• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.08.2016

14:13

PALMA: Ne podržavam gej paradu i brakove, ali ću glasati za vladu i gej ministarku!

Politika

PALMA: Ne podržavam gej paradu i brakove, ali ću glasati za vladu i gej ministarku!

Podeli vest

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je danas da i dalje ne podržava gej paradu i legalizaciju homoseksualnih brakova, ali da će glasati za ovu vladu čija je ministarka pripadnik LGBT populacije, kao i da je poziva da dođe u Jagodinu

- Pričaćemo o razvoju lokalnih samouprava - rekao je Marković i obraćajući se mandataru dodao da je najviše "problema imao sa poslanicima naprednjaka", te da su da svakih deset minuta pitali kako će glasati zbog toga što je jedan član vlade pripadnik LGBT.

- Gospodine Vučiću, vama se obraćam i vi niste nešto voleli pa ste prihvatili zbog Srbije. Neka mi ne zameri LGBT populacija, iako su me tužili, platiću kaznu, moj stav nije promenjen - rekao je Marković.

Kako je rekao, ako je neko stručan treba da vodi određene resore, ali, ponovio je, on nikada neće podržati gej paradu i legalizaciju homoseksulanih brakova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 7 godina

E opro si se svaka ti cast. Jos da nije providno, bilo bi idealno.

deda Raša

pre 7 godina

Jel to ono, "Kako tata kaze"? Nemoj samo da se i ti i Vucic nadjete na celu one kolone u paradi "ponosa". Mozda ces reci necu, nece ni curan na svadbu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija