• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.07.2016

15:48

PAJTIĆ: Meta je svako ko se suprotstavi!

Politika

PAJTIĆ: Meta je svako ko se suprotstavi!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić podržao je danas akademika Dušana Teodorovića i zatražio od svih koji ga, kako je naveo, proganjaju da odmah prestanu to da rade

- Nadležne institucije pozivam da ispitaju ima li zloupotrebe položaja prilikom izbora načina i metoda na koji se režim obračunava sa akademikom - naveo je Pajtić u saopštenju.

Lider DS je ocenio da je Teodorović "poslednja žrtva progona režima Aleksandra Vučića" i poslednja u nizu osoba kojima je poslata poruka da će svako ko se "suprotstavi jednoumlju biti izložen maltretiranjima, progonima i medijskoj hajci".

- Jedan od retkih ljudi u akademskoj zajednici koji se usudio da govori o plagijatima doktorata najviših državnih funkcionera, koji je javno rekao da je sramno da vlasnik i osnivač neakreditovanog privatnog univerziteta bude na čelu odbora koji ima uticaja na rad Komisije za akreditaciju, i sam član te komisije koji je već bio meta Muamera Zukorlića, danas prolazi kroz ono kroz šta su prošli svi koji su se usudili da kažu istinu o stanju u državi, u ovom slučaju o visokom obrazovanju - naveo je Pajtić.

On je dodao da to nije stvar politike i stranaka već da se radi o pravu gradjana da rade svoj posao pošteno, da kažu šta misle, bez straha da će ih "nasilnici režima ili režimski mediji uvući u blato tabloida".

Dnevni list Danas ranije je javio da je policija je pokušala da privede predsednika Odbora za visoko obrazovanje Srpske akademije nauka i umetnosti Dušana Teodorovića zbog saobraćajnog prekršaja od pre četiri meseca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
djeno

pre 7 godina

ja bih preispitao i tvoju disertaciju, kako je moguce da ti budes profesor

Fifi

pre 7 godina

Demokrate misle da sve moze,a i verovatno je kupio diplomu dok su oni bili na vlasti.

branko1

pre 7 godina

Kako verovatno,sigurno je kupio u to vreme.Pa valjda svi vide da je gluperda I bezveznjak,a ovamo kobejagi professor.Doduše može biti professor ludaka I budala.

nnbb

pre 7 godina

Hoce li ovaj \"covek\" ikada shvatiti da narod vise nema zivaca da ga gleda,niti slusa.Neka zavrsi vec jednom sa svojim patkama i patkicama gde mu je mesto.\n

Saša

pre 7 godina

E bilo bi čudo da se ovaj Pajtić nije javio da kaže nešto glupo.

viki

pre 7 godina

Vecu budalu od ovog Pajtica nisam video, pokusaji da omalovazava trenutnu vlast su mu bedni.

Toma

pre 7 godina

Bolje ti lepo priznaj da si mu upravo ti smislio sta ce sva da kaze i da uradi kada se pokrene cela prica o,kobajag, nekakvim pretnjama. Sve ste to vi lepo osmislili kako bi provocirali Vucica, jasno je to kao dan. Niko nikome ne preti a tog akademika treba da bude sramota sto pod stare dane laze. Akademik? Malo sutra.

Lepotan

pre 7 godina

Doslo vreme da dzelati sebe predstavljaju kao zrtve.

Knjiga

pre 7 godina

Pajtiću se previše priviđa ili nije shvatio da akademika niko od strane institucije nije proganjao.

Jovica

pre 7 godina

Da, meta je svako ko se u DS-u suprostavi Pajtiću.

milica

pre 7 godina

Kako se lako plasiraju izmisljotine i gluposti. Vucic ga progoni, a akademik je napravio prekrsaj u voznji. Verovatno se nije odazivao na pozive sudije pa je poslata policija.

slajka

pre 7 godina

Pajtic na sve nacine pokusava da skrene paznju sa problema u DS-u.

Boban

pre 7 godina

Ako je akademik zar on ne mora da postuje zakon kao i svi ostali gradjani.?

Ace

pre 7 godina

Pajtic bi trebao da se preispita, mislim da sa njim nesto nije u redu.

Milica

pre 7 godina

Neka čovek plati taj prekršaj, ako ga je bilo i neće biti problema. Policija će svakog privoditi ko ne plaća svoje obaveze, sem ako ima poslanički imunitet.

ljubisa

pre 7 godina

misliš da to nije malo fašistički ...."privoditi ljude zbog toga što nemaju para"....

boki

pre 7 godina

Među visokim funkcionerima DS-a, koji su ranije zauzimali važne državne funkcije, ima mnogo onih sa diplomama, kako Pajtić kaže "neakreditovanog privatnog univerziteta". Zašto mu to nije tada smetalo?

paja

pre 7 godina

Evo ovoga potrcka sto je doktor treba njegove diplome pregledati.

Dule

pre 7 godina

Usled bahotosti predsednika Pajtića, paranoja unutar DS-a je svakodnevnica.

maki

pre 7 godina

Pajticu vreme ti je da se povuces sa politicke scene i prestani da izmisljas gluposti.

Milan

pre 7 godina

Jao Pajticu koja si ti dobrica raspadao se da Bog da!

max

pre 7 godina

Tebi neće sigurno niko da se suprostavi, nebitan si skroz!

vid

pre 7 godina

Pa upravo slobodni stavovi akademika govore da živimo u demokratskom društvu.

bojana

pre 7 godina

Jedino proganjanje može biti u glavi Pajtića, drugačije ne postoji.

miko

pre 7 godina

Ako je akademik ne znaci da ne treba da odgovara za saobracajni prekrsaj.

mima

pre 7 godina

Pajtiću počelo da se priviđa ,progon ... ko zna šta će čovek još videti.

MACAA

pre 7 godina

Sigurnije ti je Pajticu da se brines i boris za sebe.

Karamela

pre 7 godina

Još jedan uzaludn pokušaj Bojana Pajtića da izazove haos i raširi strah u državi. Naravno, i ovog puta to će biti neuspešno.

Vgycf

pre 7 godina

Zaista ne razumem zasto Pajtic i dalje pokusava lazima da stvori sliku anarhije, a da nije to zato sto su "demokrate" dosle na vlast "bager revolucijom" posto su lazirali izborne rezultate, da bi potom pljackali, tukli, progonili i ubijali svoje politicke neistomisljenike?!

Savo

pre 7 godina

Pajtic od svega pravi politicki progon i tamo gde ga nema.

Drasko

pre 7 godina

Pod hitno prvo pogledati Pajticeve diplome, i onu sa osnovnih a i sa studija drugog stepena... Ali da ne bude posle yapomaganje po medijima kako i njega proganjaju...

Miloš

pre 7 godina

Suludi paranoični čovek iznova pokušava da svoju paranoju prenese na građane Srbije. Neće mu uspeti.

Biserka

pre 7 godina

Cutao je Pajtic sve vreme dok su fabrike prodavane u bescenje, dok su stotine hiljada radnika ostajale bez posla, dok se drzava enormno zaduzivala. Cutao je i cuvao svoju fotelju pokrajinskog premijera i bio spreman da zrtvuje buducnost gradjana Vojvodine samo da bi sebi i uskom krugu svojih poslusnika obezbedio funkcije, privilegije i raskosan zivot

likica

pre 7 godina

Pajtic i kritikovanje,da li ovo neko tera segu!?Ovog pljackasa dece ometene u razvoju,pod hitno preseliti na "imanje dvorca" Heterlend.

Bonito

pre 7 godina

Pajtic je retko glup covek, zasto mu se daje prostor u medijima? Mene bi bilo sramota da se pojavljujem, a da znam da je moja stranka ojadila ovu zemlju samo tako, umesto da cuti i sakrije se on jos ima hrabrosti i obraza da laje, uzas!

ZNastasic1

pre 7 godina

Jadan je onaj koga lopovčina kao ti uzme u odbranu prema tome bavi se ti svojom bivšom strankom ops pardon da neprejudiciram no svestan si i ti da je kraj i tebe i žute ere.

Tiki

pre 7 godina

Pajticu, provaljen si, ne mozes vise lagati narod, ne prolazi ti vise, ti si na nasu srecu jedna ruzna proslost koja ce malo da robija zbog zloupotrebe upravo tog polozaja o kome pricas.

Vila

pre 7 godina

Jadan je onaj, pa makar bio i akademik, koga Pajtic uzima u zastitu.

Marko

pre 7 godina

Pajtic definitivno nije kako treba, dobro bi bilo da se neko pozabavi njime.

Mitar

pre 7 godina

Ja licno mislim da gospodin Pajtic neume da se bavi politikom vec samo napadima nije vazzno da li su istiniti ili ne.

Nena

pre 7 godina

U unutrasnjim izborima DSa Pajtic sigurno gubi trku za predsednika stranke.

Miljana

pre 7 godina

Ovog pljackasa dece ometene u razvoju, pod hitno udaljiti iz medj teleizje..

nepoznati

pre 7 godina

Sorosev konjusar bi da oboji Srbiju.Izvinite nismo Vas sve prepoznali.\n

VEDRANA

pre 7 godina

Mislim da je sazrelo vreme da se ispita i diploma Bojana Pajtic. Neka se za pocetak preispitala tvoja disertacija, malo mi je nemoguce da ti budes profesor. Tako da nema nikakvog progona, kako bi ti zeleo da predstavis narodu koji ti vise nista ne veruje. Mislim da se Akademik Dusan Teodorovic stidi odbrane Bojana Pajtic.

nb

pre 7 godina

Pajtić se ponovo oglašava bez ikakvih argumenata.

Darko

pre 7 godina

Pajtic prica o zloupotrebi polozaja, kakva ironija.

zex

pre 7 godina

Pajticu, a to sto ti nas svakodnevno saras i umaras?? To nikom nista...

dragan

pre 7 godina

kako neshvata ovaj covek da je demokratija srbima nametnuta BOMBARDOVANJEM i da su srbi shvatili nacin prevare i ucena i nijednu dobru stranu nema za narod no samo za one pod okriljem jednog oka.\n

Tiki

pre 7 godina

Mislim da je svako sposoban da se barani svojim integrititetom, tako da osoba koji Pajtić brani ili štiti i nema baš sreće, jer on nema ama baš nikakav kredibilitet.

Graje

pre 7 godina

Ovo je sramota šta priča Pajtić, meta su uvek naprednjaci koji su deskriminisani u svim državnim organima od strane šefova iz DS-a, jer ti šefovi njima ne daju ni da se obučavaju, i nemaju isti tretman kao kadrovi DS-a. Sramite se Bojane Pajtiću, sramite za sve su vam krivi naprednjaci i građani Srbije koji ih podržavaju.

Jasa

pre 7 godina

Dosta vise Pajticu! Smaras i iritiras javnost! Idi malo odmori se!

maki

pre 7 godina

Znaci Pajtica udarile sumanute ideje-progona. Auuu

Zoran

pre 7 godina

Pajtić ponovo pokušava da pravi medijski slučaj svojim politikanskim kvalifikacijama.

Senad

pre 7 godina

Ubrzo ces ti odgovarati za sve sto si protivpravno ucinio. Prugasta kosulja ce ti lepo stojati.

Aron

pre 7 godina

Moram da zakukam,JOOOOJ Pajticu, zaboravio si sebe sta si radio i kako si pljackao decu, osiromasio Vojvodinu i sada ti si nasao nekoga da neopravdano optuzujes.

dejan

pre 7 godina

Ovakvu sliku koju DS pokusava da prezentuje javnosti ,a to je slika linca protivnika vlade ,ne moze da prodje ni kod dece predskolskog uzrasta.Neznam vise za sto ce da se uhvate ovi iz DS-a,Od mizernih stvari pokusavaju da naprave senzaciju i to sve sa konotacijom da vlast vrsi teror i tako pokusavaju da kod naroda razviju osecaj straha.Medjutim to je postalo toliko providno da ni oni vise sami ne znaju sta ce dalje,vec sad idu glavom kroz zid.

Maja

pre 7 godina

Ko se kome suprotstavi, Pajtiću lupaš gluposti. Za bolje i nisi!!!

Petar Kalinic

pre 7 godina

Ne, meta zakona je svako ko ne plati kaznu koja je zakonom propisana. I to je u svakoj pravnom državi normalno.

Petar

pre 7 godina

Od kada je ovaj akademik? Pa on je akademik kojeg je "proizveo" DS i da nije od njihove strane guran ne bi ni bio akademik. Toliko o ovom vrlom akademiku koji nezna da radi posao koji treba da radi akademik pa se bavi politikom.

Grozda

pre 7 godina

Čovek koji ne oseća moralnu odgovornost da podnese ostavku u stranci posle katastrofalnih rezultata na izborima, našao je nekoga da kritikuje. Neverovatno.

Bana

pre 7 godina

Nikada više kritike vlasti nije bilo, ali neki i dalje pričaju o nekoj cenzuri.

Vojin

pre 7 godina

Pajtiću, za početak bih da se preispita tvoja doktorska disertacija... Malo mi je nemoguće da ti budeš profesor!

kole

pre 7 godina

Pajo i ti si postao DR dok si bio na vlasti, tako da nemoj više da se.ešššš!

Fiona

pre 7 godina

Ne prestaje da me fascinira. Priča, priča, priča. A da mu neko saopšti da niko ne sluša?

Miki

pre 7 godina

Ja stvarno ne znam zasto se pridaje znacaj izjavama ovog izgubljenog coveka.

Irena

pre 7 godina

Ko o čemu, baba o uštipcima. Pajtiću, ti si sine malo paranoičan. Da ti umesto što si i sebi pisao pretnje napišeš sebi jedno pismo obožavanja i divljenja. Biće ti malo lakše.

vlada

pre 7 godina

Vojvodina nikada nije imala nemoralnije i nesposobnije pretstavnike vlasti u Pokrajini, do dolaska DOSovskih kadrovika, prvo u federaciji /Srbija i C. Gora/ a posle u Republici Srbiji! Što se tiče "problematičnih" /kupljenih/ diploma, to ste vi uveli, što se tiče diktature - glavni svedok je ubijen, što se tiče karakternih vrlina, trebao si sam da daš ostavku JOŠ 2013. god, posle velikog protesta u N. Sadu, a ne bi bilo loše i ozbiljna zdravstvena kontrola ... ! O zloupotrebama u pokrajini - doći će i to na red!

magda

pre 7 godina

Sta tebi vredi sto si zavrsio faks kad si ostao olos jos gori nego sto si bio pre faksa.S pamecu se covek radja a faks ga osposobljava za posao koji ce raditi,ne daje mu pamet,ako je neko nema .Ti si ostao baraba i olos pa makar zavrsio i pet fakulteta.Prestani vise da se eksponiras u medijima,samo razotkrivas sebe na najgori nacin,citaoci te se groze i gadis nam se kao covek,pre bi se reklo kao kreatura.\n

Mato

pre 7 godina

Kada ce on odgovarati za svoje postojanje?! Sljam od covjeka!

branko1

pre 7 godina

Kako znam njegove sklonosti još iz mladosti(pitajte Tadića),mislim da je njemu krivo I da on hoće samo on da bude meta.Fuj !!!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija