• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.07.2016

14:17

LJAJIĆ O PRETNJAMA IZ KOMŠILUKA: Hrvatska ne može ništa, ostale zemlje EU su nam saveznici!

Politika

LJAJIĆ O PRETNJAMA IZ KOMŠILUKA: Hrvatska ne može ništa, ostale zemlje EU su nam saveznici!

Podeli vest

Potpredsednik vlade Rasim Ljajić smatra da Hrvatska neće moći da blokira Srbiju na evropskom putu ukoliko sarađujemo sa Briselom i kao saveznike imamo preostale zemlje EU

- Ako imate 27 zemalja na jednoj strani, koje su vam saveznik u procesu pridruživanja, Hrvatska neće moći ništa da uradi, bez obzira na njihovo krajnje neprincipijelno ponašanje - ocenio je Ljajić u izjavi novinarima, povodom najnovijih "pretnji" iz Hrvatske, nakon otvaranja Poglavlja 23 i 24.

Ljajić je istakao da Srbija ne treba da uđe u verbalni sukob koji očito u Hrvatskoj neki žele da izazovu i primetio da je Srbija uvek tema tokom predizbornih kampanja u Hrvatskoj.

PUCA IZ PRAZNE PUŠKE! Kovač: Oštre protivmere ako Srbija uhapsi nekog Hrvata!

- I da ne znate šta se dešava, lako ćete zaključiti da je u pitanju predizborna kampanja u Hrvatskoj, to se dešavalo i prošle godine. Srbija postaje tema kad god su izbori u Hrvatskoj, svi se utrkuju u izjavama koje će davati protiv Srbije jer to donosi političke poene - rekao je Ljajić.

On je naveo da je obaveza Srbije da uradi sve što je u interesu zemlje u procesu pridruživanja Evropskoj uniji, jer se tako na efikasniji način obezbeđuju nezavisno pravosuđe i brži postupci pred sudovima, a stvara se i pravna sigurnost za dolazak stranih investitora. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
magda

pre 7 godina

Hrvati se dave u sopstvenoj septickoj jami od mrznje prema srpskom narodu.Na njih treba gledati kao na nesto sto ne postoji jer oni i jesu narod bez istorije, opstao na genocidu i ustastvu.To je jedina istorija po kojoj se oni prepoznaju u EU.\n

dragan

pre 7 godina

Ma pusti LJaicu hrvate nego smirite ti i Dacic vase siptare zavalili ste se u Beograd pa mlatite praznu slamu ojadiste narod.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija