• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.07.2016

19:45

I ZAŠTITNIK GRAĐANA IZAZIVA HAOS U SRBIJI! Janković nam uvaljuje patku, a mi ga plaćamo 376.648 din!

Politika

I ZAŠTITNIK GRAĐANA IZAZIVA HAOS U SRBIJI! Janković nam uvaljuje patku, a mi ga plaćamo 376.648 din!

Podeli vest

Saša Janković se u sredu pojavio na protestu 'Ne davimo Beograd', iza koga, prema upozorenju zvanične Moskve, stoji CIA i koji treba u Srbiju da izazove 'obojenu revoluciju'!?!

Zaštitnik građana Saša Janković, koji iz državnog budžeta svakog meseca uredno dobija platu od čak 376.648 dinara, odnosno 3.062 evra, i lično se uključio u proteste pod simbolom "žute patke"!

Ti protesti koji se formalno organizuju zbog rušenja nelegalnih objekata u Savamali trebalo bi da izazovu opšti haos u Srbiji i dovedu do "obojene revolucije". Srpske vlasti i javnost na ove opasne planove prošle nedelje upozorila je i zvanična Moskva, koja tvrdi da iza "žute patke" stoji CIA!

UŽASNO LICEMERJE SAŠE JANKOVIĆA: Kritikuje državu zbog siromaštva, a plata mu 376.648 dinara!

Sramno saopštenje

Mi ga plaćamo, a on radi za strance
Tragično je što poreski obveznici papreno plaćaju čoveka koga je na protest poslala strana služba
Vladimir Đukanović, SNS

Saša Janković se u sredu posle podne pojavio na protestima, a naši reporteri su ga primetili u centru Beograda, na uglu ulica Kneza Miloša i Kralja Milana, dok je oduševljeno posmatrao demonstrante koji su u tom trenutku uzvikivali: "Vučiću, lopove!"

Janković je prethodno izdao saopštenje u kome je svoje učešće na protestima objasnio, verovali ili ne, službenom dužnošću (!?!).

Službeno ću pratiti odvijanje protesta kako bih neposredno kontrolisao i podržao ostvarivanje prava građana na izražavanje i okupljanje. To činim po sopstvenoj inicijativi, nakon što su u provladinim medijima građani koji protestuju zbog kršenja zakona i utvrđene opstrukcije državnih organa u slučaju rušenja objekata u Savamali označeni kao strani plaćenici i rušitelji sopstvene države, stajalo je u Jankovićevom saopštenju.

Međutim, kada smo ga juče upitali da li je po službenoj dužnosti bilo kada u toku svog gotovo decenijskog mandata prisustvovao bilo kom drugom protestu, ombudsman je brže-bolje obrisao sporni proglas sa zvaničnog sajta!?!

Tanjug

mojugao

MILOŠ VUČEVIĆ
POTPREDSEDNIK SNS

Polako se odmotava klupko toga ko zaista stoji iza skupova. Zaštitnik, nažalost, nije jedini koga plaćamo, a radi protiv države.

S druge strane, Vladimir Đukanović iz Odbora za informisanje Skupštine Srbije ističe da je logično što Janković tvrdi da je išao službeno, kad ga je tamo poslala strana služba.

- Tragično je što poreski obveznici ove države papreno plaćaju tog čoveka. Dotični gospodin svojim postupcima urušava veoma važnu instituciju... I dalje postavljam nagradno pitanje za sve: Kako se zove građanin kog je on zaštitio? - upitao je Đukanović.

Analitičar Vladimir Pejić ističe da Janković očigledno selektivno bira skupove koje će nadgledati.

ZAVERA PROTIV VLASTI U SRBIJI! ZAŠTITNICI HAOSA: Janković i Šabić sa Skotom i Devenportom ruše Vučića!

- Janković zakonski može da prisustvuje protestu, ali se ne sećam da je po "službenoj dužnosti" bio na bilo kom drugom događaju. Jasno je da nije sasvim iskren. Trebalo bi da se izjasni o svom političkom angažmanu, ako ga ima - kaže Pejić.

Cinični potezi

Analitičar Dragomir Anđelković ocenjuje da učestvovanjem u protestima Janković obesmišljava vrlo važno funkciju.

- Janković kompromituje organ ombudsmana koji u potpunosti treba da bude u službi svih građana. On može da ima svoja politička ubeđenja i da se aktivira u okviru neke stranke, ali to ne može da radi kao zaštitnik građana koji je plaćen našim novcem. Naročito ne može sve da pravda nakaradnim saopštenjima. Sve ovo poprima strašne razmere... - zaključuje Anđelković.
 

HIT Đorđe Vlah, poslanik DSS,
podržava pedere i proteste CIA

Informer

Poslanik DSS, nekadašnji politički analitičar Đorđe Vukadinović, poznatiji kao Đorđe Vlah, verovali ili ne, marširao je na protestu "Ne davimo Beograd" tik pored pedera i lezbejki koji su mahali LGBT zastavom.
Vukadinović je, takođe, kao poslanik stranke koja se navodno zalaže za blisku saradnju s Rusijom podržao skup iza kojeg stoje zapadni moćnici. On za Informer, međutim, ističe da ne mora da se pravda nijednoj stranci i da mu nisu bitne zastave (!?).
- Meni je poenta istina o rušenju u Savamali. Nisam išao iza bilo koje zastave, možda sam samo prošao pored neke. Uostalom, bila je samo jedna gej zastava, a mnogo više srpskih. Inače, ja sam samostalni poslanik na listi DSS i nijednoj partiji ne moram da polažem račune. A Rusima bi bilo bolje da prvo pogledaju šta im se dešava pod nosem u Ukrajini i Moldaviji, pa tek onda da se bave protestima u Srbiji... - poručuje Vukadinović.
I lider DSS Sanda Rašković Ivić ne vidi ništa sporno u tome što je Vukadinović bio na protestima:
- I sama sam bila nekoliko puta, kao i još neki moji funkcioneri. Treba, doduše, proveriti ko finansira te proteste...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zubati Gmaz

pre 7 godina

Koliku platu ima DJV? I on nam uvaljuje patku svakog dana...\n

mato

pre 7 godina

Zasto ga drzite tu gdje jeste? Smjenite ga, dosta je zaradio pa se istrosio!

mirko

pre 7 godina

Jedan od najpostenijih na javnoj sceni upravo je Sasa Jankovic!

Sale

pre 7 godina

Nista neobicno! Nevladina i od Srbije nezavisna institucija koju instruisu drugi, zarad svojih interesa. Zato sve moze, a zasticen kao beli medved. I gle, jos ga strpali na budzet, da ipak smanje svoje troskove.

asid

pre 7 godina

Sale brale ako već radiš protiv svoje Otadžbine onda joj bar vrati tu crkavicu kojom te plaća, bilo bi to moralno mada tebe ta mana ne krasi, jer te ovi za koje radiš sasvim sigurno dobro plaćaju!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)
Ljubav

Rani radovi Melanije Tramp! Nikad viđene fotke i snimci - optužuju je da je pravi primer sponzoruše, evo ko je bila pre udaje (FOTO/VIDEO)

Melanija Tramp proslaviće 26. aprila 54. rođendan. Kada bi se njen život pretočio u filmsku priču, bila bi to veoma uzbudljiva drama, sa primesama komedije, a nekada i tragedije. Neki bi rekli da tu ima i horor elemenata. Jedni smatraju da se odlično udala, drugi da nije mogla gore da izabere i da je nesrećna u braku u kojem ostaje samo zbog novca.

25.04.2024

15:30

Džet set

Srbija