• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: twitter

31.07.2016

09:56

SRĐAN DRAGOJEVIĆ SAVETUJE IVICU DAČIĆA: Na spomenik Miru Barešiću ne ide protestna nota, nego...

Politika

SRĐAN DRAGOJEVIĆ SAVETUJE IVICU DAČIĆA: Na spomenik Miru Barešiću ne ide protestna nota, nego...

Podeli vest

Čuveni režiser Srđan Dragojević, član SPS i poslanik u prošlom sazivu skupštine, poručio je da se na novu hrvatsku "akciju", podizanje spomenika Miru Barešiću, ne odgovara protestnom notom

 

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić je pre nekoliko dana poslao protestnu notu Hrvatskoj zbog rehabilitacije Alojzija Stepinca, katoličkog kardinala, koji je pomagao ustaškom režimu u NDH.

Ovog puta, mi mišljenju Srđana Dragojevića, protestna nota ne bi trebalo da se šalje, kada Hrvati dižu spomenik ustaškom zločincu Miru Barešiću, ubici jugoslovenskog konzula Vladimira Rolovića u Švedskoj 1971. godine.

- Na spomenik Miru Barešiću, ubici ambasadora Rolovića, ne "paše" protestna nota, već dobro staro Marš u p.... m.......! - napisao je na tviteru Srđan Dragojević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Arkan je ziv

pre 7 godina

Sta mozete ocekivati u drzavi koja ima u amanetu 2 genocida..druava koja nastane na krvi djece i neduznih staraca samo zlikovci imaju spomenke a i vlast se mora uklapati u tu semu..prema tome..nista novo u genocidnoj hrvatskoj..Pa zato dacicu u svojim obracanjima kad spomenes hrvatsku obavezno kazi i genocidna jer ak to ne naglasis susjedi ce se ljutiti..narod koji se ponosi genocidom ne treba ni d apostoji...

Djole

pre 7 godina

Slažem se sa Srđanom,mada dodao bih ja tu još poneku dobru staru,čisto da nebude šturo.Ustaše su potpuno podivljale,a Hrvatske vlasti na to gledaju blagonaklono,tako da je krajnje vreme da i naša vlast skine rukavice i odgovori ravnom merom!Dizati spomenik polu pismenom idiotu i ubici u dvadeset prvom veku,je mnogo bolesno!!

isak

pre 7 godina

može li niže da se padne? može. i to uz aplauz evrope! šta smo mi, ovde,''bogu zgrešili'' da ne smemo da zucnemo, a da stradamo od jasenovca, jadovna, petrovačke ceste, paga, etnocida, genocida, egzodusa, u hrvatskoj od hrvata????šta nam se dešava? još i opet.

mirko

pre 7 godina

Da vidim koji ce junak pokrenuti tuzbu, zato sto ubistvo ne zastareva, umesto da se ganjate preko tvitera.

Leon

pre 7 godina

Evo konacne nesto sazeto,precizno,pametno......

RINGISPIL

pre 7 godina

Ustase su se zabrinule zasto je Srpsko olimpisko zlato skuplje od njihovog ustaskog. Znaci je...e ih ekonomija. Umesto sto nasi politicari KEVCU treba momentalno da pozatvaraju sve ustaske firme sve sto je povezano sa njima stopirati, pa neka ih njihovi gradjani pitaju zasto in fale njihove KUNE u njihovim novcanicima. Proglasiti NDH za teritoriju visokog rizika za putovanje i boravak stopirati odmore itd.Gospodo politicari nema dobrog sexa bez velikih jaja i tvrde alatke.

Aleksandar

pre 7 godina

Ja ne znam dal se svi prave ludi ili ne razumeju sta se desava?Pocelo je naoruzavanjem Hrvatske,koje i dalje uzurbano traje.Hrvatska dobija ozbiljno ofanzivno naoruzanje a istovremeno se krece u ozivljavanje ustastva i mrznje za sve sto je Srpsko i Srpskoga roda.Meta je Republika Srpska!!!!!!!To je ono sto se planira u Prijateljskoj nam Americi!!!!!Verujte da ce se to desiti vrlo brzo!!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija