• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.08.2016

21:20

PRVE REAKCIJE NA EKSPOZE! DSS i Dveri: Nema podrške novoj vladi!

Politika

PRVE REAKCIJE NA EKSPOZE! DSS i Dveri: Nema podrške novoj vladi!

Podeli vest

DSS i Dveri neće podržati ekspoze i novu vladu, poručili su poslanici te dve stranke...

Poslanik DSS Milan Lapčević rekao je da ta stranka nema nameru da podrži ekspoze mandatara Aleksandra Vučića i buduću vladu, navodeći da je ekspoze mnogo više izveštaj o radu vlade u prethodne četiri godine, nego što je program vlade za naredni period.

EKSPOZE MANDATARA: Evo šta je do sada obeležilo Vučićevo izlaganje u Skupštini Srbije!

On je, nakon što je mandatar završio predstavljanje programa vlade, novinarima u parlamentu rekao da je Vučić "pokazao da nije sposoban da vodi zemlju, jer ne može ni ekspoze da sažme u par sati".

Poslanik sa liste DSS-Dveri Miladin Ševarlić rekao je da je tokom govora mandatara o oblasti poljoprivede stavio kravatu sa porukom protiv GMO, kojom je hteo da pozdravi sve građane koji su protiv GMO, kao i 127 skupština gradova i opština koje su potpisale deklaraciju protiv GMO.

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović rekao je da se iz opširnog ekspozea mandatara moglo zaključiti da postoje dve Srbije.

VUČIĆ PREDSTAVIO NOVU VLADU: Verujem u ove ljude, verujem u bolju i pristojniju Srbiju!

- Jedna u glavi Aleksandra Vučića, koja živi u drugom vremenu i prostoru, sa drugim podacima i druga u kojoj svi živimo - rekao je Obradović novinarima u skupštini nakon izlaganja ekspozea.

On je rekao iz ekspozea može zaključiti da Srbija nastavlja evrofanatični put ka Evropskoj uniji po svaku cenu, a bez ideje kako da se zaustavi bankarska pljačka, te da nema ministarstva za porodicu, ideje za rešenje pitanja KiM, prezadužzenih porodica, veoma malo o poljoprivredi i kulturi...

O svemu tome poslanici Dveri će govoriti u sredu, rekao je Obradović dodajući da je kuriozitet da će svaki od sedam članova poslaničke grupe Dveri imati onoliko minuta u raspravi, koliko je Vučuć imao sati za ekspoze


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gorcin

pre 7 godina

Bas ce ove dve minorne partije,koje su na silu ubacene,mnogo da naude ovoj novoj vladi.Bolje je za njih da cute.

Željko

pre 7 godina

Ako on nije sposoban da vodi vladu, kako bi ste vi mislili da je vodite?! Tako što bi ste odmah prekinuli pristupne pregovore sa EU, prekinuli strane investicije i usput, oterali i one firme koje već posluju i zapošljavaju ljude u Srbiji? A koliko ste sposobni, verujem da bi ste iz Rusije doveli celog jednog investitora, a možda ni jednog. Mogao je ekspoze da se iznese za dva sata ali već vas čujem:" Nesposoban da vodi vladu jer je četiri godine rada vlade izneo za samo dva sata."

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija