• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/agencije

14.08.2016

17:51

HAŠKA (NE)PRAVDA:  Ovako je Šešelj objasnio oslobađajući presudu Miloševiću!

Politika

HAŠKA (NE)PRAVDA: Ovako je Šešelj objasnio oslobađajući presudu Miloševiću!

Podeli vest

Posle presude Radovanu Karadžiću podigla se velika prašina zbog nekoliko pasusa u presudi u kojoj je ”navodno” haški tribunal posthumno oslobodio Slobana Miloševića sve odgovornosti

-  To je još samo jedan pokazatelj da je Milošević pobedio haški tribunal. Ne znam da li se sećate mog svedočenja u njegovom procesu? To je bilo zanimljivo kao i moja suđenja, tada smo zajedno razbili optužnicu protiv njega i Hag kao i u mom slučaju nije mogao ništa da učini povodom njegove presude - kaže Šešelj.

ŠOKANTNO OTKRIĆE U PRESUDI RADOVANU KARADŽIĆU! Haški sud Slobodana Miloševića oslobodio svih optužbi!

Po njegovom mišljenju Hag je ipak našao način da kazni bivšeg predsednika SR Jugoslavije.

- Njega su u najmanju ruku ubili kada su shvatili da ne mogu da ga osude. Ubili su ga uskraćivanjem redovne lekarske pomoći, a bilo je u tom slučaju još dosta kontraverzi.

HAŠKO TUŽILAŠTVO NAJAVILO: Podnosimo žalbu na presudu Šešelju!

Podsetimo, Haški tribunal posthumno je oslobodio Miloševića svih optužbi za ratne zločine počinjene tokom rata u Bosni, tvrdi američki novinar Nil Klark.

On u svom blogu objavljenom na sajtu RT otkriva da je tribunal pokušao da prikrije oslobađanje Miloševića jer se ta odluka spominje samo u jednoj rečenici presude bivšem predsedniku RS Radovanu Karadžiću.

ŠEŠELJ: Briga me šta planiraju u Hagu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vlada

pre 7 godina

Šešelju, sve je odavno jasno, svim Srbima, normalnim i pravim, ne treba objašnjavati zločine Haškog tribunala i njihovih "petooktobarskih" saradnika pod imenom DOS! Ovi /domaći/ to i danas ne vide, oni i dalje kidišu na vlast, da budu "oštra" opozicija /pr. B.T./, da dokusure Srbiju, jer su ostali "dužni" gazdi u inostranstvu! Njihova plitkoumnost i ne vidi realnost - da su potučeni do nogu! Kada koristim tu karakternu metaforu, hoću da kažem da je to bio /devedesetih/ prvi i najvažniji uslov da se "učlaniš" u DS, DEPOS a kasnije DOS! Toliko o "pučistima"!

Lala iz Banata

pre 7 godina

То су такви "Правници", који у нашем српском правном систему ни ДИСЦИПЛИНСКИ ПОСТУПАК не би знали да процесуирају...Јесте ли читали Оптужницу...? Пресуде...? Па то је срамота за правну науку...! Понављам - СРАМОТА, од неписмености, и елементарног правног - незнања...!! На страну сада ПРАВДА и Пра-Норма Праведности, на коју се позивају сви правници на свету, Хашки Трибунал је са Тужилаштвом - БРУКА ЗА МЕЂУНАРОДНО ПРАВО - које је могуће формирати само активирањем Римског Споразума

sveznalica

pre 5 godina

taj sud je vestacki naprapljen i netreba ga priznati. to je ponizavanje srpskog naroda i neka sude sebi samima koji su bombardovali radioaktivnim osiromasenim ili ne uranijumom porodiliste u beogradu i nevin narod sve one uno mandata. bespravno dakle kriminalno. sistematsko unistavanje srpskog naroda i ti seselju gde si doveo tog vucica sipatara.???? svi prodane duse i finansirani sa ovog ili onog zapada..pa i ti seselju. nigde postenog politicara ves ce svi u kolo uhvate i sa djavolima igraju tragedija sramota.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija