• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.07.2016

20:31

DODIK: Izetbegović potpiruje vatru, Vučić gasi požar!

Politika

DODIK: Izetbegović potpiruje vatru, Vučić gasi požar!

Podeli vest

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je danas da odlasci Bakira Izetbegovića u Novi Pazar i dolasci Aleksandra Vučića u Banjaluku ni po čemu nisu uporedivi

Dodik je rekao da Izetbegovića nije moguće porediti sa predsednikom i premijerom Srbije, Tomislavom Nikolićem i Aleksandrom Vučićem u politikama koje vode i pokazuju, prenosi RTRS.

VUČEVIĆ TRAŽI HITNU SEDNICU SNS: Srbija ne može ostati nema na rastući fašizam u regionu!

Ocenio je da iza ovakve izjave Izetbegovića može da stoji namera koja je opasna u regionalnom smislu i koja je neprihvatljiva, i da on pokušava na skrovit način da uporedi region Novog Pazara sa RS i njenim statusom.

STEFANOVIĆ: Izjava Izetbegovića - SKANDALOZNA!

- Ni po čemu se ne mogu porediti Izetbegović i Vučić, ni po politikama koje sprovode, ni po motivima posete, ni po načinu na koji žive svoj ljudski i politički život. Dok Bakir Izetbegović potpiruje vatru, premijer Vučić nastoji da ih gasi - kaže Milorad Dodik, prenosi RTRS. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
makarona

pre 7 godina

izetbegovic sanja da bude novi erdogan ali malo mu ono malo bosnice gde sprovodi svoje kriminalne radnje, stiti ratne zlocince koji su pocinili genocid nad civilima...odrzava trening kampove za terotiste isa...a o korupciji i kradji da i ne govorim....sad bi da se siri...e pa mujko nece moci...samo ti izazivaj srpsku vladu...veci su probali a gore prosli...nizu vam ovo zuti da ti se savijaju........

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija