• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

04.07.2016

18:45

HAN: Sastanak sa Vučićem je bio ODLIČAN, istovremeno Hrvatska je dala saglasnost za otvaranje poglavlja!

Politika

HAN: Sastanak sa Vučićem je bio ODLIČAN, istovremeno Hrvatska je dala saglasnost za otvaranje poglavlja!

Podeli vest

Komesar EU za pregovore o proširenju i politiku susedstva Johanes Han objavio je na Tviteru da je u Parizu danas imao dobar bilateralni sastanak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem. On je izjavio i da je Hrvatska dala saglasnost za otvaranje poglavlja 23 i 24 u pregovorima Srbije o priduživanju EU

Han je na društvenoj mreži objavio i zajedničku fotografiju sa Vučićem, koju je i srpski premijer postavio na svom tviter nalogu, uz poruku "Sa evropskim komesarom Johanesom Hanom o evropskom putu Srbije".

Evropski komesar je imao bilateralni susret sa predsednikom Vlade Srbije na marginama Konferencije lidera zapadnog Balkana i EU, koja se danas održava u francuskoj prestonici.

(FOTO) VUČIĆ NA ČELU STOLA! Počeo Samit lidera Zapadnog Balkana i EU u Parizu!

 

Han je na Tviteru naveo da je Konferencija o zapadnom Balkanu u Parizu dala rezultate, pošto je Hrvatska, koja se jedina protivila otvaranju poglavlja 23 i 24 sa Srbijom, dala svoj pristanak.

"Pariz-Balkan 2016 daje rezultate. Hrvatska potvrdila da je u redu otvaranje pristupnih poglavlja 23 i 24 sa Srbijom. Evropska perspektiva je realna", napisao je Han.

EKSKLUZIVNO! Hrvatska uskoro ukida blokadu za otvaranje poglavlja 23 i 24 u pregovorima Srbije sa EU!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dejo

pre 7 godina

Nemoj da dovodis investicije iz Engleske buduci premijeru Srbije vec iz Njemacke ,Francuske ,Srbe koji drze firme u Americi ,Rusije ,Svedske ,Kine ,Danske i Svajcarske iz svih oblasti dovedi te kompanije u Srbiju ajde samo napred buduci premijeru Vucicu

marko

pre 7 godina

Hrvatska je dala saglasnost uz uvrtanje ruke. Ali samo do sledece prilike. Oni nju puste na Srbiju kad god im zatreba. Ma daj koga lazete. I sta sad, jel treba da se radujemo sto nas danas manje zezate i ucenjujete? Samoubilacka spoljna politika srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17