• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2016

20:48

(FOTO) NECENZURISANE LAŽI! Pogledajte izložbu koju su naprednjaci priredili u beogradskoj galeriji Progres!

Politika

(FOTO) NECENZURISANE LAŽI! Pogledajte izložbu koju su naprednjaci priredili u beogradskoj galeriji Progres!

Podeli vest

Informativna služba Srpske napredne stranke priredila je u beogradskoj galeriji Progres izložbu pod nazivom "Necenzurisane laži" na kojoj su prikazani pojedini negativni medijski sadrzaji objavljeni u prethodne dve godine o aktuelnoj vlasti, a na osnovu kojih građani mogu da procene da li ima cenzure u Srbiji

Izložbi su između ostalih prisustvovali predsednica Narodne skupstine Srbije Maja Gojković, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, gradonačelnik Beograda Sinisa Mali, ministar unutrašnjih poslova Nebojsa Stefanović i organizatorka Vladanka Malović.

Tanjug

Malović je naglasila da izložba nije prozivanje medija koji uvredljivo pišu o Aleksandru Vučiću.

- Izložba je samo izbor 2.523 primera od ukupno 6.732 negativna medijska sadržaja u poslednje dve godine objavljena o Aleksandru Vučiću i SNS - istakla je Malović.

Objašnjavajući zbog čega se Služba za informisanje odlučila na taj korak, Malović je podsetila da već više od dve godine domaća, ali i deo međunarodne javnosti kontinuirano govori o medijskoj cenzuri, koja navodno vlada u Srbiji od trenutka od kada je odgovornost za vršenje vlasti u Srbiji preuzela SNS na čelu sa Vučićem. 
 

Tanjug
Tanjug
Tanjug
Tanjug
Tanjug
Tanjug



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 7 godina

Sve nacionalne televizije su pod kontrolom SNS,jos samo donekle RTS se drzi istine a B92 i Prva su danas pokazale na izvestaju sa protesta da su se konacno priklonile vlasti,stampani mediji su jedini izvor istine i slobode ali vecina naroda vise nema za leba a ne za novine pa bulje u tv i lazi vlasti.

boba

pre 7 godina

Дејане много пијеш ових дана, а врућине су велике па ти негативно утиче на мозак

milija suzović

pre 7 godina

Žuta patko,nisi ni za kufer.Partijski glasači,oko 60 ,dali saglasnost na tekst.Da ti ipak pomognem,pošto mnogo ne vidiš.RTS/B92/lažnjak,nacionalna,ima uređivačku,kako kaže "kuferka".Jednog dana iSrbija će imati Nacionalnu TV.

AntiBot

pre 7 godina

Чуди ме да ниси поменуо и телевизију ''N1''-када толико љубиш ''истину''!

nikola

pre 7 godina

Dejane, da ti nisi polupao loncice? Ja ovde nista ne razumem a dobro sam politicki potkovan!!

Zoki

pre 7 godina

Ocito tvoj mozak registuje samo istinu koju sam zelis..

Ljubo

pre 7 godina

Dejane ,....procitaj jos jednom ,tu svoju poruku ,....negde si pogresio.!?

mirko

pre 7 godina

SVE NA IZLOZBI JE ISTINA ALI BOLI VLAST. BITNO DA JE TU GASIC SANOTOS I KRIMOS ANTIC I O NJIMA MALO VISE PISATI

qwerty

pre 7 godina

Premijer koji je pravnik po struci bavi se ekonomijom,kaze da smo bolji od Svajcarske oni rade za 3000 evra a mi za 300 evra,kaze Srbija nikad na boljem putu jaca ekonomski a dug je preso 25 milijardi,jedini premijer na svetu koji svoje gradjane salje u jeftinu radnicku klasu kaze fale varioci umesto da od nacije pravi doktore pravnike programere,svi mu radili u drzavnoj firmi pa i on njegovi roditelji bata zena verovatno ce i deca on sam nikad nije radio a prica o privatnicima i privatizaciji kao da su med i mleko.NISAM CLAN NI JEDNE STRANKE

Siniša Škarica

pre 7 godina

SPS je takođe trebao da organizuje sličnu izložbu kako su tzv. , demokratski mediji: Vreme, NIN, Evropljanin, Telegraf, B92, Student, itd. 90-tih pisali, radili naslovne strane, karikature i izveštavali o Slobodanu Miloševiću. Neću da navodim imena novinara pošto bi to bila, blago rečeno, duga lista karakterno nečasnih ljudi.

XXL

pre 7 godina

Ne znam šta se dešava na medijskoj sceni ali jedan mediji ili tabloid kako god se zvao "Kurir" je potpuno promenio uređivačku politiku za 180' u odnosu na predhodnu kada se izveštava o politici aktuelne Vlade i g-dina Premijera. Prosto neverovatno da se svi textovi pišu u superlativu, a na ovom zidu vidimo nešto drugo. No dobro taj mediji ili tabloid NE dozvoljava kritiku uređivačke politike (jedini koji ima stavku u pravilima o komentarisanju u odnosu na druge) u rubrici 'ostavite komentar' pa se ne može izdvojiti mišljenje na njihovim stranicama (cenzura).

Mita

pre 7 godina

Ljubo , nemoj da se ljutis na Dejana , od "zutila" na ocima , nije ni video sta je napisao !

Radex

pre 7 godina

Super je ova izlozba, sto vise vremena prolazi sve vise se vidi ko laze javnost.

ja

pre 7 godina

Ništa pačurlija nile naučila iz kojekajvih obojenih revolucija. Bilo je tu narandžastih žutih jogurt. Sad žuta patkica. Providno do ja...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija