• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.08.2016

23:20

(VIDEO) TAJNI SNIMCI ZORANA MILANOVIĆA NA TV PINK: Srbija je ŠAKA JADA, a želi da gospodari Balkanom!

Politika

(VIDEO) TAJNI SNIMCI ZORANA MILANOVIĆA NA TV PINK: Srbija je ŠAKA JADA, a želi da gospodari Balkanom!

Podeli vest

Televizija Pink je u specijalnoj emisiji objavila tajne audio snimke razgovora bivšeg hrvatskog premijera i predsednika hrvatske Socijaldemokratske partije (SDP) Zorana Milanovića i hrvatskih branitelja u kojima on, između ostalog, Srbiju naziva šakom jada

Milanović je govorio o odnosima Hrvatske i Srbije, ali se osvrnuo i na situaciju u Bosni i Hercegovini.

- Ako treba, blokiraćemo granice.  I Dodik šuruje sa Vučićem, a i u Austriji računaju na glasove Srba na izborima. A šta će biti o Hrvatima u Bosni i Hercegovini – zapitao se Milanović.

MILANOVIĆ: Odlični ekonomski odnosi Srbije i Hrvatske!

On je najoštrije vređao vlast u Srbiji, ali i narod.

- Više ne može reći da je vlast u Srbiji liberalna i proevropska. To su četnici kojima nije suđeno u Hrvatskoj. Mi smo u boljoj poziciji nego oni, nismo krivi za rat, oni su izgubili, i nismo osuđeni u Hagu i to je to … idemo dalje.

Mi smo gledali svoje interese, ne želimo da ih maltretiramo, ali moraju da ukinu zakon protiv hrvatskih branitelja. Oni žele da uđu u EU, ali da se navodno drže nekih pravila. Mi Srbima gledamo kroz prste sad, kao izabrao ih je narod.

USTAŠKA PROVOKACIJA! MILANOVIĆ PRETI NOVIM RATOM: Srbija da ukine zakon, ili ćemo ući u sukob!

Oni su šaka jada koja već 150 godina ne zna da gube teritorije. Mešaju se oko Makedonije, mešaju se oko Vojvodine, kod nas se mešaju… To je mali narod – kaže lider SDP-a

USTAŠE NAČISTO POLUDELE! Još 500 SRBA Hrvati TAJNO stavili na poternice zbog navodnih zločina!
Bivši hrvatski premijer nije odoleo da se kaže da je u njegovoj porodici bilo ustaša.

- Moj deda je bio ustaša. Mom dedi su dva brata poginula kao ustaše. U Srbu je poginulo 150 Hrvata koji su ga oslobađali ili okupirali, ne znam više, ne mogu živeti sa tim – dodao je Milanović, objašnjavajući porodičnu istoriju.

BRANITELJI SKRESALI KOLINDI: Hoćemo dijalog sa Srbijom i Vučićem, ne treba nam huškanje na novi rat!

Predstavnik branitelja Josip Klen posle sastanka dao je izjavu u kojoj je rekao da je došlo do “razmimoilaženja mišljenja”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Једном усташа, увек усташа.

Mimi

pre 7 godina

Ko je šaka jada videlo su u carinskom ratu koji je počeo Milanović i izgubio kada su mi mu lupili šamarčinu iz Breisela i odmah otvorio granice. Što bi rekli Crnogorci MUČI JADO.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Kaži FAŠISTA - da te ceo svet razume...!! Ustaša, kad kažeš, to jednom Englezu ili Francuzu - baš ništa ne znači... Koristite termine - "Hrvatski Fašisti", umesto "Ustaše"...jer se "Ustaša" na engleskom prevodi kao "Ustanik" a onda ih anglosaksonci izjednačavaju sa borcima - protiv FAŠIZMA..!? Mi znamo šta je to "Ustaša" - oni ne...!

deus

pre 7 godina

Pa i jeste saka jada, pogotovo sto je Vucic pustio Todorica da radi sta hoce po Srbiji. Cela srpska privreda je u njegovim rukama To je ekonomski genocid. Za par godina, ni jedna firma dobavljac nece preziveti, zive ce nas Tododric sahraniti.

Lazni bot

pre 7 godina

Sve je ovo sludjivanje naroda i ovde i tamo a politicari uzimaju poene setimo se Slobe i Tudjmana kao svadjaju se a u Karadjordjevu uspijaju viski.

Miki

pre 7 godina

Jesi ti to sam odgovorio sebi samo napisao drugo ime aj bre druze dosta propagande i slicnih materijala

BOKI

pre 7 godina

Todorića je pustio žuti ološ i šljam koje si ti birao.

Mica

pre 7 godina

@deus, Malo si pobrkao loncice..... Nije Vucic doveo Todorica, vec "zuti", mozda nisi obavesten ko je tada bio na vlasti, pa cisto da te podsetim.... Sto se tice ovog Milanovica, meni ga je prosto zao koliko je glup i tup! Moze samo da nam pljune pod prozor!

alexander

pre 7 godina

NIJE GA PUSTO WUCIC NEGO DS I EKIPA OKO TADICA/ZAHWALJUJUCI NJIMA KUPIO JE 30.000 HEKTARA U WOJWODINI/TAKO DA....NEMOJ....SOKO STARK,LUKA BEOGRAD JEL I TO WUCIC ? SECERANE,CEMENTARE ? KO JE PRETOPIO TENKOWE U ZELEZARI ? JEL I TO WUCIC ? JUCE OBILI KOLA ISPRED MOJE ZGRADE ...MA WUCIC GARANT / PROBAJ BEZ LAZI...JBGA

Lelica

pre 7 godina

Todoricu je srpsku privredu prodao neko drugi, davno pre Vucica. Bojkotujte njegove proizvode i njegove prodajne objekte i on ce morati otici. Nemojte kukati, od toga nemamo nikakve koristi.

Bojan

pre 7 godina

Mislis, pustili su ga Tadic, Djelic, Dinkic, a ova garnitura mu ne moze nista, jer ne krsi ni jedan zakon? Dobro, krsi sigurno zakon o radu!

Miki

pre 7 godina

MMF tako nekaze Srbija napreduje u ekonomiji za par godina bicemo prvi u evropi po rastu. A koga bi ti na vlast ako smem da pitam Tadica da nas ukanali jos malo vise. Ako mislis da si pametniji od Vucica ajde druze kandiduj se za premijera ili predsednika slobodno niko ti nebrani.

igor

pre 7 godina

jel si slucajno ili namerno zaboravio da je tadiceva vlast sve prodala todoricu i ucinila ga najvecim zemljoposednikom u srbiji?

Toplica

pre 7 godina

Ako сам вас добро разумео, Тодорић је крив што ми свако јутро заглавимо у његове продавнице да пазаримо јер је нешто код њега динар јефтиније него другде ? Не грешите душу, нико није крив што ми немамо осећања националног поноса и што не знамо шта је достојанство !

Gogi

pre 7 godina

Vama Hrvatima je mrznja prema Srbima u genima,i to ce tako uvijek biti.Bolesna ncija!Zato se Srbijo okreni Rusiji i Kini,jer dok dodje do prijema u EU,tada EU vise nece ni biti,a do tada nedozvoli da te ljigavci i kompleksasi ucjenjuju!

ana

pre 7 godina

malo da nas ostave na miru. dajte gumicu da izbrisemo obvaj prilog. Na ignore.

ana

pre 7 godina

usput on sve kaze istinu pravo u srz i treba da nam to bude nauk ali njihovo vreme je proslo vreme je da propadnu u zemlju koliko su zla cinili.

Zekan

pre 7 godina

Ana, koliko smo mi zla ucinili? Kojeg zla tocno? Evo ja cu tebi kratko reci o zlu kojeg ste vi Srbi pocinili: 15000 Hrvata ubijenih tijekom napada na Hrvatsku i okupacije jedne trecine zemlje; VUKOVAR i svi drugi poruseni gradovi i sela; desetci tisuca unistenih stambenih i gospodarskih objekata; svakodnevni teroristicki topnicki udari po civilnim ciljevima u trajanju od 4 godine; protjerivanje 200 tisuca Hrvata s njihovih ognjista u okupiranim dijelovima Hrvatske; masovni zlocini po BiH i Kosovu; srednjovjekovna opsada Sarajeva i ubojstvo na tisuce civila u Sarajevu; SREBRENICA; masovni zlocini na KOSOVU i progon gotovo milijun ljudi...vidis, ja nazalost mogu pobrojati barem dio vasih zlocina, za razliku od tebe.

Nenad

pre 7 godina

Усташо подли и глупи - 15.000 побијених усташа који су кренули на голорук народ да га геноцидишу и кољу као у време другог светског рата. На Загреб испаљено пар скадова, а на Книн Готовина испалио преко 1000 пројектила. Који конкретно злочини у Босни и на Косову? Рачак је намештаљка, а шиптари су бежали, како и сам Ибрахим Ругова рече од нато бомбардовања а не од србске јуначке војске. Злочини у БИХ? Сетимо се зверског клања Срба у Казанима по Сарајеву, сетимо се злочина Насера Орића по селима око Сребренице!!! Што се Сребренице тиче - прича је надувана, никаквог геноцида ту нема, нити има 7000 побијених цивила. Ако је неко убијен - убијени су муџахедини, и то се полако доказује и то полако увиђа бела Европа. А ваши злочини остају довека усташо подли и глупи, ни Хитлер није имао логоре за децу. Прочитај магнум кримен, затим клекни и моли да ти опростимо злочибе који су починили твоји дедови, покатоличени Срби конвертовани у измишљене хуарвате.

ANTE BAN

pre 7 godina

PRVA REČENICA POKAZALA JE DA NEMATE pojma o pojmu! GOLORUKI NAROD", A JNA MU OSTAVILA SVO ORUŽJE! SVE DOK VI TAKOVE LAŽI IZNOSITE, nema potrebe ZA BILO KAKVIM SRPSKO-HRVATSKIM MIRENJEM, A NITI JE ONO POTREBNO! SRETAN VAM ODMOR U GRČKOJ, JER OVAMO- U DALMACIJI- POTPUNO STE NEPOTREBNI I DRAGO NAM JE DA VAS NEMA U ZNATNIJEM BROJU!

Siniša

pre 7 godina

Ja stvarno ne znam što se mi opterećujemo Hrvatskom. Niu je u dva navrata stvorila Nemačka. Neka Nemačka vodi računa o svom kućnom ljubimcu. Fifi pazi kako hodaš, Fifi budi miran, Fifi ne jedi .....

Marcco

pre 7 godina

Ma Fifi stalno kaki po kući, nikako da ga istreniraju

cica draza

pre 7 godina

MISLIM DA JE VREME SA HRVATIM TREBA ZA UVEK ZAVSITI !!!

saka jada

pre 7 godina

POSTO SMO SAKA JADA NEKA ME ZABORAWE RODA MERCATOR I RONHIL....MOJ DINAR NECES WIDETI...POZIWAM SWE NORMALNE DA URADE ISTO/ KO JE LUD NEKA FINANSIRA SWOG DZELATA/ P.S AKO JE TACNO DA SE ISTORIJA PONAWLJA,ONDA WIDIMO SE U BLAJBURGU

alexander

pre 7 godina

znam kolinska ali isto ti misle i jedni i drugi/ko je gore bio u ratu zna....

alexander

pre 7 godina

greska ,soko stark je slowenacki-kolinska /a mercator i rodu je preuzela idea tj hrwati/prowereno

srbijs

pre 7 godina

Jadnici.Cime se oni ponose.Ne mogu da prihvate da imamo dosta prijatelja u svetu politicara.Kao neko ce njih da pita da li cemo u EU.Kada su Slovenci njima stavili veto bili su manji od makovog zrna.Vucic je institucija koja ih najvise boli zna sta radi i to pametno. Kad im Merkelova kaze psss pognu glave i samo klimaju.Hrvati mozete samo da nas ne volite. Bok Milanovicu :(\n

dule

pre 7 godina

Sta rece ovaj brndza? Mesaju se u Vojvodinu? O bolesnog li uma ovaj mali politicar! Mesaju se u Vojvodinu! Pa indijancu brdjanski jok nego ces nam se ti mesati u Vojvodinu.Nula od politicara koji je izgubio kompas pa se jadan hvata za slamcicu ustastva ne bi li dobio koji glas vise! Brndzo samo u Beogradu ima onoliko Srba kao u pola Hrvatskoj tako da ne sviraj k.... mnogo ste vi mali za nas brndzo!

zelenko

pre 7 godina

Jadan. Sta ce kada prodju izbori? Jel ce krenuti da se izvinjava svima u regionu?

alexander

pre 7 godina

tamo su izbori swaki dan kad su SRBI I SRBIJA u pitanju/

RINGISPIL

pre 7 godina

Kada tamo prodju izbori covek ima rezervisano mesto na PSIHIJATRIJI, tezak oblik manije proganjanja.

slavica

pre 7 godina

Za milanovica su njegovi hds rekli da je debilan da zivi pod sedstivima

Djoledj

pre 7 godina

Još jedna pametna od dedinog unučeta,Bože gospode kakav diletant!!

alexander

pre 7 godina

IDEM UJUTRU DA PLATIM POREZ PEWAJUCI,DA NEBI BILI "SAKA JADA"/RONHIL SLIM PLAWI 2 BOXA SU ZAWRSILA U KONTEJNERU,A TI MILANOWICU SABIRAJ GUBITKE/RODIC MI JE ISPRED NOSA ALI ICI CU U MAXI/RADNIKE UJUTRU PRIJAWLJUJEM NA PUN IZNOS DA BI POREZ BIO WECI....A DRZAWA JACA/KO SEBE SMATRA NORMALNIM NEKA URADI ISTO....DZENLMENSKI BEZ TESKIH RECI ....MOJ DINAR WISE NECE WIDETI

vlada

pre 7 godina

Zašto ga puštaju sa klinike ako ne može da stoji, ako mu je ravnoteža u očajnom stanju, krvna slika "plava", a ustaška uzavrela .... ! Zamislite šaku jada, koja pobedjuje DVE šake jada. Šaka jada je i bez razlog na ishod - pobednik! Ako ne verujete - probajte!

Luca Brasi

pre 7 godina

Srbija treba da ojaca ekonomiju u narednih 20-30 god da postanemo sila na Balkanu #1,a onda sa ovom miki maus nacijom jednom za svagda da se obracunamo!

BIMBO

pre 7 godina

MOLIO BIH OVE LJUDE IZ EUa DA FORMIRAJU PSIHIJATRIJKSKU KOMISIJU DA POMOGNU HRVATSKOJ DA SE LECE. ONI SU TESKO BOLESNI.

Đorđe

pre 7 godina

Što se tiče teritorija,u pravu je.Gibimo životni prostor,a nismo svesni toga.n

lala

pre 7 godina

A vi,fasisti ste prdez iz vasih usranih usta i nista vise!

ostavite narode na miru

pre 7 godina

trt-mrt, na kraju bude kako interesi, uglavnom ekonomski, nalazu. ja samo zelim da ne zaludjujete narod i da ga ne uvlacite u ova maloumna prepucavanja kretenskih politicara koji samo skupljaju poene i kojima se zivo j. i za hrvatskom i za srbijom. cim udju u fotelje pruzice ruku pomirenja. a ti narode lipsi, napujdan od tih kretena, kad za bolje i nisi!

Beloica

pre 7 godina

Da da a ti si vele sila sa tvojom drzavom jos sa Srpskim prezimenom jado jadni

robin

pre 7 godina

Ovakvo ponasanje samo govori koliko pojedincima fali prethodna vlast.

Grobar

pre 7 godina

Hrvat za stolom i pas ispod stola isto misle.

Aksentije Drlja

pre 7 godina

Mediji koji ovako raspiruju mrznju zele novi rat i nova krvoprolica i uopste im nije bitno cija krv je u pitanju samo da bi imali teme za piskaranje. To nisu novinari, to nije etika.

Vox

pre 7 godina

Da je u pravu-u pravu jest. Za razliku od sve manje Srbije, Hrvatska je onolika kolika nikada ni u snovima najvećih optimista-ustaša nije bila. Od Dalmacije, Dubrovnika, Istre, Baranje, Srijema. A sada hoće i BiH i to cijelu.

mato

pre 7 godina

Hrvatske politicare samo treba ignorisati. Tako im pokazati da su nebitni a nastaviti dizati ekonomiju srbije i rejting u svijetu. To ce ih posvadjati! Oni su svajako puni mrznje!

karadjordje

pre 7 godina

Poturica ko poturica, sta ima da se prica sve same mudrosti mu teku sa zvalavih usta. A, ROSAVI???

patriota

pre 7 godina

Milanovicu Jadni:operi prvo svoje sake i dedove od zla pa prebroji koliko ste srpskih saka pokopali. Ne mozete da se pomirite sa cinjenicom da imamo premijera Vucica koji je jak kao stena koji drzi u malom prstu ono sto ti ni u glavi nemas.Saka saka ali jaka.\n

Lala

pre 7 godina

Ljudi znate li vi da je on pokatolicen Srbin a ti su najgori, jedan kreten koji sada na mrznji prema Srbima i srbiji hoce neke glasove da dobije na izborima. Bolestan um sta vise reci.

veselin

pre 7 godina

Hrvati su jedini poznati ljudožderi Evrope jer su ubijali Srbe maljevima nosili kratke gumene cevke i njima pili krv tako ubijenim što je sa zaprepaštenjem javnosti otkriveno u posleratnim suđenjima Hrvatima pa su satanisti šaka jada a ne Srbi !

Deda Steva Banatski

pre 7 godina

Alo komšija.... polko malo.Ničija nije gorela do zore...Mora da ste u gadnom problemu kad pustate ove kerove da laju. Ato što ovaj misli da su sila, pa videlo se to uvek kad gazda kućnom ljubimcu kaže " u ćošak" on naravno mora da posluša i da šeni.....Pseto je pseto...

ma neeeeeeeee

pre 7 godina

ma kakav USTASA ,.... Srbin katolicke veroispovesti ( prekrsten) koji je morao biti veci hrvat od stvari hrvata ,....

Marcco

pre 7 godina

U pravu je kad kaže da već 150 godina gubimo teritorije i da smo mali narod, jer pored teritorija gubimo i sebe... U zadnjih 150 godina od dobrog dela Srba su stvoreni Makedonci, Bošnjaci/Muslimani, Crnogorci... pa i neki Hrvati. Moglo je lako da se desi da se stvori i "nesrpski" narod Vojvođani.

magda

pre 7 godina

Dokle ce ovaj covek da vodi svoju kampanju na racun Srbije.To je toliko providno da je sramota,ljudi opsednuti Srbijom,a mi se ponasamo kao da hrvati ne postoje.Ogavan, isfrustriran i iskomleksiran narod do zla boga.Kakvi su oni evropejci kad se ponasaju kao pomahnitala horda ludaka.\n

Kupujmo domaće u domaćim trgov

pre 7 godina

Da nas nisu masakrirali 1941-1945, danas ne bismo bili 'šaka jada', po njegovim kriterijumima. 'Šaka jada' koja im je pomogla 1918 i koja im je opet pružila ruku, nakon svega, 1945. Mi, od kojih su se otcepili 1991, a onda 1995. proterali skoro svo naše stanovništvo. Sada i četvrti put imaju priliku da nam zabodu nož u ledja. Od danas, svaki odlazak Hrvata u Jasenovac, ili neko drugo stratište Srba treba da se smatra za odlazak pobednika na grob poraženog. Nije im tamo mesto, niti će ikada više to biti. Mi smo ti koji od danas kažemo 'Ovo je kraj vašem licemerstvu'. Taman kada vidiš da nešto pristojno dolazi sa njihove strane, oni se potpuno razotkriju. E pa nećete više - razotkrivajte se od danas pred ogledalom!

srbin delija

pre 7 godina

Srbin Milanović mora da se dokaže hrvatima da je veći ustaša od njih, čak su i takozvani branitelji daleko normalniji od njega pa su smirivali tenzije dok ovaj pljuje svoje pretke jer hoće da bude veći katolik od pape. Stidi se Milanoviću bivši Srbine, prodao si se ustašama.

popp

pre 7 godina

dobro je rekao Vučko,ne treba se obazirati šta oni pricaju,jer ništa pametno od budala ne može se čuti.Tako da psi laju a karavani prolaze😂😂😂n

Školovati

pre 7 godina

Pa jeste u pravu je Milanović i mi nislimo isto da je Srbija tek šaka jada i da je treba pod hitno proširiti u svim smerovima.Posebno ako znamo koliko je Hrvatska sila...ccc

branko1

pre 7 godina

Ne treba komentarisati ništa što govori taj ljudski izmetak

magda

pre 7 godina

Milanovic je dosta isfrustriran svojim politickim neuspehom kao i svi ovi koji su na vlasti.Njihov jedini politicki poen u narodu je pljuvanje na Srbiju jer njihov narod se hrani i zivi na toj mrznji,inace u svemu drugom su neuspesni amateri kao uostalom i svi trecerazredni politicari u EU.Vucic se uzdigao od tog mizernog proseka marionetske vladavine i mozete da mu pljunete pod prozor.Bolji je od svih vas zajedno.\n

GIK bANAT

pre 7 godina

Ovo je samo skretanje sa glavnog pitanja?A to je kako da gradjanin srbije zivi od 25 000 dinara mesecno...Ja nisam primio platu od aprila meseca.dugovi narasli ja se kidam u sebi i treba da gledam predstavu e pa necu...Ja nisam glup...Firma mi je Intergradnja Gik Banat iz Zrenajnina koju su kupili mafijasi i nikom nista...E to je glavno pitanje...Ali dzaba JA OVO PISEM KADA ZNAM DA OVO NECETE OBJAVITI...

Goran

pre 7 godina

Zato sto mu je deda bio ustasa Zagreb je i "oslobodjen" pazite 8. maja 1945. Za mladje, Berlin, nacisticka jazbina, je oslobodjen 9. maja 1945 a Hrvatska nacisticka jazbina samo jedan dan ranije sto je nezabelezen slucaj u Evropi da jedan glavni grad bude fasisticki sve do pretposlednjeg dana 2. svetskog rata. Sada znamo i zasto. Zato sto su svi bili ustase. Ko da ga i oslobodi ranije.

penzioner

pre 7 godina

Ovo nije nikakav govor mrznje Hrvata, vec jednog iskompleksiranog Srbina, koji zarko zeli da bude Hrvat! On je u stvari najsmesniji pravim Hrvatima jer je smesni konvertit!

sasa stankocic

pre 7 godina

Zoran Milanović u svojoj nemoći poseže za najprizemnije alate u političkom koketiranju sa biračima. Dali je hrvatski narod toliko glup pa da Milanovićevi animoziteti budu reper za dobrog političara ili je reper stav kako da se Hrvatska izvuče iz ekonomske bede ? Strašno je to što ovakvi stavovi i govori mržnje mogu da budu pokretači lavine zla. Srbi više nikada neće dozvoliti da ih netko kolje, a ako je hrvatski narod glup, onda će ih Milanović i slični gurnuti u zlo iz kojega nema izlaska. Ako dođe do bilo kakvog razračunavanja, to če biti kraj za jedan ili drugi narod ili za oba !

Barbara Liry

pre 7 godina

Patoloska mrznja. Izjeda ih i ujedali bi kao besni psi. Hteli su biti "svoj na svome" i ponovo su rajhovske sluge. To jedino znaju. Sluziti i sluzincad biti i za gospodare svoje i lajati i ujedati. Sve kako gazda kaze. Mentalna i duhovna sirotinja. O Hrvatskom zakonodavstvu bolje da cute. O Hagu pogotovo. Sve je ispolitizirano i oni to znaju. To je sindrom "zlocestog djeteta" po Dr. Benjamin Spock-u: "Dete zna da je zasluzilo kaznu, a nije kaznjeno. To nije u redu. I provocira i dalje da bi konacno dobilo zasluzenu kaznu". Odrastite Hrvati. Dobicete po ritici kad' tad'. Zarad malo mira u regionu i da se zna ko su "zlocesta djeca" (nema veze sa muzickom grupom istoga imena). Kus! (za pocetak). Srbin je dobio sve ratove. A vi ste trebali skinuti sa tenka Americkog konzula da se prikrije ko je ovaj vas "dobijeni" rat ratovao. Opet ste sluzili za najcrnje poslove. I gospodari vas se gade. Helloooooo!!!!!!!!!!!! Ne lajes ti sto hoces vec sto moras. Tako su ti naredili novi gospodari.

Topal

pre 7 godina

Sta i drugo ocekivati od jednog Ustase. Javno je priznao da mu je Deda bio Ustasa. Ohhh....Milanovicu Zoranu zaboravljas da nosis srpsko ime i prezime. Fasisticko gnjido jedna !\n

Dr za rock and roll

pre 7 godina

Govedo sa kompleksom nize vrednosti -- milanovic

vojo

pre 7 godina

Ime: Zoran\nPrezime: Milanovic\nCist Hrvat! Ali jos i ponosni ustasa! Aferim!\nNjegoseva istraga poturica je, davno, za sva vremena ovjasnila ovakve \"likove\". Fuj!\n

ZN

pre 7 godina

I sve to zato što je Srbija počela da broji žrtve u ustaškim logorima i pogromima. Najzad, posle toliko godina. Krajnje vreme da njihova vrla mladež sazna ko su i kako su do države došli. Biće malo manje nadobudni.

LJUDSKA OLUPINA

pre 7 godina

Ova olupina od coveka nezna da sidje sa kamiona a hoce da vodi drzavu. Budalo jedna pijana ni trezan neznas sta pricas a tek kad se napijes lupas ko otvoren prozor.

Gordana

pre 7 godina

Sta reci, patoloska mrznja prema srbima i to ih drzi dugo, dugo... Njima je bitno da su na OI osvojili vise medalja od Srbije?! Smesni su... Imam 60 god, kragujevcanka sam (sumadinka), zivim u Novom Sadu 40 godina i slusam ljude iz Hrvatske, a ucila sam istoriju i sve znam... Zamolila bih postovane i uvazene, Predsednika drzave Srbije, Predsednika vlade Srbije i sve Ministre, da ne odgovaraju, vec da ignorisu bilo kakav komentar iz Hrvatske, jer je ignorisanje najbolje oruzje, ne treba im ukazivati paznju na to da nas njihove izjave pogadjaju (a mene su iskreno pogodile). Ali, oni drugacije ne znaju, pustite ih...

lala

pre 7 godina

Zekane ,imas mnogo kratko pamcenje,ja cu samo pomenuti KONC.LIGORE ZA DECU,o drugim logorima necu a necu ni o vadjenju ociju secenju usiju,noseva........ gadi mi se na vas!

Zivko

pre 7 godina

Poslao sam vam ranije email da Hrvati-Ustase nikada nisu niti ce ikada biti prijatelji Srba,Jevreja i Roma i da njih treba drzati uvek na odstojanju jer oni su izvrsili Genocid nad Srbima,Jevrejima i Romima ai sa Olujom su jos jedan Genocid nad Srbima izvrsili i oni nemogu da se pomire sa tim da Srbija ima stabilnost i veca ulaganja stranih investicija u Srbiji i da je Srbija u svakom pogledu vodeca zemlja na Balkanu ,sram da bude Ustase.

branko

pre 7 godina

Ovoliko komentara, a niko nije obratio pažnju na Milanovićevu izjavu da je Istra oružjem oteta od Italijana.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17