• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.07.2016

07:25

NOĆ U BGD! Tri osobe povređene u tri udesa!

Politika

NOĆ U BGD! Tri osobe povređene u tri udesa!

Podeli vest

Tri osobe su povređene u tri saobraćajne nesreće tokom noći i rano jutros u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura

U udesu, koji se dogodio jutros u 06.18 časova na Zrenjaninskom putu, pri skretanju za naselje Kotež, povređena je jedna osoba, i odvezena na Vojnomedicinsku akademiju (VMA).

Jedna osoba muškog pola zadobila je ortopedske povrede u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo u 00.18 časova na obilaznici ka Surčinu, i prevezena na Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 19.43 časova na uglu Narodnog heroja i Bulevara Zorana Ðinđica, jedna osoba muškog pola je, takođe, zadobila ortopedske povrede, te je odvezena u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 110 puta, od kojih 23 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, hipertoničari i astmatičari.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 116 puta, od kojih 43 na javnom mestu, dodala je Macura.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija