• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.08.2016

13:20

PAJTIĆ: Hoće da izjednače Ðinđića i Miloševića!

Politika

PAJTIĆ: Hoće da izjednače Ðinđića i Miloševića!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić usprotivio se danas ideji o podizanju spomenika Slobodanu Miloševića, ocenivši da je to pokušaj da se stavi znak jednakosti između njega i premijera Zorana Ðinđića, što demokrate, kaže, nikad neće prihvatiti

- Demokratska stranka je bila tu da kaže Miloševiću da je diktator, Demokratska stranka je danas tu da Vučiću kaže da Srbija opet postaje diktatura. I kad traže da se podigne spomenik Miloševiću, valjda kao pokušaj stavljanja znaka jednakosti između njega i Ðinđića, kao znak oprosta za učinjeno, neka znaju da ćemo uvek biti protiv jer se ona Srbija koja želi da živi normalno seća kako je živela devedesetih za vreme Miloševića - navodi se u saopštenju DS.

On je ocenio da je Slobodan Milošević za sobom ostavio nasleđe "ratova, nemaštine, korupcije i ubistva političkih neistomišljenika", koje njegovi saučesnici na vlasti u Srbiji žele danas da izbrišu, jer veruju, navodi Pajtić, kako se tako briše i njihova odgovrnost.

Pajtić navodi da aktuelna vlada zastupa istu politiku, koja, tvrdi, vodi u 1996, a ne u 2020. godinu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenenad canovic

pre 7 godina

pa to je nemoguce slobodan je bio LEGENDA a djindjic MAFIJAS\n

dane

pre 7 godina

Pa DS je stavila znak jednakosti izmedju Djindjica i Milosevica.Ni jednom od njih nije podigla spomenik.

Lala iz Banata

pre 7 godina

И Један и други су: српски ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИ...Слободан Милошевић - када је потписао делимичну капитулацију тзв. "Куменовским Споразумом" ( што по Уставу Србије, нико нема право!! ) а Зоран Ђинђић када је противно Уставу Србије изручио страној земљи и страном суду у страној држави, - грађанина Србије: Слободана Милошевића и када је Уредбом Владе - суспендовао Устав Србије ( то је тада државни удар био! ) И један и други - ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИ...!!

Keysersosse

pre 7 godina

Vrlo dobro se zna ko je bio milosevic a ko Djindjic.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Слаби људи по карактеру, жељни власти чак по цену ВЕЛЕИЗДАЈЕ националног поноса...Брука за Православље и један и други....По томе су можда и најсличнији...

momo

pre 7 godina

Najpre treba privesti one koji su hapsili i upakovali za Hag. Đinđić je bio samo loš trgovacn

Miloje

pre 7 godina

U pravu je gos.Pajtić! Njih dvojica nikada se nikad ne mogu izjednačiti! Dok je počivši Đinđić za vreme bombardovanja pozivao,NATO bombardere i političare,da ruše mostove u Beogradu gos.Milošević ih je branio!

branko1

pre 7 godina

Pajtiću boli me ona stvar dal ti se to dopada ili ne

vlada

pre 7 godina

U pravi si, i nisu za poredjenje, a kada izgovaraš Slobino ime budi u stavu MIRNO!

duška

pre 7 godina

Ovaj Pajtić kao da je pao s' kruške! O čemu pričaš, čoveče? Kad su se mogle porediti babe i žabe?

magda

pre 7 godina

Sta ovaj covek hoce vise,sklanjajte ga iz medija,niko ne zeli ni da ga gleda ni slusa,smucio se svima.

ljubica

pre 7 godina

Milosevic je bio drzavnik , a ovaj drugi ljubitelj bombi sa osiromasenim uranijumom.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija