• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.07.2016

19:31

PRIJEM U AMBASADI SAD POTVRDIO GLASINE O TAJNOJ VEZI! Jelena Milić u ljubavi sa Valjdetom Sadikuom?!

Politika

PRIJEM U AMBASADI SAD POTVRDIO GLASINE O TAJNOJ VEZI! Jelena Milić u ljubavi sa Valjdetom Sadikuom?!

Podeli vest

Direktorka CEAS Jelena Milić na prijem povodom Dana nezavisnosti u američku ambasadu došla sa Valjdetom Sadikuom, prištinskim oficirom za vezu, i tako potvrdila glasine o njihovoj tajnoj ljubavi

Jelena Milić, direktorka Centra za evroatlantske studije i glavna NATO lobistkinja u Srbiji, u prisnoj je, neki kažu i ljubavnoj, vezi sa prištinskim oficirom za vezu u Beogradu Valjdetom Sadikuom, otkriva Informer!

JELENA MILIĆ DOBIJA POLICIJSKU ZAŠTITU? Nije problem samo moja lična bezbednost, prete i mojoj ćerki!

Milićeva i Sadiku su, tvrdi obavešteni, u emotivnoj vezi već više meseci, a ove priče su samo podgrejali u utorak kada su se zajedno pojavili u američkoj ambasadi na prijemu povodom Dana nezavisnosti SAD. Jelena i Valjdet se na prijemu nisu odvajali jedno od drugog i svima je bilo očigledno da između njih postoji nešto više od kolegijalne ili prijateljske veze.

Mala od skandala
Milićeva je glavni NATO kvazilobista u Beogradu, koja ih promoviše isključivo skandalima. Ovo sa Sadikuom je pravi primer
Božidar Spasić, bivši operativac DB

Više od prijatelja

Brojni gosti na prijemu ambasadora Kajla Skota mogli su da se uvere kako se Milićeva i Sadiku zaljubljeno gledaju i koriste svaku priliku da razmene nežne dodire...

- Ma iz aviona se vidi da među njima nešto ozbiljno postoji! Jelena i Valjdet su definitivno više od prijatelja. Sve vreme su se smeškali i dodirivali... Druženje su u utorak uveče nastavili i u jednom poznatom beogradskom restoranu... - prenosi izvor Informera, blizak direktorke CEAS.

ZAPADNA LOBISTKINJA NAČISTO PROLUPALA: Jelena Milić kao mafijašica, preti batinama kritičarima NATO!

Glasine o vezi sa Valjdetom podgrejala je juče i sama Milićeva kada je na svom Tviter profilu objavila fotografije sa prijema u Ambasadi SAD, kao i iz kafane! Uz sliku iz rezidencije SAD napisala je doslovce: "Divna proslava povodom Dana nezavisnosti sa dragim prijateljima".

Informer

Ni Milićeva ni Sadiku juče nisu želeli ni da potvrde, ali ni da demantuju naša saznanja. S druge strane, lider radikala Vojislav Šešelj nimalo nije iznenađen navodima da su njih dvoje zajedno.

Ko je Valjdet Sadiku?

* jula 2013. postavljen na mesto prištinskog oficira za vezu u Beogradu
* 2009-2013. bio ambasador lažne države Kosovo u Hrvatskoj
* upućeni kažu da je više diplomata nego političar, kao i da nije stranačka ličnost

- Ta je odavno ušla u red izdajnika i ne bi me čudilo da je u vezi s ovim Albancem. O njemu ne znam mnogo, ali o njoj znam sve. Milićeva je politički sve jeftinija i odavno je dosegla dno. Prodaje se svakome ko je spreman da plati. Spada u red najgorih šljamova i stranih plaćenika, poput Sonje Biserko, Nataše Kandić i sličnih - tvrdi Šešelj.

S njim je saglasan i bivši operativac Državne bezbednosti Božidar Spasić, koji smatra da je sasvim indikativno da se baš Milićeva i Sadiku tako ludo zabavljaju.

- Milićeva je glavni NATO kvazilobista u Beogradu, koja Alijansu promoviše isključivo skandalima u Srbiji. Vodi propagandu tako loše da im bukvalno čini medveđu uslugu. I ovo sa Sadikuom je primer toga. Očigledno je objavljivanjem privatnih fotografija sa albanskim oficirom za vezu želela da isprovocira reakciju javnosti... - upozorava Spasić.

Informer

mojugao

DEJAN PAVIĆEVIĆ
OFICIR ZA VEZU BEOGRADA

Ne mogu da govorim o privatnim druženjima gospodina Sadikua. On je kao kolega vrlo profesionalan. Sarađujemo ozbiljno na svim pitanjima koja su dogovorena u Briselu.

Privatna stvar

Na drugoj strani, šef skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun tvrdi da su Sadikuovi kontakti njegova privatna stvar.

- Valjdet je vrlo odgovoran i jako dobro obavlja svoj posao oficira za vezu. Nekoliko puta sam preko njega intervenisao, kad su bile neke sporne odluke prištinskih vlasti, i on je vrlo profesionalno reagovao. Spreman je da razgovara sa puno razumevanja. Znam da je obrazovan i da nije stranačka ličnost, a sa kime se druži ovde, stvarno ne znam - zaključuje Drecun.

VUČIĆ U ĆIRILICI: Srbiju neću da vraćam u prošlost pljačkaških privatizacija i sukoba sa svetom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nnnn

pre 7 godina

Meni on likom uopste ne lici na Albanca.bas mi je tipican Srbin.Mozda su mu preci poturceni.

Milan Jankovic

pre 7 godina

Ko se skim privatno druzi ili je u ljubavnoj vezi to je njegova ili njihova licna stvar . O tome se ne raspravlja i samo primitivci ispiraju usta.

Nikola Republika Srpska

pre 7 godina

Tačno, ali kada se radi o normalnim ljudima. Ali kada se radi o hoštaplerima koji ti ruše državu i sistem zarad nekih para i td. onda je sve bitno, sve. PETA KOLONA Ne mogu da vjerujem koliko takvih ima kod nas srba, mi smo fenomeni kao narod

Mirko

pre 7 godina

Tako je Vojo, sljam treba strpati u zatvor ili ........

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Јелену Шормаз све са овога шиптарина протерати тамо далеко далеко од мора у Казабланку, а то је у недођији.

lavica

pre 7 godina

Kad neko nosi ime koje ne zasluzuje to je katastrofa,Jelena je lepo ime ali tebi pristaje drugo(slovo L zameni sa B)

dejan

pre 7 godina

SMECE SIPTARSKO I OVU KURVU DRZE U SRBIJI VAN S NJOM U ALBANIJU SMECE ZA KOGA CE RADITI OVEO SMECE SRPSKO PRODANO ZA OVE KOSOVO UBICE

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

Sta ti je prijatelju, kad vi nemate snagu da zadovoljite vase zene onda mi dolazimo i nama nije nikada dosta.

kiki

pre 7 godina

Zašto se Albanke masovno udaju u Srbiji i Crnoj Gori? http://www.koreni.rs/zasto-se-albanke-masovno-udaju-u-srbiji-i-crnoj-gori/ Pa ti brate siptare prosudi zasto???

Milutin Vranjski

pre 7 godina

... и шта је ту вест? Крватица из Београда и шћиптар са Косова и Метохије су у некаквој вези?! Па ако је иста већ деценија у вези са запосленима у Америчкој, Британској и Немачкој амбасади, то вам није било очи. Па скрасила се, по старост, и конзумира само овог малог дебелог шћиптарчића. Стигла старост - пита где је била младост; на леђима у Бриселу, Лондону и Башингтону. Остарило се...

DrHouse

pre 7 godina

Znalo se da prima od šiptara, samo se do sad mislilo da su pare u pitanju... :)

Radojka

pre 7 godina

Al je goli otok bio samo za muškarce ili i za žene?n

Čitateljka

pre 7 godina

Kakav prostakluk i koliko prostaka hoće da nekome određuje koga će da voli, pa to je stvarno neverovatno - ali je istinito i tipično srpski. Ne razumem zašto Informer dozvoljava objavljivanje mrziteljskih komentara i ne razumem zašto Informeru smeta što Srpkinja voli Albanca, osim ako gospodin Vučićević i novinari nisu fašisti (a ja se nadam da nisu).

Peca

pre 7 godina

Draga citateljko Informer su novine koje nisu pod drzavnom ili Anglo-NATO kontrolom kao NVO . Zato se u ovim novinama objavljuju komentari svih citalaca i to u originalu, kao i vas komentar. To je jedini ispravan način da se vidi i oseti javno mišljenje slobodnih citalaca a ne političara Ja licno mrzim zapad zbog genocida nad Srbima i svih zločina sto su pocinili u zadnjih 100 godina , a VI ?

Čitateljka

pre 7 godina

Peco, i ja mrzim one koji su počinili genocid a počinitelji nisu sa zapada.

makarije

pre 7 godina

laje kao pas i laze kao pas....svejedno je dzukela....

penzioner

pre 7 godina

Ovakve veze su normalna stvar u svakoj okupaciji, tako je bilo i 1941!

ana

pre 7 godina

tesjko takvi izvanproseka visoki i mogu da nadju sebi par a plus tui je korist informacije spijunaza.izgledaju kao jeti cesa himalaja ceda jovanocic i njegova zena dugovrata jakovrata nesi

Lana Schwartz

pre 7 godina

On izgleda neuporedivo Bolje I mladje od Nje.

marko

pre 7 godina

Takozvani oficir za vezu i izdajnik srbije u ljubavi. O zemljo otvori se. Ovo bre ni holivud ne moze da smisli ovakve perverzije. Gospodja je definitivno stanovnik zone sumraka.

Dule

pre 7 godina

Sta reci osim prodane duse,tako se i onaj cazim osmani sepurio sa nasom elitom / prost......./ od pevacica.E takvi smo mi kupujemo se i prodajemo za sitnis nemamo gram dostojanstva.Mozda nasima odgovara da su zatvorene u ogradi sa 4-5 met. A ovamo nama traze ravnopravnost. Svi postuju svoju zemlju i obicaje jedino ovakve i kao ona uh satiru... doce zlo i na njih ne brinite... brzo pa ce traziti pomoc...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija