• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.08.2016

10:47

ALARMANTNI PODACI OBAVEŠTAJACA, 'ŽUTA PATKA' HOĆE I DA BIJE! Otkrivamo, 'patkari' spremaju haos u Beogradu već početkom septembra!

Politika

ALARMANTNI PODACI OBAVEŠTAJACA, 'ŽUTA PATKA' HOĆE I DA BIJE! Otkrivamo, 'patkari' spremaju haos u Beogradu već početkom septembra!

Podeli vest

Obaveštajni podaci pokazuju da su organizatori tzv. građanskih protesta zbog izmišljene afere "Savamala" spremni za izazivanje fizičkih sukoba i izazivanje nereda tokom prvog vikenda u septembru

 

 

Vođe tzv. građanskih demonstracija u Beogradu pod simbolom žute patke, čiji je glavni cilj izazivanje haosa i destabilizacija države, spremaju radikalizaciju protesta, saznaje Informer!

OTKRIVAMO! ŠIPTAR PLAĆA 'ŽUTU PATKU': Haki Abazi, direktor 'Rokfeler fondacije' daje milione za HAOS U SRBIJI!

Naši odlično obavešten izvor otkriva da su bezbednosne službe došle do alarmantnih informacija o mogućim neredima na prestoničkim ulicama koji treba da eskaliraju za samo petnaestak dana!

Izgubili su strpljenje

Prema tim saznanjima, čelnici inicijative "Ne davimo Beograd" odlučili su da krenu u potpunu ofanzivu i po svaku cenu izazovu žestoke incidente, baš poput nedavnog napada na gradonačelnika Sinišu Malog.

Urlali: Razbili smo nos policajcu!

printscreen

Simonu Simonoviću, jednom od šefova protesta "Ne davimo Beograd", preti kazna do pet godina zatvora jer je 18. jula, tokom fizičkog nasrtaja na gradonačelnika Sinišu Malog, slavodobitno na megafon uzviknuo: "Razbili smo nos policajcu!" Tužilaštvo je tim povodom pokrenulo istragu protiv Simonovića, koga sumnjiči da je fizički napao policajca Ivana Džambića. Policajac je zbog povreda lica i ruku primljen u Urgentni centar, a Simonović je na saslušanju ustvrdio da nikog nije napao, već da se u koškanju sapleo i "možda nekog zakačio"!?

- Očigledno su pojedine zapadne službe koje stoje iza svega izgubile strpljenje, pa su naredile da se krene u žestoku akciju. Prve konkretne poteze isplanirali su za 3. i 4. septembar. Dobili su striktni zadatak da prikupe razjarenu rulju i uđu u otvorene fizičke obračune s predstavnicima države. Cilj je ne samo da pokažu da spremni na sve nego i da sebe posle prikažu kao navodne žrtve bahate vlasti koja bije ljude - ističe sagovornik Informera i dodaje da su ove operativne podatke shvatili veoma ozbiljno.

Da je sve to zaista tako, potvrđuju čak i sami organizatori protesta u okviru izmišljene afere "Savamala", koji su na zvaničnoj Fejsbuk stranici indirektno poručili da spremaju haos.

Istina je da je bilo raznih pritisaka, ali to ništa ne menja. Trenutno radimo na pravljenju novih pritisaka na vlast u vidu manjih direktnih akcija, tužbi i prikupljanja novih informacija, kao i na širenju mreže zainteresovanih i informisanih građana kako bi nastavak protesta dobio dodatnu energiju i, ono što je jako bitno, uključio i ljude do kojih do sada nismo uspevali da dopremo. Objavljujemo uskoro nova dešavanja, stoji u objavi na stranici "Ne davimo Beograd".

OPASNO! OVAJ ČOVEK NAM RADI O GLAVI: Rokfeler dao 1.064.000 dolara za haos u Srbiji!

S druge strane, Ištvan Kaić iz Instituta za javnu politiku podseća da su demonstranti već počeli da koriste radikalnije metode.

Po diktatu američkih službi

Informer

Informer je pre dva meseca otkrio da u organizaciji protesta pod simbolom žute patke zapravo stoje obaveštajne službe SAD. Naš foto-reporter snimio je 25. juna specijalca Stejt departmenta za krizne situacije Solomona Bleka i političkog savetnika u ambasadi SAD Denisa Ibišbegovića kako maskirani u opozicione "šetače" lično učestvuju u protestima. Tada je i definitivno pala u vodu tvrdnja da Zapad nema nikakve veze sa silovanom aferom "Savamala"!

- Poslednja dva-tri okupljanja su bila daleko radikalnija od prethodnih. Na jednom su lubenicama gađali prostorije Komunalne policije, a na drugom su napali pripadnike gradske vlasti i gađali ih raznim predmetima i motkama. Svi sledeći skupovi biće sve češći i agresivniji. Organizatori će sada praviti galamu i frku u nadi da će izazvati nekakvu reakciju vlasti koju će moći da iskoriste da bi se predstavili kao žrtve - smatra Kaić.

Traže novu strategiju

Analitičar Branko Radun objašnjava da protest "Ne davimo Beograd" prelazi u sledeću fazu jer je u ovoj došlo do zasićenja i vidi se da je energija počela da opada.

OVO JE MOGUĆE SAMO U SRBIJI! HOĆE DA NAM UVALE PATKU: Država im plaća milione da je ruše!

- Svesni su da moraju da smisle nešto novo, strategiju kojom će privući pažnju, pa čak i reakciju vlasti koju bi mogli da iskoriste. Samo tako mogu da skrenu pažnju na sebe i da svojim okupljanjima, protestima i akcijama daju na značaju - zaključuje Radun.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Beloica

pre 7 godina

To djubre treba nabiti 50 godina u zatvor a ne 5

Lazni bot

pre 7 godina

Slazem se ti kompletni idioti sto su rusili zasluzuju najvise kazne

Abe

pre 7 godina

Sramno je od države uzimati novac za rušenje te istedržave, ali je sramno reći i da je Savamala izmišljena afera.

Goca

pre 7 godina

Informer, zašto pljujte po našim prijateljima? Oni nam daju donaciju od 50.000 $, a iznesu iz Srbije 54.000.000.000 $ ! E, to su prijatelji! Njima hrlimo u zagrljaj iako nas oni ne žele! Dakle, tišina tamo !

Platko

pre 7 godina

Nesto se sprema, ne znam sa koje strane košava duva, ali ce da grune, jesen ili tek prolece.

Milance

pre 7 godina

Ne moze niko nista sa zapada da uradi sem opet neke sankcije kratkog daha.Pa da vidim sledece ''patkare''koji ce da pokusaju slicno.Ovo nije obican demokratski protest neg udar na drzavu.Prave drzavecse obracunavaju sa takvima kako sam pomenuo na pocetku.

bole

pre 7 godina

Ti zuto-patkasi su potomci onih sto su palili skupstinu, pendrek je zakon a ujedno i vaspitac.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми тражимо да МУП и БИА раде посао због које су основани, а то је, да спречавају извршење кривичних дела на штету народа и државе и да лишавају слободе лица ка извршавају кривична дела на штету народа и државе. Тражимо од јавних тужилаштава да подижу оптужнице против лица која извршавају кривична дела на штету народа и државе. Тражимо од судова да суде лицима која извршавају кривична дела на штету народа и државе. Тражимо да се на паткаре почне гледати на прави начин, а то је, да су то завереници, превратници, терористи, пучисти, злочинци, анархисти и све најгоре.

DEDA STAVRA

pre 7 godina

UDRI BANDU MILICIJO NARODNA NEDOZVOLIMO SPIJUNIMA DA NAM VRSLJAJU PO DRZAVI.POSTENI GRADJANI CE SE SUPROSTAVITI BANDI KAO I UVEK DO SADA ZAJEDNO SA SVIM ORGANIMA DRZAVE DOSTA NAM JE AMERICKE IDIOTSKE POLITIKE.DOLE AMERIKA I NJENI PRODANI POLTRONI.

žika29

pre 7 godina

Za pola para koje su uzeli od Soroša ima da ih nalupamo mi iz "Gvozdenog puka" - nemoj da se mnogo prče, dobiće po guzi,jer eto nas.

milan

pre 7 godina

Budimo realni 90-te su bile zlatne kako danas živimo!

lale

pre 7 godina

Spremte se spremte se SRBI.Ustase ponovo preko pete kolone da rovare.

djule

pre 7 godina

Potrebno je samo da sruse Tomine bespravno podignute kuce i dobice simpatije cele zemlje.

Sekula Radovan

pre 7 godina

Treba napraviti 10.000 malih žutih penisa sa natpisom "Narodna patka za žute protestante" i njima ih gađati dok protestvuju. Možda ih to smiri, biće treba im ko leba?!

milica

pre 7 godina

Sramota,ovu grupu dzabalebarosa placenika koji izazivaju nerede i zele da se narod bije na ulicama treba pod hitno zaustaviti i njihov jadni skup zabraniti.Ako nisi zadovoljan idi na sud pa se tuzi.Kad se zaposleni ljudi vracaju kuci oni zatvaraju ulice i ometaju prolaz.To mora prestati pod hitno.Ako hoce da se bune ograditi im prostor na uscu pa tu nek setaju patku do mile volje.Dokle ce vlast da tolerise ovu jadnu grupu placenika koji blokira normalan zivot i rad u dvomilionskom Beogradu?

vuk

pre 7 godina

Može žuta lija da "pokupi" žute patkice! Ako naljute napaćeni narod može da im se obije o glavu-zapamtili smo njihovih skoro 15. godina žutovlade.

Rendom

pre 7 godina

Ne bi me čudilo da su žute psihopate rušile nelegalne objekte samo da bi pravili haos

Zdravko

pre 7 godina

Patkare i pačiće udriti po nosu dok se ne osile. Stimulacija od kojekakvih donatora i ovako se potroši na drogu..Srbijo ne dozvoli

Nebojsa

pre 7 godina

Zasto drzava nije reagovala na dokaze koga finansira Sorosh. Ovoj drzavi je predsednik MOK lik koga Sorosh finansira. Ova drzava naziva prijateljima glavne siptarske lobiste i zagovornike bombardovanja Srbije docekuje ih hlebom i solju a oni ni da se okreu ka zastavi ni da se naklone.\nI onda pitanje o Zutoj patki. Oni nama stalno uvaljuju PATKU a nasi celnici se smese i nazivaju ih prijateljima i sprovode njihove naloge. U vladi sesi najmanje jedna ministarka koja je pod sirektnom kontrolom USA ambasade\n

penzioner

pre 7 godina

Kada je drzava toliko neozbiljna da iz budzeta placa nvo i trba da joj prave probleme! Uzmes deo zaradjenih penzija patriotama i cestitim gradjanima, a placas rusitelje i izdajnike! Jadno!

branko1

pre 7 godina

Bilo je već nasilja,napada na policiju I zna se nastavak i uzrok.O mogućim posledicama da I ne govorimo.Pitam se šta je još potrebno da bi država počela da brani ,prvo sebe ,a posle I nas,od tog ološa.Da li se prvo čeka katastofa pa da tek onda država uzme stvar u svoje ruke,ili je I ona nemoćna,pred takozvanom kvazi demogratijom?

Marko

pre 7 godina

Kako izmisljena afera ?! Da li je normalno da se u pravnoj drzavi bilo sta rusi nocu ?! Da li je normalno da se ne znaju pocinioci tog bespravno ucinjenog dela ?!

Ljubo

pre 7 godina

Uredniku ovog lista :::pozzzz,jos neki ovakav list moramo imati , dobro i korisno....nema neotkrivenih ....nesmijemo spavati dubokim snom ,pojesce nas opet neka " utopija"....

pero cevka

pre 7 godina

sta bi na primer bilo da se organizuje sad neko protiv ovih tica pa na primer da se kao slucajno novo organizovani nadju tu oko njih ,i sto bi bilo dinamicno a i treba pomoci malo organima reda,jooj pa na primer se pojavi ova za evro atlanske integracije i nato pa ova baba devojka za dekontaminaciju pa jos nekoliko njih od Sorosevih drugarica iz detinjstva i ovih njegovih pulena au sto bi bilo lepo............na primer

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija