• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.08.2016

22:23

SASTANAK BEZ DNEVNOG REDA: Odložena sednica o referendumu o Danu RS!

Politika

SASTANAK BEZ DNEVNOG REDA: Odložena sednica o referendumu o Danu RS!

Podeli vest

Sastanak političkih direktora Saveta za implementaciju mira o najavljenom referendumu o Danu Republike Srpske koji je trebalo da se održi u utorak, odložen je

Novi termin održavanja nije poznat, objavile su banjalučke "Nezavisne novine"

Prema nezvaničnim informacijama ovog lista, sastanak je odložen, jer se članice PIK-a nisu mogle da  se usaglase ni o terminu ni o temama sastanka.

Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko je pre dva dana najavio da će se u utorak, 23. avgusta, održati sastanak PIK-a koji je trebalo da donese zaključke o referendumu u RS povodom Dana Republike.

RASIM LJAJIĆ APELUJE: U Bosni izbegavati poteze koji bi mogli da donesu destabilizaciju!

VUČIĆ O REFERENDUMU U RS: Tu smo da pomognemo, ali ne možemo da se mešamo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Подржавамо одржавање референдума српског народа у Републици Српској у целини.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ne dajte braćo - da vas gaze... i da pljuju po Vama, kojekakvi "ickasti" i "vickasti"... Sve je to smeće u ljudskom obliku...!!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija