• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.08.2016

13:31

PROSVETA: Šarčević preuzeo ministarstvo od Verbića

Politika

PROSVETA: Šarčević preuzeo ministarstvo od Verbića

Podeli vest

Novi ministar prosvete i nauke Mladen Šarčević preuzeo je danas i formalno resor od dosadašnjeg ministra Srđana Verbića. Primopredaja funkcije obavljena je u prostorijama ministarstva

Šarčević je tom prilikom pozvao Verbića da ostane da radi u ministarstvu, jer smatra da je ministarstvo koje je vodio dobro radilo.

Šarčević je generalni menadžer Obrazovnog sistema "Ruđer Bošković" i osnivač je više privatnih škola u Srbiji i regionu.

Završio je geografiju na Prirodno-matematičkom fakultetu u Beogradu i postdiplomske studije na Centru za multidisciplinarne studije BU - smer zaštita životne sredine.

Zbog izuzetnih rezultata tokom školovanja stekao je pravo na ubrzane studije, koje je završio sa 22 godine, nakon čega je radio kao profesor u više osnovnih i srednjih škola u Beogradu, a zatim je sa 33 godine izabran je za direktora OŠ "Nikola Tesla" u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 7 godina

Svaka cast premijeru i spremnosti da izabere ovakvog strucnjaka za ministra.Imao je dovoljno hrabrosti da pruzi sansu coveku koji je osnovao prvu privatnu gimnaziju koja je dokazala da djaci te skole sticu veliko znanje koje posle prenose na rad u preduzecima sirom Srbije

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija