• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.08.2016

11:41

PRŠTALO NA ODBORU: Ko glumi "majmune", a ko je "spikerka"?

Politika

PRŠTALO NA ODBORU: Ko glumi "majmune", a ko je "spikerka"?

Podeli vest

Sednicu Odbora za spoljne poslove danas je obeležila žustra rasprava Marije Obradović (SNS) i Nataše Jovanović (SRS), a koja je zatim nastavljana i u skupštinskoj sali

Jovanović se na sednici odbora izjavila da su konsultacije za predsednika i zamenika predsednika tog Odbora donošene "iza kulisa".

Na to je reagovala Obradovićeva rekavši "vi da vodite spoljnu politiku. Ovde ste pozvani da glumite majmune i zabavljate narod".

Poslanica radikala je na to kazala Obradovićevoj da je "spikerka sa kraljevačke televizije", a situaciju i dalju polemiku smirio predsedavajući Milorad Mijatović (SDPS).

- Moguće je da sam pogrešila kad sam izgovorila tu reč na sednici odbora i da to nije primereno ovako visokom domu, a naročito ne poslaniku. Ali ja sam u tom trenutku izgovorila glasno ono što su svi mislili - rekla je Obradovićeva tokom skupštinske rasprave.

Dodala je da radikali zloupotrebljavaju Poslovnik i da to što imaju toliko prostora u medijima je za Fakultet političkih nauka, ili neku drugu vrstu nauka koja izučava fenomene.

Lider radikala Vojislav Šešelj je komentarišući situaciju na Odboru kazao da se pitao, ima li smisla voditi dijalog sa vlašću koja je puna sebe i koja se bahato odnosi prema opoziciji.

- Nije ovo posledenja vlast koja je uzjahala Srbijom. Setite se primera ''dosmanlija'' i vidite na šta su spali zbog toga - rekao je Šešelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Abe

pre 7 godina

... "vi da vodite spoljnu politiku. Ovde ste pozvani da glumite majmune i zabavljate narod", slika i prilika osornosti vlasti u Srbiji. Dal su to Srbija i srpski narod zaslužili od vlasti koju su birali. To im je hvala od te vlasti. I da, znam da sam ovakvim komentarom u Informeru rizikovao, kao i mnogo puta do sada, da mi komentar ne objavite...

Dragana

pre 7 godina

Mislim da je Seselj u pravu , kako idu procice kao Tadic . Bahati, silni, bezobrazni. Slusam Vucica, kada je licno svoje dete pomenuo dvadeset puta , da bi Pajtica sto vise pokopao, ali imalo je suprotan efekat, to je isto bezobrazluk. Odgovori na pravo pitanje, a ne napad je najbolja odbrana, tako i ova mala funkcija velika moc , Bata i on , more jos da pocnu da lemaju ovaj narod. A sta rece Vucic moramo da budemo civilizovani, mnogo sam verovala tom coveku , a sada vidim da je sminka prica.... Strasno neka nam je Bog na pomoci.....

branko1

pre 7 godina

Nazovi gospođo(ili gospođice) Obradović.Šta su drugi mislili to je njihova stvar,a šta ste vi lupali je naša stvar.Ja lično podržavam gospodina Vučića,ali ne sa ovakvima kao što je ova "gospođiđica"ili šta već.A kada već pričamo na takav način da vam kažem:"jedini majmun u celoj situaciju možete da budete samo vi I vasa majka jer je rodila majmuna".Sada čekam Vučićevu reakciju da bih znao gde sam I ja,jer možda sam po ovoj oštrokondzi ja sledeći majmun,a to zaista ne želim

lazni bot

pre 7 godina

Na ovoj se vidi koliko je sati neuroticno frustrirano SNS stvorenje

milija suzović

pre 7 godina

SAMO RADIKALSKA REČ, SE NE POBIJA,TO SVI ZNAJU. .KAD SU RADIKALI LAGALI,NIKAD

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija