• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

29.07.2016

11:43

(FOTO) MIHAJLOVIĆ: Nedovoljna bezbednost radnika na Ariljskoj petlji!

Politika

(FOTO) MIHAJLOVIĆ: Nedovoljna bezbednost radnika na Ariljskoj petlji!

Podeli vest

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović obišla je danas radove na nadvožnjaku "Ariljska petlja" i ocenila da radnici na tom gradilištu nisu dovoljno bezbedni

Kako je saopštilo resorno ministarstvo, Mihajlović je u nenajavljenoj kontroli sa vršiocem dužnosti direktora ''Puteva Srbije'' Zoranom Drobnjakom zatekla radnike bez šlemova na neobezbedjenom mestu na gradilištu.

Ona je izdala nalog da se poveća nvo opreza na gradilištima kako bi se preventivno delovalo na veću bezbednost.

Beta

Radovi na Ariljskoj petlji kojom dnevno prodje 20.000 vozila biće završeni 10. avgusta. Vrednost radova koji su započeti 1. aprila ove godine je 31 milion dinara bez PDV-a.

Taj nadvožnjak povezuje Čačak, Požegu, Ivanjicu, Užice, Arilje i Zlatibor i na liniji je osnovne drumske povezanosti Srbije i Crne Gore.

Beta



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dusko

pre 7 godina

Što ne svrati na gradilišta na levoj obali Save gde se užurbano seče državna šuma i zidaju privatne kuće i privatne marine. Predsednika opštine Novi Beograd danima nema na poslu, a gradonačelnik taj deo grada zaobilazi kao kiša oko Kragujevca. Sve državne službe se prave neobaveštenim a gradnja divljeg naselja se užurbano nastavlja.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija