• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2016

21:43

DOJČE VELE RASKRINKAO LIDERA DJB: Umesto dokaza o plaćanju poreza, Radulović ponavlja - NISAM KRIV, MAJKE MI!

Politika

DOJČE VELE RASKRINKAO LIDERA DJB: Umesto dokaza o plaćanju poreza, Radulović ponavlja - NISAM KRIV, MAJKE MI!

Podeli vest

Saša Radulović zvaničnom dokumentu poreskih vlasti SAD suprotstavio samo jedno: "Nisam, majke mi" i upleo se u kučinu svojih laži... Radulović višestruko sam sebe demantuje. Najviše jedan od ove četvorice Radulovićevih identiteta govori istinu. Najmanje trojica debelo lažu!

Saša Radulović, šef stranke 'Dosta je bilo', zvaničnom dokumentu poreskih vlasti SAD, prema kome je u ovoj zemlji pre 14 godina za porez ostao dužan čak 1.069.670 dolara i 25 centi, suprotstavio je samo jedno veliko: "Nisam, majke mi" i pritom se još upleo u kučinu laži, piše nemački "Dojče vele".

Što ne pokaže priznanicu?
"Sasvim bi druga stvar bila da DJB ponudi nekakav pravi protivdokaz, priznanicu možda? Njih nije rđavo čuvati ni kada su manji iznosi u pitanju"

Posle otkrića o milionskom poreskom dugu u Americi, Radulović nije pružio ni jedan jedini dokaz da to nije tačno, već je samo nemušto pokušao da se predstavi kao žrtva nekakve zavere u kojoj učestvuje čak i nemačka država!?!

MILION MU JE MALO BIO: Radulović ostao dužan za porez i državi Kaliforniji!

U interesu javnosti novi tekst nemačkog javnog servisa 'Dojče vele' u kome je Radulović potpuno raskrinkan prenosimo u celosti:

Saša Radulović je 2000. i 2002. u SAD ostavio neplaćeni ceh od 1.069.670 dolara i 25 centi na ime federalnog poreza na prihod, u šta nisu uračunate kamate i eventualne kazne. O tome svedoči overeni izvod iz baze federalnih poreskih vlasti (IRS) poslat iz kancelarije Okruga San Mateo, pod koji spada i mestašce Barlingejm u Kaliforniji, gde je Radulović živeo. Zbog duga je 2005. zainteresovanim licima - svakom ko se raspita - objavljeno obaveštenje o aktiviranju založnog prava u korist SAD. Od tog momenta moguća je plenidba trenutne i buduće imovine dužnika, a pri naplati država stiče pravo prvenstva nad ostalim poveriocima.

Saša Radulović - lično i u kolektivnoj pojavi u vidu "pres tima" pokreta Dosta je bilo - zvaničnom dokumentu poreskih vlasti SAD suprotstavio je jedno veliko i bučno: "Nisam, majke mi". Naspram papira sa svežim pečatom od 20. jula ove godine i potpisom odgovornog službenika, tako imamo tvrdnje Radulovića i njegovog pokreta da je u pitanju "falsifikat ili gruba greška", imamo podmetanja, opaske na "skandalozno manipulatorsko" ponašanje "medija i autora teksta". Imamo i uvrede, psovke i pretnje ljudi koji ponosno ističu da su članovi pokreta DJB. Imamo sve ono što Radulović i njegov pokret inače kritikuju i obećavaju da će iskoreniti kada jednom budu vlast.

tanjug/print

Nemci imaju dobar izraz za način na koji bi Radulović i ekipa da se svađaju sa jednim papirom formata A4 - "unsachlich", što bi se ovde najbolje prevelo kao "daleko od činjenica, od suštine". Zbog čitalaca koji su pokušali da isprate takvu debatu, možda vredi preduzeti pokušaj da se izvede Versachlichung - posuštinjenje.

Prva odbrana - Kanada

Prvo reagovanje DJB kucalo se vrele glave i vlažnih prstiju, pa su se skladno tome, osim niza tipfelera, tu obrele potpuno pogrešne godine kada je dug načinjen i kada je utvrđen, kao i permutovani izvodi dve poreske godine.

Jednostavni dokument IRS prenet je sasvim nakaradno, a Radulović se na Tviteru opirao, dok konačno nije kako valja pročitao reagovanje sopstvenog pokreta. Stiže ubrzo i druga verzija, brojke korigovane, ali ostaje konstatacija koja bi, navodno, trebalo nešto da nam kaže o poreskom obvezniku Raduloviću: On se "vratio iz SAD u Kanadu krajem 2001. godine", "nije državljanin SAD" niti "poreski obveznik SAD". Još će Radulović na Tviter postaviti podatke da je od novembra 2001. prvi čovek njegove bivše firme "True Spectra" neko drugi, a ne on.

ČITAJ, SRBIJO! RADULOVIĆU DOSTA MILION! Ovo je tekst zbog kog je pobesneo lider opozicione Dosta je bilo!

Zgodni biografski detalji, ali je pitanje sa kojim delom teksta oni polemišu? Baš nigde se ne navodi da je Radulović 2002. živeo u SAD. To, uostalom, nije ni bitno. Možete biti državljanin Ugande sa prebivalištem u Lihtenštajnu, a ipak imati prihode i poresku obavezu u SAD.

Za svaki slučaj, Radulović sam višestruko demantuje sebe i saopštenje svog pokreta, pa se postavlja pitanje kome verovati: Da li onom Saši Raduloviću koji je na portalu LinkedIn izričito napisao da je od 1998. zaključno sa 2002. u kompaniji "True Spectra" bio "president and CEO"? Ili možda Raduloviću sa Tvitera, koji na pitanje jednog korisnika o podacima sa LinkedIna kaže da je 2002. samo savetovao tu firmu (valjda iz ljubavi, pro bono)? Ili je u pravu treći Radulović, onaj iz akutnih saopštenja DJB, koji je 2002. već u Kanadi, pa baš ništa sa Amerikom nema? Ili pak četvrti Saša Radulović, onaj koji je u izjavi za televiziju N1 rekao da je 2002. u SAD doduše išao, ali samo turistički? Koji je od te četvorice u februaru 2002. prodao kuću u Aveniji Drejk u kalifornijskom gradiću Barlingejmu za 1.627.000 dolara? Ako je to bio turista Radulović, onda tu granu turizma treba da patentira: umesto da platiš za aranžman, ti se odatle vratiš s podebljim koferom dolara.

Najviše jedan od ove četvorice Radulovićevih identiteta govori istinu. Najmanje trojica debelo lažu.

Druga odbrana - Kalifornija

Tokom vikenda je Radulović uz podršku simpatizera po Tviteru delio link ka listi 500 najvećih poreskih dužnika države Kalifornije - Radulovića nema na njoj. I, sve je znači u redu? Pa ne baš. Kalifornija razrezuje i ubira takozvani "state income tax", dažbinu koja ama baš nikakve veze nema sa federalnim porezom o kojem govori dokument koji je objavio 'Dojče vele'. U prevodu: možete platiti jedan, a ne platiti drugi. Zna to svakako, i sam Radulović, ali pribegava mistifikaciji kada na Tviteru piše: "Federal se ne objavljuje. State prati federal. Samo su procenti različiti". Neće čitaocu trebati više od pet minuta uz Gugl da sazna istinu: da porezi nikako ne "prate" jedan drugi, osim što je poreska osnovica slična. Same dažbine su potpuno odvojene.

tanjug/print

I ovde Radulović, zlu ne trebalo, demantuje sebe kada priznaje da nema uvid u listu dužnika za federalni porez na prihod. Dodaje, ipak, da će objaviti "sve što budemo našli". Nađen je onda neki šarlatanski pretraživač SearchQuarry, koji vuče podatke iz sudskih spisa (a niko nije tvrdio da se protiv Radulovića vodi neki sudski postupak) i gde svaka osoba bez ikakvog objašnjenja može tražiti da bude uklonjena iz baze podataka. O ozbiljnosti pretraživača govori da će naći rezultate ako u njega ukucate i "Duško Dugouško" - što su neki tviteraši i učinili.

Treća odbrana - blato

Dva su pasusa bila potrebna u saopštenju DJB da od "profesionalizma koji se uobičajeno vezuje za brend Dojče vele" stignemo do "vođenja kampanje protiv pokreta DJB", "manipulacija" i "pisanja jednostranih tekstova".

POKRET SOCIJALISTA: Koliko god se Radulović trudio da sakrije svoju mračnu prošlost, istina uvek ispliva na videlo!

Ako neko nije shvatio poruku, tu je ponovo Tviter, gde Radulović poručuje da "blato radi". Neizrečeno dovršavaju jurišnici na Fejsbuk stranici DJB, koja ih prećutno bodri tako što ne uklanja klevete, uvrede ni pozive na linč. "Nije čudo što o tome piše nemački list. Znamo svi ko je prijatelj sa Merkelovom i sa Nemačkom...", proniče jedna dama u srž zavere. "Taj nacizam nekako uvek uspeva da izviri...", poentira jedan fan. Drugi bi da zna: "Koji to srpski naprednjački skot radi u 'Dojče veleu', kako mu je ime i prezime?!". Trećeg nervira što "svakojaka bagra i poslednji ološ daje sebi za pravo da potura laži" i gadi mu se "ta stoka lažovska".

Da li ovih par stolova naše male redakcije u jednom velikom mediju zapravo stoje na vetrometini interesa svetskih sila? Da li je lično premijer Srbije uz pomoć nemačkog BND-a otišao u kancelarije Okruga San Mateo, zatvorio činovnike u podrum, javio se na telefon da potvrdi da Saša Radulović ima dug, a onda odštampao nešto falsifikovano, lupio pečat, naškrabao potpis i ubacio u olizani koverat? Trenutak napada je logičan, kaže sam Radulović: "To smo očekivali. Pogotovo sada kada rastemo i postajemo pretnja". 'Dojče vele' naravno nije bio nimalo sumnjiv dok je u poslednje četiri godine trošio piksele kritikujući autokratski stil premijera, skandal u Savamali, sumnjive aspekte Beograda na vodi, ugnjetavanje novinara, pa zbog toga završio i na zidu izložbe 'Necenzurisane laži'.

Informer

Mora da je u žaru tviteraške borbe Raduloviću i njegovim saradnicima promakla fina ironija - njihov ton neodoljivo podseća na ton vladajuće garniture koju s pravom kritikuju, a stil i inventivnost su baš na nivou "blatoida". Uostalom, sajt Teleprompter, koji Radulović oštro kritikuje, jednako se zapitao: "Da li su ovo prvi znaci da je zapad Radulovića pustio niz vodu?"

Pokret Dosta je bilo, gde izgleda imamo verne čitaoce, iskopao je i naš prošlogodišnji tekst povodom tada dvadesete godišnjice operacije "Oluja". DJB najpre otkriva rupu na saksiji: Autor je pisao "potpuno različite varijante istog teksta namenjene srpskom čitalaštvu i čitaocima sa engleskog i nemačkog govornog područja". Jesmo, svečano priznajemo. Baš kao što smo svaki tekst višejezično objavljen na 'Dojče veleu' pisali u "različitim varijantama" - nešto što je srpskom čitalaštvu banalno (šta je bila Jugoslavija, kad je počeo rat, ko je Tuđman i slično) za englesko i nemačko čitalaštvo je enigma koju treba objasniti.

MISTERIOZAN ŽIVOTNI PUT LIDERA DOSTA JE BILO! Saša Radulović u SAD dugovao 1.069.670$ poreza!

Dodata je brutalna laž kako u "engleskom i nemačkom tekstu nema ni pomena od kritike hrvatske države zbog nepriznavanja zločina". I to sa sve linkovima do tekstova 'Dojče vele' gde svako ko barem natuca engleski ili nemački može da vidi da je pola teksta posvećeno kritici Hrvatske  "Oluje". Videće da kolektivni Radulović u vidu DJB laže.

Ultimativna odbrana - pretnja

Gospodin Radulović ne deli svoj privatni broj telefona novinarima iz razumljivih razloga. Dogovor se odvija preko njegovih saradnica. Komunikacija SMS porukama - dakle lako dokaziva - počinje u utorak (2. avgust) u 18:09, kada tražimo hitni razgovor sa Radulovićem, "najbolje sutra prepodne". Redakcijski dogovor je da ne otkrivamo da smo u posedu dokumenta koji je javna stvar, pa ga može dograbiti svaki medij. Uz to, ne želimo da damo Raduloviću vremena da smišlja nesuvisle izgovore koji su pobrojani gore.

NEMAČKI DOJČE VELE ODGOVORIO SAŠI RADULOVIĆU: Umesto uvreda i psovki pokaži priznanicu da si platio porez!

Na prvi upit, ali i opetovane upite u sredu i četvrtak, saradnica šalje odgovore "javiću vam". Redakcija odlučuje da tekst treba objaviti najkasnije poslednjeg radnog dana prošle sedmice, u petak (5. avgust) prepodne. I tog dana u 8:14 šaljem novi SMS u kojem pišem da imamo dokaze o poreskom dugu i ostavljam još dva sata mogućnosti da se Radulović ipak javi i odgovori na naša pitanja. Ništa. Tekst je objavljen oko 10 sati.

Suprotno tvrdnjama samog Radulovića i saopštenjima njegovog pokreta, on je danima imao priliku da iznese svoje viđenje za 'Dojče vele'. Ponuda za opširni intervju, koji bi bio prenet 1/1 i sada stoji. Posle početnog pristanka da naknadno govori, Radulović se predomislio i izneo ucenu: tek ako objavimo reagovanja njegovog pokreta, on će, možda, dati intervju.

Tanjug

Reagovanja koja su stigla na adresu redakcije nisu, niti će biti objavljena, jer se ne odnose na glavnu tezu teksta, niti na bilo koji način osporavaju postojanje poreskog duga. Nezavisni mediji nisu protočni bojler za partijske pamflete prepune fantazija i konstrukcija. Već i srpski Zakon o javnom informisanju kaže da se odgovor ne mora objaviti, ako se ne odnosi "na tvrdnju o činjenicama", ako je "besmislen", ako je istinitost objavljene informacije "očigledna" i tako dalje. Takođe, "odgovorni urednik nije dužan da objavi odgovor", ako je "odgovor podnelo lice na koje se informacija ne odnosi". Tekst je govorio o dugu pojedinca Radulovića koji datira iz 2000. i 2002, kada pokreta DJB nije bilo ni u snovima - pokret DJB ne može tražiti objavljivanje odgovora.

OTVORENO PISMO ŽELJKA MITROVIĆA SAŠI RADULOVIĆU: Plati porez Amerima i ne sramoti Srbiju!

Sasvim bi druga stvar bila da DJB ponudi nekakav pravi protivdokaz, priznanicu možda? Njih nije rđavo čuvati ni kada su manji iznosi u pitanju.

Na kraju se 'Dojče veleu' preti tužbom, Saša Radulović na Tviteru svojim pratiocima obećava da će biti "berićetno". Nema sumnje, proces zbog teksta bio bi sudska svađa gospodina Radulovića sa parčetom papira, pečatiranim i potpisanim u njegovom nekadašnjem komšiluku. Jer, kada se probije kroz galimatijas vrdanja, teorija zavere i pretnji, ostaju Radulović i taj papir. Pa neka oni vide šta će.

DOJČE VELE

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Не подржавамо овог Радуловића ни у једном делу. Пошто је он криминалац, сада ће да га бране Јанковић Прангија Саша заштитар и Шабић Роћко Родољуб повереник. Они су задужени за одбрану криминалаца у Србији. Радуловић није подобан да буде у скупштинском Одбору за контролу служби безбедности.

DUŠAN

pre 7 godina

VELIKA PRILIKA ZA ZAPAD DA GA UCENJUJE I DA RADI PROTIV SRBIJE ZAPAD PRAVI PETU KOLONU U SVOJU KORIST SRBE NA SRBE NAJBOLJI NAČIN SVAĆE

Branko Bandić

pre 7 godina

Dušan: Obradović je mislio dauzme pare od Zapada a a da ne ispuni zadatak. Neće Amerika da oprosti nikom dugove to treba da zna Radulović.

Djole

pre 7 godina

Šta to bi Kraduloviću,nisi dovoljno brzo izvukao prste iz pekmeza?Biće da ćemo gledati novu tele novelu, u Dojče Vele produkciji.Radni naslov:Kako mali Saško zamišlja da se izvuče plitkim lagarijama i objasni vaskolikom članstvu svoje autobus stranke,da je toliko globalno važan i da ustvari Nemačka država,posredstvom Dojče Vele pokušava da mu smesti aferu!

CIRINELA

pre 7 godina

Interesanno je da se ne oglasavaju ni americke vlasti a ni ambasador SAD u Srbiji povodom toga. Znajuci kakve sve igre su igrali u proslosti nebi me cudilo da ameri imaju neki dil sa Radulovicem pa zato cute.

Sinisa

pre 7 godina

Radulovic, kada ne zna sta ce, on napada uvredama i pretnjama. Prave karakteristike jadnika koji je kriv i koji nema nijedan argument koji moze da iskoristi u svoju odbranu.

elena

pre 7 godina

Isuvise je dokaza da bi osporio krivicu..pitanje je samo vremena do kada ce biti na slobodi...Kao stecajni upravnik imao privilegije koje je imao iskoristio je u svoju korist, a zeni obezbedio stan i ko zna sta jos....

draganab

pre 7 godina

Opet i po ko zna koji put istina je izasla na videlo. Dugo traje, pa zbog ovakvih kao sto je Radulovic nazivaju sve politicare pogrdnim imenima.

Milica

pre 7 godina

Sada da preimenuje stranku u "dosta je milion"!!!

Sladjana86

pre 7 godina

Sad ce Jankovic i Sabic da stite Radulovica coveka koji je dobro poznat gradjanima Srbije i koji se pravi jaci od Dojce Vele.

Sanja

pre 7 godina

Dojče Vele je nezavisna medijska kuća i niko ne može da utiče na objektivno izveštavanje.

sg

pre 7 godina

Sada barem znaju gde da ga traze i da naplate svoja potrazivanja, a bice i zanimljiv Zakon o poreklu imovine koje je Premijer najavio do kraja godine.

Mirjana

pre 7 godina

Mahinacije Radulovića su izašle na videlo.

Nenad

pre 7 godina

Opravdanje mu je stavrno jace, pitanje je zasto ga Amerikanci ne jure u Srbiji, kad vec traze sprovodjenje pravde

Sasa

pre 7 godina

A koliko je samo taj Radulovic pricao o nekom postenju i odgovornosti...

Sale

pre 7 godina

Verovatno sada i Nemci lazu, a njegov krunski dokaz je "Nisam, majke mi". Kako je on prevario ono malo naroda da glasa za njega nije mi jasno.

stevan

pre 7 godina

Radulović je jak samo na rečima. Sve što iznosi su same laži. Ovo je još jedan dokaz za to.

pesic

pre 7 godina

Neka plati porez ili na robiju, ovo je jasan pokazatelj prave strane Radulovicevog lica.

Danilo

pre 7 godina

Ako te po tvojim navodima mrzi ovaj rezim, a sta je sa Nemackom, Amerikom....i oni te mrze???

Damir

pre 7 godina

Saznaće se uskoro šta je tu po sredi. Videćemo dal "majke mi" važi kao argument.

vjgs

pre 7 godina

kako se ovaj radulovic gura u prvi plan a nista ne radi

Marko

pre 7 godina

Radulovic ce uskoro da snosi odgovornost za utaju poreza, smatram da je kriv.

Hajdi

pre 7 godina

Dokazi postoje,neka iznese neki dokaz da to nije tačno.

Nikola

pre 7 godina

DW je ozbiljan internet portal, ne verujem da bi objavljivali neproverene informacije.

maki

pre 7 godina

Doso djavo po svoje, nije ti to Srbija da krades i prodjes nekaznjeno.

Savo

pre 7 godina

Bez konkretnih dokaza nisam kriv majke mi ne vazi.

Jova

pre 7 godina

Gospodin stečajni treba da da neki dokaz, a ne samo da daje izjave i da se brani, bez dokaza.

Aco

pre 7 godina

Sve lepo stoji crno na belo.Raduloviću je najbolje da se suoči sa činjenicama.

Mika

pre 7 godina

Najzalosnije je sto se navodno zalaze za pravo, departizaciju, postenje, a ovamo sasvim suprotno radi. Kako se njegovi glasaci osecaju u ovom trenutku, to je tek pitanje.

DeX

pre 7 godina

Ma sve ti verujemo Raduloviću ne brini ništa, pa nisi ti teo, samo se to sve desilo…

Dragan

pre 7 godina

Znali smo mi da Radulovic nije napustio tek tako taj raj u kojem je uzivao u inostranstvu. Sad smo saznali da je poreski dug glavni razlog njegovog povratka u Srbiju.

Lala

pre 7 godina

A gde su dokazi Raduloviću ili ćemo od tebe samo slušati priče koje nemaju nikakvih dokaza?Sramota od čoveka.

Jelica

pre 7 godina

Kakva je samo ovaj Radulovic prevara od coveka, u sustini znalo se da je namazan i da folira svo vreme, ali evo dokazi izbijaju na povrsinu.

kasandra

pre 7 godina

Radulovic, prevarant a izigrava neku finocu

Nata

pre 7 godina

U lazi su kratke noge. Radulovic je zavrsio svoju politicku karijeru.

Senka

pre 7 godina

Nakon ove afere Sasa Radulovic je politicki mrtav covek.

Anka

pre 7 godina

On kritikuje vlast više od svih, bez argumenata naravno, a evo kakav je on zapravo. Strašno...

kontesanera

pre 7 godina

Naravno da ne može da priloži dokaz o plaćanju poreza jer ga nije ni platio.Dužan i ružan, a glumi poštenjačinu.

Era

pre 7 godina

To sto je on radio u Americi neka oni utvrde. Sto se njegovog nastupa tice kao politicara, nije mi se svideo. Ono kada je prelepio ulicu Vucica Perisica je bilo stvarno jadno. Da li ima on bilo koji program rada osim sto hejtuje Vucica?

Obmane

pre 7 godina

Radulović se sve više upliće u klupko svojih laži.

Vukan

pre 7 godina

Pitam se: Ima li veze njegov naprasni prelazak u opoziciju i njegovo opoziciono delovanje (takvo kakvo je), sa ovim poreskim obavezama? U prevodu, da li je neko trebao (ili tek treba) da mu anulira ovaj dug?

vojin

pre 7 godina

Sva ova galama ovog spin majstora je bila usmerena kako se fokus javnosti ne bi prebacio na njegova dugovanja i utaju poreza. Radulovic je bruka za opoziciju, mada kako stoje stvari takve je i cela opozicija.

Brale

pre 7 godina

Ma ko moze ista da veruje Radulovicu. Ja mu bar nista ne verujem posle svega !

Goran1984

pre 7 godina

Radulovic je klasicni malvezator i siguran sam da su mu dani odbrojani.

Aleksandar

pre 7 godina

Moraće gospodin Radulović da nauči da svira klavir. Biće mu ta rabota itekako potrebna za mesto u koje će otići.

Bojana

pre 7 godina

Zna se kakva je sankcija odgovarajkuća za ovakve i gde im je mesto.

vasilije015

pre 7 godina

Саша Радуловић мора да врати посланички мандат.није достојан да буде посланик а камо ли члан одбора за безбедност.

srle

pre 7 godina

Vi koji ste glasali za ovog coveka nadam se da ste sada promenili svoje misljenje i da ste uvideli za koga ste glasali.

Milos

pre 7 godina

Ako je kriv odgovarace pred sudom. A uvek sam se pitao ko je ovaj covek i odakle se pojavio.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija