• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.08.2016

16:40

DAČIĆ: Razgovori traju, SPS želi u vladu!

Politika

DAČIĆ: Razgovori traju, SPS želi u vladu!

Podeli vest

Lider SPS Ivica Dačić izjavio je danas da razgovori sa SNS o vladi traju, da će biti završeni u roku koji je najavio mandatar Aleksandar Vučić i ponovio da socijalisti žele da učestvuju u vladi jer je to u interesu Srbije

Dačić je na konferenciji za novinare naveo da je razgovarao sa Aleksandrom Vučićem i sinoć i danas, da će se ti razgovori nastaviti, te da će vlada biti formirana u roku koji je izneo mandatar, koji je rekao da će parlament u narednih 10 dana raspravljati o vladi. 

- Poznato je naše opredeljenje da želimo da naša koalicija učestvuje u vladi, jer smatramo da je to logično i prirodno - rekao je Dačić.

MANDATAR VUČIĆ OTKRIO: Počinju razgovori sa SPS, sednica Skupštine za izbor vlade u roku od deset dana!

Upitan da li je bilo reči o konkretnim resorima, Dačić je odgovorio da sigurno o tome ne želi da priča.

- Zašto me to pitate, kad znate da vam neću odgovoriti na to pitanje. Pa nisam ja od juče - odgovorio je Dačić novinarima i dodao da će se to saznati. 

On je istakao da sve što je ovih dana govorio radi u interesu Srbije, a ne da bi ušao u vladu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija