• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.08.2016

11:49

BRUKA I SRAMOTA! Ročište po žalbi Olivera Ivanovića tek krajem septembra!

Politika

BRUKA I SRAMOTA! Ročište po žalbi Olivera Ivanovića tek krajem septembra!

Podeli vest

Posle više od pet meseci od podnošenja žalbe na presudu Oliveru Ivanoviću, drugostepeno veće Apelacionog suda u Prištini održaće ročišta u septembru i oktobru na kojima će saslušati sve strane

Kako je juče odlučeno, prva dva ročišta biće održana 28. i 29. septembra, dok će se treće i četvrto ročište biti 11. i 12. oktobra.

Odbrana Olivera Ivanovića uložila je, početkom maja, žalbu na presudu kojom je Ivanović, početkom godine, osudjen na devet godina zatvora za krivično delo ratni zločin.

Advokat odbrane Nebojša Vlajić izjavio je da očekuje da će veće Apelacionog suda pošteno i pravedno razmotriti i saslušati dokaze koje je odbrana pripremila i dostavila.

- Očekujemo da će nakon predstavljanja naših dokaza Apelacioni sud doneti jedino moguću presudu, a to je da Oliver Ivanović nije kriv - rekao je Vlajić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 7 godina

Toliko to o pravi i pravi u toj EU gde je sve kriminalac do kriminalca jer od njih da ucimo a oni jos malo gori od nas .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija