• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

03.08.2016

18:19

STEFANOVIĆ ODGOVORIO ŠEFU HDZ: Srbija neće ćutati na fašizam i ustaštvo!

Politika

STEFANOVIĆ ODGOVORIO ŠEFU HDZ: Srbija neće ćutati na fašizam i ustaštvo!

Podeli vest

Funkcioner Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović izjavio je danas da Srbi neće ćutiti na faštističke i ustaške zločine


- Predsedniku HDZ-a, novimenovanom, želim da poručim samo jedno - da svojoj mami i tati kaže da ćute, a Srbi neće nikada ćutati na fašističke i ustaške zločine - rekao je Stefanović za Tanjug reagujući na izjavu Andreja Plenkovića.

Plenković je prethodno, govoreći o odnosima u regionu, rekao da Hrvatska, koja je članica EU i NATO, neće dozvoliti da je "podučava" Srbija.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
HRVAT

pre 7 godina

Stefanovicu golube pa vi samo kokodacete...imate fasisticki spomenik na Ravnoj Gori pa se javno izjasnite\n

magda

pre 7 godina

Hrvat-I ti si crna ovca kao i Kovac,toliku inteligenciju EU nije do sada videla,blago njima sa vama i vasom izopacenom logikom.Tebi i ovim tvojima je sve u crno-beloj nijansi,vi i ne znate da postoji spektar boja, gde svaka ima drugacije znacenje.E moj hrvat,navalili ste ko svaba tra la la,90-te pa 90-te.Sve ti je to crno-belo,ajd\' pokusaj da vidis bar jos neku nijansu.\n

ROMAN

pre 7 godina

Srbija u EU? Ima novi fasisti u Evropa - to je velika opasnost sa svet- veliki poasnost sa Evropa. EU cuti. Sta cemo u EU? Svaki dan nova provokacija protiv nas srpski narod. Mi volimo nasu zemlju Srbija - svaki dan, da nas neko maltretira u EU? Ne, hvala! Mnogo Srbi zele buducnost sa Rusijom - drugim recima: Bez Rusiju nasu Srbiju nema zastitu- bez Rusiju nasu zemlju i nas narod nema buducnost!

miki

pre 7 godina

Hrvati ne vracaju ustastvo niti ga započinju protiv srba i muslimana. Takvi su oni bili, kada su usli u Kraljevinu, takvi ostali i kod Tita, jer niko nije smeo reći šta je sve izgubio. Takvi su bili i kod Miloševica ali je on bio blesav sto je verovao da će kad-tad moći svi srbi da žive u jednoj državi. Takvi su i sada i takvi će ostati na vek i vekova. Gen im je takav.NE ZAMAJAVAJE SE RAZNORAZNIM IZJAVAMA DA ĆEMO živeti jedan sa drugima, jer nas više nema a jame su ostale. Čuvajte se amera i njihovih slugu, tj plaćenika.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17