• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.08.2016

13:53

BRANITELJI TVRDE: Nismo ga mi snimili, neko njegov mu je smestio!

Politika

BRANITELJI TVRDE: Nismo ga mi snimili, neko njegov mu je smestio!

Podeli vest

Predstavnici braniteljskih udruga tvrde da nisu autori snimka s kojeg su u javnost izašle sve pogrde na račun Srbije i njenog rukovodstva, a koje je na sastanku s braniteljima izrekao predsednik SDP i kandidat za budućeg premijera Zoran Milanović

Jedan od branitelja, Dražimir Jukić, naime, koji je s Josipom Klemmom bio na sastanku, tvrdi: "Nismo mi to snimali. To je snimala druga strana:

Druga strana, u ovom slučaju sam Milanović, objašnjava: "Skužili smo to, ali smo šutjeli i smijali se. To govori o karakteru nekih ljudi, ne svih.

Branitelji to negiraju, a Jukić, kako prenosi Tportal, kaže:

- Nismo mi snimali, nismo mi toliko napredni!

Na opasku da danas svako mobilnim može da snimi šta hoće, primećuje: "Mislim da to nije snimljeno mobitelom, predobro se čuje".

Za Tportal on tvrdi da je snimio neko iz SDP, te da je reč o unutarstranačkim sukobima, aludirajući da je "neko iz samog SDP-a smestio Milanoviću".

(VIDEO) TAJNI SNIMCI ZORANA MILANOVIĆA NA TV PINK: Srbija je ŠAKA JADA, a želi da gospodari Balkanom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miloš

pre 7 godina

DOBRO SU NAPLATILI OVE GLUPOSTI MILANOVIĆA. NE RAZUMEM ZAŠTO IM TOLIKO SMETAMO...

Djole

pre 7 godina

Isuviše jeftino ili je taj Milanović neopevani idiot,glas jeste njegov,jeste na snimku ali ako tako misli da uzme izbore,*ajebao se,biti toliko glupav? Neće taj magarac nikada pobediti! Rošavi Srbin,kome je deda bio ustaša?Sprdačina ili stvarno misli da tako nadobudnom retorikom može da pošalje bilo kome poruku!! Sve može da se izleči sem idiotluka! Duvaj ga Zoki!!

Djole

pre 7 godina

Dobro,rošavi je opšte poznata budaletina i u Hrvatskoj!Dedino unuče više pojma nema ko je za njega!Pokušava sa tom stupidnom pričom o dedi,da privuče nacionaliste i ustaše,no toliko je glupav da više pojma nema gde udara!!Zoki Srbine Hrvati će da te oduvaju,džaba ti priča,glupav si,rużan si,rošav si,naivan si,priča dedino unuče,najgluplja koju sam u životu čuo,a mogu joś jednu stvar da ti kažem,tvoja žena je definitino nesrećna i u to sam 100% siguran! Ako baš ne żeliš da ti mi Srbi donesemo sreću u porodicu ti brate pozovi nekog,gardistu da kresne,i nju i tebe,pa da konačno vidimo "osmjeh"na tvojoj rośavoj faci i na licu gospođe Milanović!! Debilčino neopevana!!!

Alfa

pre 7 godina

Sam sebe je snimio! Mislio je da stekne popularnost ,kao Severina.Ispovedao se, šta mu leži na pokvarenoj duši.Jadnik!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija