• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.08.2016

20:51

(FOTO) PROVOCIRA BEZ POTREBE! Beba Balašević: Biće to prva medalja za severnu srpsku pokrajinu!

Politika

(FOTO) PROVOCIRA BEZ POTREBE! Beba Balašević: Biće to prva medalja za severnu srpsku pokrajinu!

Podeli vest

Funkcionerka Demokratske stranke i ćerka muzičara Đorđa Balaševića, Jelena Beba Balašević bez imalo blama iskoristila je medalju koju je u rvanju osvojio Davor Štefanek za drske provokacije na Tviteru

Naime, ona je toj društvenoj mreži doslovce napisala: "Biće to prva medalja za severnu srpsku pokrajinu", aludirajući da je Štefanek rođen u Subotici.

Za funkcionerku DS, dakle, srpski rvač nije doneo medalju Srbiji, već isključivo njenoj severnoj pokrajini.

printscreen

Suočena sa brojnim negativnim komentarima, ona je nedugo zatim obrisala navedeni tvit.

- Morala sam da izbrisem ultra duhovit tvit jer ovih dana imam idioti overdose - 'objasnila' je ona razlog brisanja tvita. 


ŠTEFANEK ISPUNIO OBEĆANJE: Živela Srbija, vidimo se na balkonu!

USTAŠE SE KITE ŠTEFANEKOVOM MEDALJOM: Prvo odličje za Srbiju osvojio je HRVAT!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
BOKI

pre 7 godina

Da ima mozga ne bi bila sa žutim ološem i šljamom.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Једном усташа, увек усташа.

superdelovi

pre 7 godina

Ti si jos jedan nebitni mentol iz porodice Balasevic

Sremac

pre 7 godina

Ispod kruške ne može jabuka da padne.Kakav otac takva ćerka.

SasaV

pre 7 godina

Balasevici ko Balasevici,muce muku sa kompleksom vise vrednosti a imaju definitivno problem i da se nose sa tim.Problem je sto su se mnogi slili u Vojvodinu sa svih strana,trbuhom za kruhom pa oni koji izgubise poreklo ili ga zaboravise sad glume ludilo,kao ova porodica naprimer.I dok one tvituju Stefanek osvoji zlato sa tri prsta slaveci......

kojo

pre 7 godina

. Sta joj to treba , zasto provocira bez razloga , da li to ona zeli neku reakciju nas Srba , Samo ti krkaj sto vise jer sutra za tebe nece biti hrane u Srbiji i za vas Balasevice Izrode. Preku..cili ste.

milan

pre 7 godina

bravo za sve komentare do sad jer porodica balašević iz dana u dan pokazuje svoje pravo lice

mara

pre 7 godina

To je njeno misljenje pa time se potvrdjuje da je u Srbiji demokratija.Svako moze da izrazi svoje vidjenje na to jos drzava nije uvela porez. Ne treba vredjati i osudjivati, sve je to dobro.

Radoje Stojanic

pre 7 godina

Moje misljenje: Oni su svi idioti, tacka.

Petar

pre 7 godina

Rekoste nesto za Šerbedziju a sta mislite moze li se isto reci i za kompletnu vladu u senci DS, samog Pajtica i sve one koji podržavaju Pajticevu politiku koja sigurno nije ni blizu prave i časne politike pravog DS a

Janko

pre 7 godina

Verujem da je ovo uradila od zle muke kakvu su imali svi srpski izrodi gledajući našeg Štefaneka na postolju kako ljubi srpsku zastavu sa visoko podignuta tri prsta i ponosno peva Bože pravde ! To je zlim izrodima najveća moguća kazna !

maca

pre 7 godina

Štefanek je objasnio svoje poreklo, a da su ga persone pročitale drugačije bi se pojavljivali u medijima sa malogradjanskim ispadima. Čovek se borio pod zastvom svoje zemlje i svaka mu čast, a nije baljezgao kao neke pokondirene tikve, odnosno popapučeni opanci.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija