• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Pink/Informer.rs

05.07.2016

10:56

(VIDEO) LAZANSKI O OTVARANJU POGLAVLJA: Angela je samo podigla prstić i Kolinda je morala da popusti!

Politika

(VIDEO) LAZANSKI O OTVARANJU POGLAVLJA: Angela je samo podigla prstić i Kolinda je morala da popusti!

Podeli vest

Vojno-politički komentator Miroslav Lazanski rekao je gostujući u Jutarnjem programu TV Pink da se juče u Parizu jasno videlo koliko je važna reč Nemačke i njene kancelarke Angele Merkel...

- Gospođa Merkel je samo podigla prstić, zapretila Hrvatskoj i Kolinda je istog časa popustila - rekao je Lazanski i dodao da glasovi u EU nisu ravnopravni, pa je tako glas Nemačke važniji od hrvatskog glasa.

- Hrvatska pod pristikom Nemačke morala da popusti kada je reč o otvaranju poglavlja 23 i 24 - dodao je Lazanski.

Šta je sve Lazanski rekao o dešavanjima na Samitu u Parizu, pogledajte na ovom snimku:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 7 godina

Kudikamo jaci I pametniji od tebe! Uostalom, covek je izneo svoje misljenje u kome nije usamljen (da te podsetim da se prethodno blokiranje zavrsilo na isti nacin I da su slicne komentare Imali I ostali voj-pol. komentatori I politicari

iskrena

pre 7 godina

Eto sada lepo vidite kako ce i Srbija da slusa ako nas prime u EU,necemo moci reci sta mislimo.To je buducnost Srbije kad izgubis pamet lako je s tobom baratati.

Mihajlo

pre 7 godina

Da sluša nego šta. Dosta je bilo pametovanja, uspešne slušati nije nikada bilo loše. Ako uspešni vode onda za njima, a ne stalno izmišljati toplu vodu zarad nekog lažnog ponosa.

iskrena

pre 7 godina

Mihajlo,kao prvo ako je tvoj ponos lazan ne svrstavaj sve Srbe da imaju lazan ponos,drugo ako smatras pametne ove zapadnjake i pored svega sta su nam ucinili onda mi te je zao sto si svoj mozak isprao.

tako ce i nama

pre 7 godina

Cega se pametan stidi, time se budala ponosi... Bas lepo sto je tamo neciji prstic jaci od banana-drzava otpadaka nekadasnje SFRJ.

Mito

pre 7 godina

Odlična emisija, odlično i racionalno izlaganje gospodina Lazanjskog, osim jedne sitnice. Kada je govorio o nosaču aviona Turske (ideja Erdogana, intimno suluda, skupa i krajnje problematična). Gospodin Lazanski je govorio o tehnologijama nosača aviona što je u ovom slučaju nebitno. Bitna je njegova upotreba (kada nešto gradite morate da to opravdate upotrebom. U svetskim razmerama Turska je minorna zemja i za područja koja pokriva njena vojna moć nosaći aviona su neupotrebljivi, jer to Turci mogu da rešavaju sa kopna. sa poštovanjem

vlada

pre 7 godina

To samo potvrdjuje da ih je Nemačka i uvela u EU! Kao što im je nekad Hitler dao NDH, tako je i danas - gazda mora da se sluša, što ne znači da "sutra" hrvati neće dobiti neki novi "zadatak"!

Velja

pre 7 godina

A on je sada postao i strucnjak za medjunarodnu politiku?

Mika

pre 7 godina

Lazanski se pravi naivniji od francuske sobarice,kao Kolinda je sama od sebe odlucila da blokira poglavlja a sad jadna,skruseno poslusala tetu Angelu ,pa omogucila nama jadnima jos jednu porciju sargarepe u vazduhu na kanapu... :) Ludo da ludje ne moze biti,blago onome ko se hvata na te glupidne fore I fazone...

Aleks

pre 7 godina

Ovaj naš Lazo preturio je Nostradamusa, braću Tarabiće, babu Vangu i Vidovitu Zorku! On sve zna, da ga sada pitate kakvo će političko stanje biti na Jupiteru i Saturnu sledećih milion svjetlostnih godina, pogodiće 100%!

Mladja

pre 7 godina

To je diplomatija Lazanski, kakva srbenda sa dna kace.

prosveta26

pre 7 godina

A Mlađa ko Njegoš, samo da nema onog ali, srbendo sa otvora kace.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija