• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2016

13:34

ŠEŠELJ ODGOVORIO HRVATIMA: Možete da me hapsite, ali baš me briga - GUBITNICI STE VI, A NE JA!

Politika

ŠEŠELJ ODGOVORIO HRVATIMA: Možete da me hapsite, ali baš me briga - GUBITNICI STE VI, A NE JA!

Podeli vest

Lider radikala Vojislav Šešelj izjavio je danas da postoji mogućnost da ga uhapse u Hrvatskoj, ali da ga "baš briga", dodajući da je u Hagu dokazano da nema njegove krivice za zločine u Hrvatskoj za koje je bio optužen

- Da me uhapse, drže beskrajno, spremaju suđenje protiv mene koje nikad neće početi, sve je to moguće, ali šta to mene briga. Ko tu gubi? Gubi Hrvatska nazovi država, a ne ja - rekao je Šešelj na konferenciji za novinare.

Upitan da li možda postoji optužnica protiv njega u Hrvatskoj, Šešelj je rekao da je postojala kolektivna optužnica na kojoj su se, pored njega, našli generali Veljko Kadijević, Blagoje Adžić, Aleksandar Vasiljević...

Ali to je optužnica, kako je rekao, za sve za šta mu je suđeno i u Hagu, a reč je o dve lokacije, u Istočnoj Slavoniji - Vukovaru i Ovčari i o Zapadnoj Slavoniji.

- Zapadna Slavonija je otpala, Tužilaštvo je još u toku procesa odustalo, ostali su Vukovar i Ovčara, kao glavna. Dakle ne postoji mogućnost da mi sude za to, a u Hagu se dokazalo da nemam krivicu, 12 godina su tražili uz veliku hrvatsku pomoć, ali nisu našli ništa - rekao je Šešelj.

Govoreći o Branimiru Glavašu, Šešelj je rekao da ima dosta dokaza o Glavaševim krivičnim delima, kao i mnogim drugima.

- Ali za mene nema. Ma koliko bi oni voleli da ima. Ma koliko bi neki ovde u Beorgadu voleli da ih ima. Ali nema - rekao je Šešelj.

HRVATI U PANICI ZBOG ŠEŠELJEVE NAJAVE: Dobio sam diplomatski pasoš, USKORO IDEM U ZAGREB!

OREŠKOVIĆ PRETI: Hapsimo Šešelja ako uđe u Hrvatsku!

(VIDEO) ZBOG ŠEŠELJA MASOVNA HISTERIJA U HRVATSKOJ: Javio se u dnevnik hrvatske TV i potvrdio dolazak u Zagreb!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SasaV

pre 7 godina

Kolika je vladavina prava u hrvatskoj je bezbroj primera,bolje ni ne spominjati ali ima jedan koji se izdvaja,Josip Raihl Kir po ocu nemac a po majci hrvat,ubili ga hrvati,tj.ustase i pored mnogobrojnih dokaza i svedoka,na jadvite jade osudjen je izvrsilac,nalogodavci nedodirljivi a medju njima trojicom nalogodavaca,ustaski smr.d,slavonac sa sesirom i nalogodavac mnogobrojnih ubistava po Osijeku.Verujem da bi Seseljevim odlaskom u hrvatsku ta drzava u mnogome dobila na kvalitetu postovanja ljudskih prava a pustanjem na slobodu Dragana Vasiljkovica da za pravo i pravdu ima nade u hrvatskom drustvu...

sljivic

pre 7 godina

neka ga hapse. hag se obrukao a oni ce ispasti smešni. sa fašističkom politikom teško da će proći na duže stazen

ante

pre 7 godina

ko hoce da se kladi dajem 100 eura za 10- da seselj nesmije i nece doci u hrvatsku on samo lupeta i laze

srbIN

pre 7 godina

Seselj se zajebava sa ustasama, a kad bude hteo da dodje docice na tenku i popisace se na milankoviceva skrbava usta

bubasvaba

pre 7 godina

Lepo i jasno i glasno receno da na silu hoce da nametnu krivicu onom koga mrze ili im smeta u razvoju USTASTVA.

Boža

pre 7 godina

To je čovek koji drži do dece i porodice čitav život bi se iz obesti natezao sa beloscetskim sudovima

Mladen Popović

pre 7 godina

Gospodine Šešelju, Vi idete na prostor EU, a ne u Hrvatsku. Srdačan pozdrav i dobro zdravlje, Mladen Popović

Nikola

pre 7 godina

Sele i dalje te drzimo za rec, nemoj posle da bude samo sam se šalio.Idemo pokazi im sta je pravna drzava.

Sandra

pre 7 godina

Ne brini se Vojkane,mi cemo tebe lijepo docekati,kako ti i zasluzujes.Samo nemo zaboraviti Split i Zadar posjetiti.Tu te sa nestrpljenjem cekaju.

HRVAT

pre 7 godina

ja bi seselja pustio da dodje u svoju maticnu  drzavu..i odma sa njim kod Bozanica da se pokatolici....ako ne zeli izbacit ga vani..n

Danijel

pre 7 godina

Samo ti Vojo idi pa da podjemo svi za tobom da se ceramo do Knina...da oslobodimo okupiranu srbsku krajinu i da sve ljepo vratimo kurvatima neceju valjda opet kukat za pomoc Natu i nacistima sami su kurvati kukavice... Brat za brata rafal u hrvata

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija