• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.08.2016

22:30

PAKUJU NAM NOVI RAT PO NALOGU ZAPADA?! Šta se krije iza koordinisanih napada Zagreba, Sarajeva i Prištine na Srbiju!

Politika

PAKUJU NAM NOVI RAT PO NALOGU ZAPADA?! Šta se krije iza koordinisanih napada Zagreba, Sarajeva i Prištine na Srbiju!

Podeli vest

Vlasti u Hrvatskoj, koje sve otvorenije vode antisrpsku, ustašku politiku, bošnjački član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, koji u Novom Pazaru poziva na cepanje Srbije, i kosovski predsednik i bivši vođa OVK Hašim Tači, koji najavljuje tužbu za genocid, po nalogu svojih zapadnih mentora provociraju Srbiju i pokušavaju da izazovu nove sukobe u regionu

Odlično obavešteni izvor našeg lista iz diplomatskih krugova navodi da nije reč ni o kakvoj slučajnosti i da je na delu koordinisana akcija kako bi se Srbija naterala na nepromišljenu reakciju!

Neće im proći
Mnogima u regionu odgovara da izazovu nervozu Beograda, ali im to neće poći za rukom
Zoran Dragišić, Fakultet bezbednosti

DAČIĆ ODBRUSIO KOVAČU I USTAŠAMA: Uvrede, pretnje i poniženja SRBIJA NEĆE DOZVOLITI!

- Pazite, 28. jula u Hrvatskoj ukinu presudu ratnom zločincu i ubici Srba Branimiru Glavašu, a istog dana na spomeniku antifašistima kod Knina osvane kukasti krst. Samo dan kasnije režim u Zagrebu tajno iz zatvora, zbog navodne bolesti, pusti osuđenog zločinca Veljka Marića, a istog dana Bakir Izetbegović u Novom Pazaru izjednači Republiku Srpsku sa Sandžakom! I konačno, 30. jula Hašim Tači u intervjuu za beogradski "Danas" najavljuje tužbu za genocid protiv Srbije! Ne budimo naivni, Vašingtonu i Briselu ne odgovara to što je Srbija postala stabilna zemlja i lider u regionu, pa preko svojih produženih ruku pokušavaju da ovde ponovo aktiviraju "bure baruta" - napominje naš sagovornik.

Profesor Fakulteta bezbednosti Zoran Dragišić takođe misli da mnogima u regionu odgovara da izazovu nervoznu reakciju Beograda.

DIPLOMATSKI SKANDAL! DRSKA PROVOKACIJA BOŠNJAČKOG LIDERA: Bakir Izetbegović bi hteo da otcepi Sandžak!

- Tako nešto im, međutim, neće poći za rukom. Iako bi Bakir ili Tači mnogo voleli da im SAD "čuvaju leđa", Vučić je uspeo da Srbija bude poštovana i u Vašingtonu i u Briselu. Po prvi put Srbija je ta koja smiruje, a ne potpiruje tenzije u regionu i to stranci umeju da cene - navodi Dragišić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubo

pre 7 godina

Sve ovo nas cini jacim ,sloznijim ,stabilnijim ,osvetoljubivijim ,...tako da ako zatreba ,neka je u pomoci onima koji su se ogresili od Srbe i Srbiju...necu nikada zaboraviti ,kada je poceo rat u BiH devedesetih ,pola i vise Srbije nisu znali da u Bosni zive Srbi pravoslavci ,vec su nas zvali bosancima ,a njih su drugi zvali srbijancima ,po oblastima u kojoj su zivili...komunizam na svaku zilu kucavicu i pametboduzeo ,Sada je druga prica ....majka Srbija i Bog Otac ,nemam drugo...

Lazne Patriote

pre 7 godina

Priznajte Kosovo,ionako je otislo odavno,dzaba ignorirate to pitanje zapada,nama ce sve gore biti,dok vi politicari ste zasticeni i imate novac.I sami znate da je Kosovo davno izgubljeno,sad je kasno da ga branite,to ste trebali pocetkom 90ih.Treba se resiti sto pre tog Kosova,nista nam dobro nije donelo i nece u dogledno vreme.Nema Srba 20% tamo i kako onda Kosovo je Srbija ?Ono najbolje je bilo da smo ostali Jugoslavija,ali nazalost sad je sitoacija onakva ali tako su vasi i nasi roditelji odlucili..

Misa

pre 7 godina

Hitno da se okrenemo braci Rusima, da nas i ovoga puta ne iznenade.

ALBANIJA do NISA

pre 7 godina

Nece biti rata, samo za to sto Srbija nema vise onu silu koju je imala i komsije su jaci neko sto su bili 90- godine. Srbija u ovim trenucima nema petlju da bilo sta preduzme iako podrzava onaj mali Putin. Pitajte Lazu i on ce vam lepo reci da ste gotovi ako bilo sta preduzmete.

HRVAT

pre 7 godina

Mi Hrvati islamske i rimokatolicke vjere nemamo pravo da kazemo nista u ime Albanaca....ali mogu u ime Hrvata.....kod otvorenih Ustasa(pravasa) nema dileme ni trte mrte..sa nama Srbi znaju na cemu su...Nas cilj je granica Zemun -Drina-Boka Kotorska...ujedinit sve hrvatske zemlje....tako da kod nas Srbi ne trebaju da lutaju tamo vamo ..to vam je iskren odgovor..ako zelite da dilate sa HDZ.om..ili komunistima Zorana Milanovica i ostalima....mi sa tom bagrom nemamo nikakve odnose...u tom kolu nezna se ko je lopov a tko politicar iili mafijas...\n

marko

pre 7 godina

Prvo pritisci a onda ce da ponude resenje. Resenje je ulazak u nato da se izbegnu sukobi u okruzenju. Ovo je lukava igra zapada da natera narod da izabere manje zlo. Na zapadu se uvek bira manje zlo, pogledaj im kandidate za predsednika. Sve moj do mojega. Ja biram trecu opciju, slobodna Srbija u vojnom savezu sa Rusijom.

marko

pre 7 godina

Nema nervoze Srbi, vojni savez sa Rusijom ili u nato. I sve muke u okruzenju nestaju. 90tih smo se snjima tukli i bez Rusa, zamisli da nam Rusi jos budu i vojni saveznici. A druga opcija je da se uclanimo u nato. Ovi fazoni o neutralnosti vise ne prolaze ni na istoku ni na zapadu. Ta karta je potrosena, i sto pre to uvidimo to bolje za nas. Izbor je neminovan ono kao rat, pakt ili rob, grob. Jel se secate toga. Treba poslusati narod pri ovom izboru, a tu je sve vec odavno jasno. Pomogli su nam jos 1999 da se odlucimo.

marko

pre 7 godina

Nema nervoze Srbi, vojni savez sa Rusijom ili u nato. I sve muke u okruzenju nestaju. 90tih smo se snjima tukli i bez Rusa, zamisli da nam Rusi jos budu i vojni saveznici. A druga opcija je da se uclanimo u nato. Ovi fazoni o neutralnosti vise ne prolaze ni na istoku ni na zapadu. Ta karta je potrosena, i sto pre to uvidimo to bolje za nas. Izbor je neminovan ono kao rat, pakt ili rob, grob. Jel se secate toga. Treba poslusati narod pri ovom izboru, a tu je sve vec odavno jasno. Pomogli su nam jos 1999 da se odlucimo.

Jad i beda

pre 7 godina

Nama nasi politicari iz 90 tih pakuju rat da bi jos 25 god ,ostali na vlasti

ilija despota mitrovic

pre 7 godina

vojnički kratko a srpski jasno. kadgod su krenuli na srbiju ostali su poraženi. a sad ako krenu biće poniženi. sr. ilija

deda

pre 7 godina

Nas `veliki` Sloba je imao sansu da to reši, ali ne One je trgovao sa Tudjmanom i Izetbegovicem. Sada je, cini mi, se malo kasno da se Hrvati dozovu pameti.

mitar

pre 7 godina

Treba da se odlučno suprostavima , izazivačim novog krvoprolića, poruka evropskoj uninji ako su ovo evropske vrednost, mi takve vrednosti neprihvatamo , možemo mi bez vas , daleko vam lepa kuća. Nemožemo , da prihvatimo nešto što srbski narod , nikad i nikome nije učinio.Ko je napravio JASENOVAC , hrvati , ko je napravio mnoga stratišta za srbski narod , hrvati .Svako zlo došla sa zapada , okrenimo se starni sveta odakle se sunce rađa, odakle dolazi zora i sloboda .Živeo Putin , živela RUSIJA živeo ruski narod .

Zubati Gmaz

pre 7 godina

E ako navodi Dragisic, onda je sigurno tako. Uostalom premijer tvrdi da ga zapani prijatelji vole vise od drugih DOS-ovaca...\n

XXL

pre 7 godina

A kako je licemerni Zapad na čelu sa Amerikom počeo destabilizaciju ovoga regiona i Srbije? Pa samo je Ovima rekao - budite to što JESTE i eto ti ga prst u oko i nož u srce srpskom narodu.

siki

pre 7 godina

pa neka se otcepe ko hoce neka ide. dokle vise ta natezanja. referendum raspisite ako narod hoce bosnu neka ide. dokle to nedaj kosovo drzi sandzak. cemu to ako se svejedno ko hoce odcepi. batalite ta natezanja vise okrenite se svojoj drzavi neka je 400 km2 i kraj.

pavlos

pre 7 godina

situacija u svetu je isuvise ozbiljna svetski mocnici pokusavaju da skrenu paznju sa mnogo vecih problema i da prebace loptu na novo staro zariste.....zasto se jednostavno narod ne opasulji i kaze da nam ne trebaju novi ratovi i onako smo unakazeni i unazadjeni pa bar 100 god. nikom ne treba nova mrznja novi grobovi ljudi iz bivse juge apel svima probudite se i ignorisite placenike zapada pozdrav svima!

starica

pre 7 godina

Politika je najvece pozoriste sa najkorumpiranijim i najdvolicnijim akterima! Srbija je najvaznija raskrsnica na Balkanu i zato bi svaka jaca zemlja zelela da nam "gospodari" a pogotovu Amerika (iz straha da bi Rusija mogla da ih preduhitri u stacioniranju svojih baza kod nas). Americka deviza je oduvek bila: ZAVADI PA VLADAJ! Njihovo najjace oruzje u pripremi su medije i fotomontaze sa uzasnim i ubedljivim ("istinitim") izvestajima, sto su delimicno i priznali. Njihovi spijuni su na drugom mestu - odmah iza rusa. Nazalost Rusija nema supermodernu tehniku u naoruzanju ( najveca tajna u Nevadi) poput Amerike niti ubedjuje svet u lazna dostignuca -sletanje na mesec= Nevada i postojanje vanzemaljaca i UFO objekata sa druge planete. To su letilice koje oni konstruisu i isprobavaju u pustinjama Nevade strogo cuvane, sa zabranom prilaska bazi iskopanoj nekoliko kilometara u duzinu i sirinu i nekoliko desetina metara u dubinu sa laboratorijama, hangarima i svom modernom tehnikom za naoruzanje i unistenje "neprijatelja". A srbin samo trci za parama i proda i svoju majku najvecim olosima i neprijateljima!

Srbin Cg

pre 7 godina

Uvek cu biti tu za Maticu Srbiju koja vodi racionalnu i mudru politiku,pa i onda kad bude bilo potrebe da se puske uzimaju ponovo ali braco samo mudro!!\n

magda

pre 7 godina

Pa svi znamo da prljavi jenki i prljava evropa po nalogu nacista- bankara prave ovu prljavu provokaciju.Ne cudi uopste sto su ovi iz hrvatske i bosne naseli jer oni kao ni taci nisu dovoljno inteligentni da bi imali uvid u to sta rade.Pare su im kao isvakom pohlepnom hipnotiku jedino vredne,prodali bi i svoju decu zbog toga,u njihovim glavama ima vrlo malo sadrzaja koji su drugaciji od materijalisticke svesti.Kad je covek tako ogranicen, bude predmet manipulacije pa cak je isrecan zbog toga.Marionete nikad nisu bile cenjene ni u kakvom drustvu pocev od rodovske zajednice.\n

u magnovenju

pre 7 godina

Srbija postovana u Vasingtonu i Briselu? Pa kakvo je to postovanje kad nam pakuju sukobe? Nece bas biti da je tako...

Mikac

pre 7 godina

U cilju opstanka Srbije i srba prekinuti postupak ulaska u EU i pridružiti se evroazijskoj uniji . Od Rusije tražiti vojnu pomoć i dati im dve baze u Srbiji i Republici Srpskoj a potom konačno se razračunati se sa neprijateljima Srbije. Po završenom poslu tražiti da Srbiji priznaju teritorije po Berlinskom sporazumu.

Bengurion

pre 7 godina

Samo vi SRB idite u EU/NATO a SAD gleda Kako SRB da unisti. Za 50 godina Nece nas biti nigde.....

jelemi

pre 7 godina

Gspd. Dragisic otkrio novi kontinent!!. Za te spletke, namestaljke, smicalice znamo i mi mali i polupismeni ( u politici) ali se ipak nas vrh njima klanja i aminuje. Niko nema smelosti da otvori usta i kaze im direktno i argumentovano, kao npr. Erdogan mada nisam njegov pristalica ali brani svoje interese i kada nije u pravu.

jelemi

pre 7 godina

I sad recite; da li je pogresno da se drzimo Rusije i Kine? Sigurno je sve drugo pogresno ili nas tek onda nece biti.

OVO CE NAROD DA UTEPA

pre 7 godina

Pun je Sesir i Siptarima i Bosancima i Hrvatima ovih americkih brabonjaka koji se kotrljaju Balkanom vreme je da ih neko skupi i baci u WC.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija