• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2016

16:24

JOVANOV: Pajtić ne propušta priliku da pljune na sopstvenu državu!

Politika

JOVANOV: Pajtić ne propušta priliku da pljune na sopstvenu državu!

Podeli vest

Vlada Srbije će biti formirana u skladu sa voljom građana pokazanom na izborima i njena politika će biti vođena u skladu sa interesima Srbije, istakao je potpredsednik SNS Milenko Jovanov, povodom današnje izjave lidera DS Bojana Pajtića za "Glas Amerike"

- Pajtić je nastavio da se ponaša po svojoj ustaljenoj praksi - da se tužaka i baca ljagu na Srbiju čim pređe granicu i ode u inostranstvo - navodi se u pisanoj izjavi Jovanova.

Pajtić, koji je u SAD prisustvovao konvenciji demokrata, izjavio je za "Glas Amerike" da kod američkih i evropskih sagovornika sa kojima se tamo sreo, "stvara priličnu nervozu okretanje Srbije ka Rusiji", a posebno ih brine "mešanje Rusije u formiranje nove vlade".

Koliko jadan može biti čovek koji koristi svaku priliku da u inostranstvu govori loše o sopstvenoj državi

Milenko Jovanov 

potpredsednik SNS

- Iako sam uveren da Pajtić i u SAD ima ugled baš kao i u Srbiji i da ga građani SAD shvataju ozbiljno baš koliko i građani Srbije, važno je napomenuti da će srpska Vlada biti formirana u skladu sa zakonom i voljom građana Srbije pokazanom na izborima, kao i da će politika Vlade biti vođena u skladu sa interesima Srbije - napominje se u saopštenju Jovanova.

- Koliko jadan može biti čovek koji koristi svaku priliku da u inostranstvu govori loše o sopstvenoj državi. Upravo onoliko koliko je danas jedan Bojan Pajtić, osoba koju neće građani Srbije, koju preziru glasači u Vojvodini i koji se pljuvanjem po sopstvenoj zemlji preporučuje da ostane makar lider Demokratske stranke - napomnuo je Jovanov.

On je dodao da, ukoliko Pajtićevi neimenovani sagovornici nisu samo plod njegove mašte i ukoliko nas sve zajedno ne laže da je uopšte sa nekim razgovarao, bilo bi lepo da se tim ljudima, umesto pljuvanja po svojoj zemlji i političkim protivnicima, pohvali nekim svojim rezultatima - na primer, kako je uništio dve banke, kako je pred izbore otvorio kliniku koja ne radi, ili kako su pljačkana deca ometena u razvoju.

- Poznajući Pajtićev šablon ponašanja, naredno što možemo da očekujemo jeste da se uskoro preseli na Brione, kako bi, uz neizbežnog Tompsona, bio na licu mesta dok Hrvatska slavi godišnjicu ''Oluje''. Možda, kakav je, uradi i nešto više u nadi da će mu to doneti neki bedni politički poen - rekao je Jovanov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми презиремо Пајтић Бојана из Новог Сада у целини.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija