• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/informer.rs

30.07.2016

12:53

ŠEŠELJ: Sreća je za Srbe što su u Hrvatskoj na vlasti OTVORENE USTAŠE!

Politika

ŠEŠELJ: Sreća je za Srbe što su u Hrvatskoj na vlasti OTVORENE USTAŠE!

Podeli vest

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj kazao je da ga iskreno iznenađuje što ovoga puta Srbija ipak reaguje na hrvatske provokacije



- Srpski zvaničnici ne ostaju gluvi i nemi na ono što se događa u Hrvatskoj. Imali smo običaj u proteklih 16 godina, koji god da je bio režim u Srbiji, da pokazuje izvesno snebivanje, izvesnu pomirljivost - šta god Hrvati da nam rade, oni su to uglavnom ćutke trpeli. Ovo je prvi put za tih 16 godina da se otvoreno kaže i o prirodi hrvatskog režima i o prirodi hrvatske države - rekao je Šešelj za Sputnjik.

Hrvatska država je, prema Šešeljevim rečima, "moguća samo kao ustaška država i svaka vlast u toj državi može da bude samo ustaška vlast".

- Za Srbe je srećna okolnost da su u Hrvatskoj trenutno na vlasti otvorene ustaše. Za Srbiju su najopasnije prikrivene ustaše koji se verbalno zalažu za prijateljstvo, pomirenje, dobrosusedstvo ili poštovanje prava nacionalnih manjina, a na delu su, kako kaže, mnogo gori od otvorenih ustaša - naveo je Šešelj.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubomir T Dević

pre 7 godina

G-din Šešelj to dobro zna i on je sasvim u pravu. Isto tako govore časni Hrvati o Srbima: "Za hrvatski narod su najopasniji prikriveni Srbi, tzv. Jugoslaveni, koji se verbalno zalažu za prijateljstvo, a na djelu su u svemu mnogo gori." (Citat/ Livno, 2013.06.23.)

Dragomir

pre 7 godina

Набеђени доктор фашизма и милитаризма!То је дема његовог доктората.Четвртину живота је провео по затворима због свог ИЗУЗЕТНО ПОГАНОГ ЈЕЗИКА а парче 'леба није икрао!Лупетао против својих комуниста и добио осам година робије те га је супруга Драгица са дететом напустила!После три године робијања зна се из Србије ко је мољакао да га пусте и ,на жалост,доведу у Србију.Побегао у Хаг зна се због чега.Тамо је био брука и срамота српскога рода због реторике!Када су тамо укапирали да му је циљ што дуже излежавање отерали су га!

srdjan

pre 7 godina

Klasičan Srbin.On ima svoju istinu pa to ti je.Dzaba dokazi i argumenti dzaba sve.Sve je onako kako ja mislim da je.Svaki Srbin ima svoju,, ,,najbolju,,domaću rakiju,, i svoju,, najbolju,, reprezentaciju u fudbalu. Samo prijatelju zaboravljaš d govoriš o čoveku koji je doktor pravnih nauka...pametnom dosta,

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17