• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.07.2016

14:42

HILARI, EVO I NAS! Pajtić i Šutanovac na konvenciji američkih demokrata

Politika

HILARI, EVO I NAS! Pajtić i Šutanovac na konvenciji američkih demokrata

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić otputovao je u SAD, gde će, kako je saopštila ta stranka, prisustvovati konvenciji američkih demokrata u Filadelfiji



Pajtić će, kako se navodi, imati priliku da se sretne sa Nensi Pelozi, predsednicom Predstavničkog doma američkog Kongresa, kao i sa Vilijemom Bernsom, bivšim zamenikom američkog državnog sekretara.

Prisustvo predsednika DS na konvenciji, navode iz te stranke, potvrda je uvažavanja onoga što je DS učinila na uspostavljanju demokratije u Srbiji i prepoznavanja borbe demokrata za ljudska prava i slobode.

Poziv da prisustvuju Konvenciji, srpske demokrate dobile su, kako navodi Blic, od Nacionalnog demokratskog instituta, sa kojim inače imaju kontakte i druge političke stranke iz Srbije. 

Prema pisanju medija, na konvenciji američkih demokrata boravi i kandidat za novog lidera DS Dragan Šutanovac.

Pojedini mediji takođe navode da su američke demokrate na konvenciju pozvale Pajtića i Šutanovca kao dva kandidata koja imaju realno najveće šanse da dođu na čelo DS.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 7 godina

pa kad se vrate odbor za docek da se obezbedi.\n

magda

pre 7 godina

A gde im je tu Jankovic i Sabic,ta nemojte molim vas, zasto preskacete tako vazne face u Srbiji i idete sami kod Hilari,pa to je jako sebicno od vas.Kad se budete vratili mozda vas narod propusti kroz sake,moramo da znamo koliko ste para maznuli od jenkija za negovanje zute patke.\n

ja

pre 7 godina

Kadabi dao BOG da tamo i ostanu. Mogu i da se kandiduju, za predsednika SAD,pa lapaj .

Svojta

pre 7 godina

Kada bi komentare pisali samo oni koji poznaju pravopis i kada bi Srbija bila zemlja pismenih...

pero

pre 7 godina

otišl kod gazde za instrukcije a dobiće i patku

djeno

pre 7 godina

0dose nasi demokrate kod velikog brata iz inata da im se uplati koja rata

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija