• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

17.07.2016

09:27

JOVANOV: Opozicija već na prvoj sednici polomila zube!

Politika

JOVANOV: Opozicija već na prvoj sednici polomila zube!

Podeli vest

Mnogi su se hvalili da će biti najžešća opozicija i da će pokazati naprednjacima samo da uđu u parlament, a onda su već na prvoj sednici polomili zube, izjavio je danas potpredsednik SNS Milenko Jovanov

On za "Blic" ističe da naprednjake u skupštini predstavlja ozbiljna ekipa mladih ljudi koji nemaju strah da svakome u lice kažu šta misle.

- Sada vidimo da su ovi hvalisavci već ublažili retoriku i da od njihovog prepotentnog stava od pre izbora nema ništa - kaže Jovanov.

Na pitanje da komentariše sve češći trend preletanja iz stranke u stranku on kaže da to nije baš od juče i da takvih primera ima i u bliskoj prošlosti.

- Bojan Pajtić je bio član Narodne stranke Milana Paroškog, a i jedan broj medijski veoma eksponiranih funkcionera je takođe došao u DS iz drugih stranaka. Sanda Rašković Ivić je u DSS došla iz Demokratskog centra, da ne pričamo o onima koji su bili članovi Saveza komunista. Svako ima pravo da bira svoj put i svako snosi posledice svojih odlluka - kaže Jovanov.

Na pitanje kada će prema njegovim informacijama biti formirana vlada, Jovanov navodi da će vlada biti formirana u propisanom roku:

- Aleksandar Vučić i SNS su dobili ogromno poverenje građana na izborima i normalno je da se formiranje vlade radi staloženo, uz ozbiljno promišljanje svakog pojedinačnog segmenta tog mozaika kako bi bila definisana politika i formiran tim koji može da ispuni očekivanja naroda.

Jovanov dodaje da je sigurno da na brzinu formiranja vlade neće uticati "kuknjava onih koji su već uplatili aranžmane po Brionima, Maldivima ili bog zna gde, pa makar im propali aranžmani, a šlaufi i patkice se izduvali".

Na pitanje da prokomentariše to što je Aleksandar Vučić izjavio da ga podseća na njega u mladim godinama i kako je na to reaguje, Jovanov odgovara:

- Kao čovek koji dobije ogroman kompliment. Najpre zbog toga ko ga je izrekao a zatim i zbog toga šta je rečeno. Istovremeno, na meni je da opravdam te reči i ogromno poverenje koje mi je ukazano - ističe Jovanov.

Odgovarajući kako komentariše to što njegova nekadašnja predsednica Sanda Rašković Ivić žestoko kritikuje rad Vlade i premijera, Jovanov odgovara:

- I ne samo to nego i svira u pištaljku na protestima koje predvodi patkica. Sa svim svojim kritikama ili optužbama, izašla je na najvažniji sud u svakom demokratskom društvu a to je sud građana, sud naroda. Kako je prošla i kako joj je i koliko narod poverovao videli smo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
englezii

pre 7 godina

Bravo momcino ! Samo neka si progledao i svoju borbenost i postenje da ulozis u stvaranje sto bolje i uredjenije Srbije kao mesta za dobar zivot gradjana koji Srbiju osecaju svojom ! neka ti sve ide za rukom da mi opet osetimo nesto od toga u svolim zivotima a vec se lagano vidi da neko radi na poboljsanju Srbije ! svaka ti cast !

dobrica

pre 7 godina

G-dine Jovanov bolje ćutite, znate i sami kakvu ste katastrofu napravili u Kikindi.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17