• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.07.2016

19:25

VULIN: Izetbegović radi isto što je radio i njegov otac!

Politika

VULIN: Izetbegović radi isto što je radio i njegov otac!

Podeli vest

Ministar rada Aleksandar Vulin ponovio je danas da su izjave lidera SDA BiH Bakira Izetbegovića u Novom Pazaru pokazatelj loših namera prema Srbiji, dodavši da je za mir potrebno dvoje, a za sukob samo jedan

 

- Bakir Izetbegović radi ono što mu je radio i otac. Ponavlja vreme, ideje, pa čak i datume na kojima su neke neprihvatljive stvari kazane i urađene našoj zemlji. Porediti Novi Pazar sa Banja Lukom, pokušati uporediti jedan od gradova u Srbiji sa međunarodno priznatim entitetom jeste dokaz vaše loše namere prema ovoj zemlji i dokaz da ne želite ni mir ni stabilnost ovde - rekao je Vulin.

On je dodao da predugo bosanskohercegovački političari srpsku trpeljivost i želju za dobrosusedskim odnosima tumače kao slabost.

- To što je Aleksandar Vučić preživeo pokušaj ubistva u Srebrenici i zbog toga nije dozvolio da se pokvare odnosi između BiH i Srbije nije razlog da nastavite sa takvom politikom i nije razlog da mislite da je Srbija slaba na bilo koji način. Znate, za mir je potrebno dvoje a za sukob je dovoljan samo jedan -  rekao je on novinarima.

Vulin je u Pančevu učestvovao na svečanosti povodom obeležavanja Međunardnog dana borbe protiv trgovine ljudima.

VULIN OŠTRO ODGOVORIO IZETBEGOVIĆU: Poređenje Banjaluke i Pazara je diplomatski skandal!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17