• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2016

13:47

PLENKOVIĆ: Milanoviću, ti si kafanski diletant!

Politika

PLENKOVIĆ: Milanoviću, ti si kafanski diletant!

Podeli vest

Šef HDZ i kandidat za remijera na predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj Andrej Plenković ocenio je da poruke njegovog protivkandidata na predstojećim izborima lidera SDP Zorana Milanovića u razgovoru sa braniteljima više liče na kafanski diletantizam

Plenković je na predizbornom skupu u Makarskoj iskoristio aferu "Milanović s braniteljima" da kritikuje lidera SDP, inače protivkandidata na izborima.

On je podsetio da je reč o onim istim braniteljima koje Milanović, dok je bio premijer, mesecima nije hteo da primi na razgovor.

- Reč je o izjavama koje više liče na raspravu u nekoj krčmi i koje nam štete u odnosima sa susednim državama, sa referencama na BiH, pa i na Srbiju koje su krajnje neprimerene i nedostojne onoga koji je na poziciji predsednika hrvatske vlade - rekao je Plenković.

Jutarnji list objavio je snimke razgovora Zorana Milanovića s braniteljima na sastanku u sedištu SDP-a, u utorak, na kome je nerimerenim i uvredljivim rečnikom govorio o BiH, a posebno Srbiji i srpskom remijeru Aleksandru Vučiću.

Dan ranije branitelji su, naime, tražili od predsednice Kolinde Grabar Kitarović da im dogovori sastanak sa srpskim premijerom kako bi na civilizovan način, dijalogom rešili neka otvorna pitanja.

- Mi smo u izbornoj kampanji u kojoj se događaju određene neobične pojave, ponovno vezano za kandidata opozicije. Cure raznorazni snimci na kojima možemo videti poprilično iznenađujuće i razotkrivajuće elemente - rekao je Plenković.

(VIDEO) TAJNI SNIMCI ZORANA MILANOVIĆA NA TV PINK: Srbija je ŠAKA JADA, a želi da gospodari Balkanom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija