• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. ANĐELKOVIĆ - M. DOBROMIROVIĆ

28.08.2016

20:04

DRAMA IZA KULISA, PRITISAK NA VRH DRŽAVE: Zapad traži od Vučića da HITNO UHAPSI DODIKA!

Politika

DRAMA IZA KULISA, PRITISAK NA VRH DRŽAVE: Zapad traži od Vučića da HITNO UHAPSI DODIKA!

Podeli vest

Ministarstvo pravde BiH traži od Srbije da sasluša svedoke i dostavi dokumentaciju na osnovu koje bi Milorad Dodik bio uhapšen zbog pranja novca! Zapad pritiska Srbiju da sarađuje na ovom slučaju... Predsednika Srpske gone zbog 1.468.373 KM (750.000E) kojima je 2007. godine kupio kuću na Dedinju... Strancima se žuri da 'spakuju' Dodika pre 25. septembra, za kad je zakazan referendum u RS

Zvaničnici Bosne i Hercegovine u saradnji sa zapadnim moćnicima žestoko pritiskaju premijera Aleksandra Vučića da pomogne u hapšenju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, otkriva Informer!

VUČIĆ O REFERENDUMU U RS: Tu smo da pomognemo, ali ne možemo da se mešamo!

Ministarstvo pravde BiH dopisom koji je nadležnima u Beograd stigao 17. avgusta ove godine zatražilo je od srpskih vlasti da obezbede dokaze protiv Dodika i to tako što će saslušati više državljana Srbije i dostaviti bankarsku i poresku dokumentaciju o računima i poslovima predsednika RS na teritoriji Srbije!

Poslednji udarac
"Zapad želi da Dodiku poslednji udarac nanese Vučić i tako ga kompromituje pred izbore i referendum"
Branko Radun, analitičar

U dopisu, u koji je Informer imao uvid, funkcioner Ministarstva pravde BiH, inače Srbin sa inicijalima N. S., navodi da je Dodik pod istragom zbog iznosa od 1.468.373 KM (750.000 evra) kojim je još 2007. godine kupio kuću na Dedinju.

Montiran proces

Tužioci u Sarajevu tvrde da su u novoj istrazi koja je pokrenuta 11. jula 2016. došli do dokaza i izjava svedoka koji potvrđuju da je Dodik vilu u Beogradu kupio "prljavim" parama koje su stečene koruptivnim i kriminalnim poslovima, a da je potom, kako bi sprečio istragu o poreklu novca, sve pokušao da pokrije fiktivnim kreditom u "Pavlović Internešnal banci" iz Bjeljine.

U zahtevu za međunarodnu pravnu pomoć Ministarstva pravde BiH nigde se konkretno ne navodi kojim tačno dokazima protiv Dodika istraga raspolaže.

DODIK: Samo blesavi i naivni bi poverovali u dobre namere Ustavnog suda u BiH!

Kako tvrde obavešteni, iza ovog dopisa, kojim se zapravo od Vučića traži da uhapsi Dodika, stoji želja Zapada da predsednika RS kompromituje i skloni s političke scene uoči referenduma o Danu RS, koji je zakazan za 25. septembar 2016!

Takođe, ovim se i Vučić dovodi u krajnje nezahvalnu poziciju, jer ako vlast u Beogradu postupi po zahtevu iz BiH, Vučić će biti označen kao izdajnik, a ako odbije da sarađuje, biće optužen za "sprečavanje pravde i zaštitu kriminala"!

Public

Prema rečima naših sagovornika, strancima se žuri da po svaku cenu "spakuju" Dodika.

- Istraga o vili u Beogradu i pranju para pokrenuta je pre više od pet godina i nikad nije nađen nijedan dokaz da je Dodik uradio bilo šta protivzakonito! Sada je, međutim, stigao nalog sa Zapada da se krene agresivno prema Dodiku i zato se sada "dokazi" traže u Beogradu... Moćnicima sa Zapada se jako žuri da okončaju istragu do 25. septembra, kad bi trebalo da se održi referendum o Danu RS... - prenosi Informerov izvor iz diplomatsko-bezbednosnih krugova.

RUSIJA PODRŽALA REPUBLIKU SRPSKU: Nije protivzakonito iskazati volju naroda o važnom pitanju!

Dodik juče nije bio dostupan za komentar, ali je pre nekoliko dana za Informer izjavio da je "slučaj vila na Dedinju" pokušaj Zapada da ga sruši.

Uhapsili, pa pustili bankare

Podsetimo, 11. februara 2016. godine po nalogu Tužilaštva BiH uhapšeni su Slobodan Pavlović (78), vlasnik "Pavlović banke", i još dvoje bankara zbog sumnje da su prali pare u poslovima sa Miloradom Dodikom.
Osam dana kasnije, pušteni su na slobodu zbog nedostatka dokaza. Iako su neki mediji u BiH tvrdili da je "Dodik sledeći za hapšenje", to se nije desilo.

- Trn sam u oku međunarodnoj zajednici! Misle da će mojim rušenjem zaustaviti Srpsku. Nije ovde reč o borbi protiv korupcije, to su sve gluposti... Još pre nekoliko godina dokazano je da je sve montirano i izmišljeno! Kad nemaju ništa protiv mene, iz naftalina izvuku ovu priču - istakao je tada Dodik.

OTKRIVEN PODLI PLAN, SRPSKA JE U OPASNOSTI: Tajne službe spremaju džihadiste za napade tokom referenduma?!

Analitičar Branko Radun kaže da je namera Zapada da natera Srbiju da pusti Dodika "niz vodu".

- Njihova podla zamisao je da Dodiku poslednji udarac nanese Vučić i tako ga kompromituje pred izbore i referendum. Tužilaštvo i Ministarstvo BiH su samo izvođači radova. Ovo je politička stvar i bilo bi najbolje da se Beograd ne meša. Neka Banjaluka i Sarajevo reše šta imaju - podvlači Radun.

Problem Putin

Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost, smatra da Vučić mora da se odupre pritiscima koji ruše RS.

DODIK NE ODUSTAJE OD ZACRTANOG: Biće referenduma u RS!

- Zapadu smeta što su Beograd i Banjaluka okrenuti Putinu. Da mogu, rado bi Dodika poslali u Hag, ali pošto mu je biografija čista, moraju da ga terete za navodni kriminal. Pazite da imaju bilo kakve dokaze, odavno bi to javio "Njujork tajms", ovo je čista politika, a BiH je samo geostrateška pešadija Amerikanaca - zaključuje Galijašević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
VancouverBC

pre 7 godina

Za ovih 750 hiljada evra u Vankuveru mozes da kupis samo stracaru. Samo kazem.

Baki

pre 7 godina

U Vankuveru za te pare mozes da kupis mnogo vise od te stracare.Veliki je to novac za vas,poznate su mi i cene i zarade tamo.,,Samo kazem"

Peca

pre 7 godina

Za $750.000 Australijskih dolara u Pertu mozes da kupis kucu da ti pamet stane . Na sprat sa 6-7 soba 2-3 kupatila i bazenom . Živim u Pertu i znam to.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Sve vile na Dedinju kupljene su ili "opranim novcem" ili Kriminalom....Nema tamo nijednog - poštenjačine...!! Uhapsiti samo jednog - pa to bi bilo "podsmevanje" pravnoj državi Srbiji, koja hapsi žene na pijaci zbog šverca - jaja...!!

Milance

pre 7 godina

Moze.Cim budu odgovarali bosnjacki i ustaski vojni i politicki krugovi u Bosni za 91-95 tad moze i Dodik.Cim budu odgovarali za atentat na AV u Srebrenici,onda moze jer po hronologiji dogadjaja tim redosledom mora da se dizu optuznice

Javor

pre 7 godina

Blago Dodiku, dok ga balija brani. Ako ga ne spasi Galijasevic, neće ga spasiti ni Vučić.

exSer b

pre 7 godina

Galijasevic je Srbin muslimanske ispovesti kao sto su bili ili su Mesa, Emir, Skender i drugi. Prije ce ga spasiti Djevad od Vucica.

Danijel

pre 7 godina

Merkelova je trazila od Vucica da stopira referendume u RS i on je to obecao... e sad Dodik dovodi Vucica u nezgodnu poziciju, a sve po nalogu Rusa... Dodik ima inace ruski pasos, kao i svi clanovi njegove porodice... Vucicu je najpametnije da se distancira od Dodika, jer je i Srbija garant Dejtonskog sporazuma... Bolje je da gledamo nasa posla a ne BIH i Srbe-Prekodrince, kojih je ionako prepun Beograd....

crni roko

pre 7 godina

Tog tvog imena je pun Zagreb.I meni je pun .......tih stranih imena!

pc

pre 7 godina

Da su ti Srbi, kako kazes Prekodrinci, bili pametni, udruzili bi se sa svima pa dosli u Sumadiju, da jednom i vama dodje iz dupeta u glavu, pa vise ne bi pravili podele na Prekodrince, Kosovare, Vojvodjane i ostale. Ko gleda kako drugom kuca gori i sam ce to docekati, bar je tako bilo na Balkanu, nije pitanje da li ce, vec kada. I sta reci o narodu koji slavi svoje najvece budale kao heroje, naravno ovde mislim na Karadjordjevice, koji su unistili sve Srbe Prekodrince svojom masonskom politikom. Najgore je sto se ovde u Srbiji i dalje uci iskrivljenja verzija istorije i sto ne postoji ogledalo, da se vecina pogleda u njega.

Krajišnik domicijalni

pre 7 godina

Ja mislim Danijele da na sledećim izborima treba da izaberete Čedu, Kandicku, Zukorlica itd. Pa da zajednički donesete zakon da se svima. Srbima preko Drine, iz Hrvatske, Crne Gore, KiM itd. Oduzme državljanstvo Srbije i da se vrate odaklen su. Da se odreknete svih poznatih prekodrinaca i ostalih ne Beograđana počevo od pokojnog patrijarha Pavla, Tesle, Andrica, Hajdina... polovine reprezentacije u svim sportovima pa lepo da vi domaci počnete da gledate sebe i svoj Beograd. Pozdrav iz visoke krajine.

Miki

pre 7 godina

A cekaj stvarno odakle mu viula na Dedinju? Od plate? Pa sad je svakom kriminalcu na Balkanu najlakse da udje u politiku i kaze da ga napadaju zbog politike... Dodikov sin ima 5 firmi u Italiji, odakle... ovo ko mali Marko u vreme pokojnog Slobe, nosio gajbice.... Jesmo za Srbiju i za Rusiju, ali nemojte da stitite lopove i kriminalce koji otimaju od SRPSKOG naroda!

kiza

pre 7 godina

Dodika hitno u zatvor. To je u interesu celokupnog srpskog naroda. Kada god su nas vodili kriminalci lose smo prosli. Ovih 750 000 evra je samo vrh brega od brat bratu milijardu evra. Zivi bili pa videli

Mladen Mladenovic

pre 7 godina

Najlakše je srpskohj sirotinji pokazati nekoga, uprti prstom u njega i reći, "ovaj je lopov, ima dva para gaća više od tebe"?! Eh, sve se prašta ali to nikako. Tudje pare i tudje gaće su oduvek bile seme razdora medju srpskom sirotinjom. Ipak, drago mi je što sud BiH i Bakir misle na Srbe u Republici Srpskoj i gledaju da ih spasu od Dodika, koga su oni sami izabrali.

mirko

pre 7 godina

U PRAVU STE RUSI STITE SVAKI OLOS NA STETU SRPSKOG NARODA TU SPADA I KRIMOS DACIC ,REKETAS PALMA I NORMALNO DODIG

slava

pre 7 godina

Raspitaj se malo sta je covjek imao prije rata, dok se uopste nije bavio politikom. Nije da ga branim al istina je istina

mikiciric

pre 7 godina

Sve se slazem sa tobom Miki, sem u jednoj stvari: Necemo to uraditi samo zbog toga sto to drugi traze, a ti isti nece vratiti proneveren novac tamo gde pripada vec ce samo postici tudji cilj i sepuriti se toboz. nekim uspehom, a narod od toga nikakve koristi nece imati i to je nesto sto je uvek dokazano ovom napacenom narodu. A Amerika i Evropa bi morala da jednom shvati da u Srbiji ima jos PRAVOSLAVACA i da nam je milija Rusija koja je cak i deo ovog istog KONTINENTA za razliku od AMERIKE koju treba unistiti u paketu sa islamskom drzavom.

Živeo Mile

pre 7 godina

Западним хијенама је увек мало, па би још, нема више испоручивања српских глава без борбе, време жутих издајника је одавно прошло. Додика ће бранити српски народ са обе стране Дрине ако треба, уз Србију ту је и Русија, па ком опанци ком обојци.

kiza

pre 7 godina

Bojim se da cea Mile pozuteti kada dodjes pameti, ali onda ce biti kasno.

Ali Šele

pre 7 godina

Znaju stranci već odavno da je Dodik bosanski odnosno srpski Sanader i ovo sve što stvara konflikte je čista politizacija da spase sebe i opljačkani narodni novac, a njegovo hapšenje bio bi bum jer bi sljedeći bili riđobradi Bakir kao i hercegovac Ćović,pljaćkaši svoga naroda i time bi MZ odnosno EU sebe malo opravdala da kao nešto radi i pita se na ovim prostorima

ljubisa

pre 7 godina

kako bi bili da uhapsimo izmetbegovića i riješili smo problem Bosne a ne brini ti za narod u Republici Srpskoj....

Rusty Nail

pre 7 godina

E moj Danijele cim padne republika Srpska sledeci je na udaru i Srbija to zapamti,a ovim Srbima kako ih ti nazivas prekodrincima ja se i cudim,da su pametni pa da se vrate svi u Bih nas bi tamo bilo oko 3000000 mogli bi da imamo svoju drzavu srpsku prekodrinsku. Samo bi vama tu dobro oslabio srpski nacionalni korpus,a u blizini vam sve vjekovni prijatelji.Pozzz iz Republike Srpske

pero

pre 7 godina

ne komentarište nešto što neznate,porodca Dodik bila je jedna od naj bogatiji u BiH do ;90ih kada ovi što se obogatiše posle rata nisu imali ništa

Marko

pre 7 godina

Porodica Dodik je od davnina jedna veoma imcna porodica. Pre rata Mile je bio vlasnik dve industrije namestaja, jedna u Sarajevu, druga u Zagrebu. Porodicno imanje Dodika, naravno od pre rata je veoma veliko. Sa takvim garancijama lako je dobiti kredit i veci od 750.000 eura. Vila na Dedinju je kupljena kreditom, u njoj je nakon kupovine useljena ambasada Izraela, od te kirije isplacuje se kredit. Visina kirije je veca nego sto je rata kredita. Tako se zaradjuju pare.

zemunac

pre 7 godina

Запад хоће да увуче Србију у рат са хрватском. кад почне долазе да траже да признамо косово а они као зауставе рат са хрватсом. Ако не угураће нас у дужи рат као у Сирији.

rolex

pre 7 godina

Ovo nema smisla.Min.pravde BIH trazi od Vucica da uhapsi Dodika? Min.pravde BIH,koje je povuklo optuznicu protiv onih sto su napali premijera Vucica sada trazi od njega da uradi nesto sto je van svake pameti.MIlsim da nekako ne ide jedno s drugim.Da je na vlasti DS,mozda bi moglo biti istinito,ali ovako.

DS

pre 7 godina

Dodik je imao porodicni biznis prije rata 1992,i svi znaju da mu je otac imucni poljoprivrednik u tom kraju i da su taj biznis stalno razvijali. Dodik je velika prepreka Zapadu i muslimanima na putu unistenja R.Srpske i zato pokusavaju da ga maknu na razne necine,ali nemaju dokaza. Privatna banka " Pavlovic" iz Bijeljine mu je dala kredit,on posteno vratio s kamatom i bila stvar. Istina je da Zapad vrsi pritisak na Vucica da skine Dodika i da im pomogne da uniste R.Srpsku sto je Vucic odbio,jer, nije idiot koji ce dusmanima pomagati da uniste Srba preko Drine.

Ivana

pre 7 godina

Pa ako je toliko imućan bio odavnina.reci mi molim te ali da te razumem,zbog cega se trpao da bude političar,ako vodiš porodican biznis i odlučiš da se baviš politikom onda biznis moras zaboraviti,e a ako se i dalje baviš biznisom i predsedavanjem onda nesto ti meni nećeš moći objasniti.

Pravoslavac

pre 7 godina

Danijele ne lupetaj ostavi nas Srbe na miru pocisti svoje dvoriste

Jo

pre 7 godina

Snile zle babe sto bi rade...nek se izjasne o ustasizaciji ruzne njihove...o svim groznim napadima na Srbiju nek zavedu zakon tamo gde mogu I moraju I za sta su odgovorni...pa nek pokazu primerom kako treba....a ne ovako stalno vire u srpsko dvoriste a u njihovom smece do grla

Stanic

pre 7 godina

Šta da se doda sve je predviđeno,nemiri na Kosovu, pokušaji političke destabilizacije u Srbiji, i sad ovo u Republika Srpskoj, sve se podudara sa planovima Natoa iz Brisela da organizuju kontrolisane nemire na Balkanu, jer opet postajemo jaki i samostalni, kao i '80-tih kad smo se izvukli u najkraćem roku iz nametnute vještačke krize od MMF, pa šta bi snama poslije toga, uvedoše takozvanu demokratija ko u Iraku,Libiji itd. pa sad i u Suriji gdje je Asad demokratskom odlukom naroda ponovo izabran ali to nije demokratija koja pašo NJIMA... (PS prokleta je A.....  i zlato što sja)n

Rajana

pre 7 godina

Obavezno uslišiti njihovu molbu. Proslediti nadležnim službama, a one će to rešiti brzo kao što su i oni rešili Srebrenicu.

ks

pre 7 godina

Za ovoga Danijel, mozes ti prekodrincima da ga izduvas jer to nisu neki tamo vec Srbi. Kao takvi mogu da budu i u BL, i Bgd i NS...svuda gdje je Srpska teritorija. Ali ko ce to vama \"Srbijancima\" objasniti, cim nema Srba iz bivsih republika vi ne mozete nista sami da rjesite. Stavi malo prst na celo Beogra?anine iz npr Smedereva

radovan

pre 7 godina

Ako tražite kriminalca on vam je na potezu Podgorica-Cetinje-Budva. I njemu možete svašta da nadjete. Dodik je samo političar i ostavite ga na miru!n

lalala

pre 7 godina

A, jel Angela naredila da se pusti Vucicev potencijalni ubica iz Srebrenice,ili je to ZABORAVILA,sram je bre bilo!

nada

pre 7 godina

Niko ne postavlja pitanje sta drugi predsednici u celom svetu imaju ? Pa cim si predsednik jedne drzave nisi ni siromasan ! Sta ima Merkelova ? Sta ima Obama ? i da ne nabrajam............. Sad bas uoci referenduma. Ovo je sve ocigledno ! Neka zapad i Amerika idu u tri lepe i prestanu sa huskackom politikom jer premijer Srbije nije duzan da hapsi Dodika !!!!!!!!!!!!! Gde su dokazi ? I ja da sam cerka predsednika verovatno bih i ja imala . Ostavimo njihovu kurvinjsku politiku .

vlada

pre 7 godina

Kakve to veze ima sa "zapadom"? I da je tačno, to je unutrašnja stvar Rep. Srpske! Kao drugo, kakve veze ima Vučić sa "poreklom" novca sa vilom na Dedinju, to je u domenu pravosudnih organa! Ima ovde u Srbiji "vaših" ljudi za hapšenje, vaših vazala ...pa kad oni prvo budu uhapšeni, ni onda Dodik NEĆE biti uhapšen! Kada vi uhapsite Klintona, Šeja, Klarka, Olbrajtovu, Kušnera .... i ostale zločince, onda možete da pomislite da nešto tražite od nas!

mire

pre 7 godina

cista podmetacina , Srbija nema pravo da hapsi  Dodika ,ako je kriv odgovarace u Republici Srpskoj.n

Neko iz mase

pre 7 godina

Ma da je i sve što kažu, naš je. Srbin!. Ne dam!!! Mađari bre čak i svoje fašiste brane i štite, a mi sve razbucavamo, izdajemo i prodajemo. Kada nas ne bude više biće kasno. Gledajte 200 godina unapred, a ne od izbora do izbora. Koji bre Rusi i Ameri. Ne moliš nikog ništa, uzmeš lovu kupiš lobiste, oružije 5 komada S-400 ... use i u svoje kljuse. Ko priđe granici metak. MMF ćo-zdra iz zemlje. Nema prodaje oranica i izvora.

miki delija

pre 7 godina

kada se svi krvoloci pohapse onda i on moze ali na zalost on nije nikada i nikoga ubio vec je borac za svoju naciju a to sto okupatorima sveta smeta ko ih jebe ziveo dodik imenjak moj a balavko neka se ne igra sa sobom da to pokusa nece mu biti dobro jer ce narod ustati odmah

Maxmen

pre 7 godina

E moja dece,pojma vi nemate.Prije nego sto je i usao u poltiku Dodik je bio biznismen imao je svoju fabriku. Dodik je pravi predstavnik srba iz Republike Srpske,a ovi novokomponovani SDS-ovci buranija od polticara.Nedaj se Dodo ako tebe potope ode i Srpska.

Ljubo

pre 7 godina

Pokleknemo li ,podijelimo li se ,ako oborimo glave na dolje ponovo ,...nikada vise nasa drzava i nasa postojanost nece biti na povrsini zemlje...mislim, ma tvrdo sam ubijedjen,da nikada to necemo dozvoliti .Ako Srbija u bilo kom obliku popusti i izda bilo koji dio srpskog naroda i teritorije,pa tako i ako ovaj referendum sprijece ,tek onhda bi neprijatelj dobio zaletza nove zesce ucijene i udare....

MILENCE

pre 7 godina

A, ISIL ALIJA DA RADI SVOJ ZLOCINACKI POSAO,NEMA NISTA OD TOGA,NIJE NIKO SISAO VESLA.

dragan

pre 7 godina

ovaj lupez sto se potpisao sa miki lici mi na brozovu srpsku olos sto ih je pazljivo izabrao pa je u toj jugi svakom srpskom politicaru zivot visio o koncu,toliko im je mozak isprao da ni jedan nije mogao misliti svojom glavom,to je naucio od staljina,srbi su u opasnosti ne od njemaca ili amerikanaca vec od zatucane srpske svjetine,neprijatelj im je vjekovna nesloga,i sto su skloni da uvek istima daju vlast,ovaj koga sam pomenuo verovatno nije srbin pa mu je lako da u srbiji rovari protiv srpskog naroda,vucic treba stati iza dodiga,jer bude li se drzao pravoslavne glupe floskule ko tebe kamenom ti njega hlebom, ili sto veli onaj pop irinej voli neprijatelja svog izvali i osta ziv.mi i izrael imamo najgore susede na svetu,njima se nesma verovati.kao ni bradatim pijanim cetnicima mora ju se prvo civilizirati.

Djuka

pre 7 godina

A koi li je ovaj brankovic sa inicijalima N.S iz ministarstva nepravde BIH.

Lana Schwartz

pre 7 godina

Znaci prepali se da se RS ne osamostali.Eto to je.A Dodika treba u pritvor,kao i mnoge druge.

ana

pre 7 godina

kako da ga hapsi . napravite jednu drzavu pa ce ga uhapsiti. ovako neka proda kucu vrati pare i amin.

gandra

pre 7 godina

Вучићу би најбоље боло сад да оде на годишњи одмор све до завршетка референдума и да се по повратку огласи Додику да " ипак то баш и није морало да раи. Али кадје већ било, шта да радимо- ипак је то реалност на терену-онако како како кажу Амери"

sudija

pre 7 godina

Ko je taj zapad moze li se znati? Sto im dozvoljavate da se toliko mjesaju  i guraju nos gdje mu mjesto nije.n

nikolalondon

pre 7 godina

zbog samo 750 000 eura da ga hapse. Toni Bler je lazno poveo rat protiv Iraka (naravno i nas al ga jos ne optuzuju) i sada jedan sat ,predavanja, o demokratiji po tom istom Iraku naplacije £500 000 i nikome ne pada na pamet da ga hapsi.

sve po redu

pre 7 godina

ko je napao vucica? kome vi bilo sta trazite?

steva

pre 7 godina

Dodik je pre rata imao ozbiljnu firmu ,,,i bio vlasnik 6-7 stanova u Beogradu . Njega da hapsi Vucic ? Kako , na koju foru ? Da mu kaze: Ajd dodji Dodo na fuka , pa da mu stavi lisice na ruke ? Jel tako ? Ko je Vucic da hapsi predsednika RS , drzavljanina druge drzave ...ko je Vucic da uopste hapsi ? Vucic je predsednik vlade , on nije ni policija , ni sud . I , naravno da Dodo ima putera na glavi , ali ...ja da se pitam ne bi mu dlaka sa glave zafalila . Ne trebas biti monogo pametan ...Kad nekog ocima ne mogu videti najveci srpski dusmani ...onda taj i nije toliko los ni za Srbe , ni za srpsku drzavu .

Allianz

pre 7 godina

Za 750.000 eur i u Vankuveru mozes da kupis bar 3 ozbiljne nekretnine, ne lazi narod dezinformacijama. \n

Allianz

pre 7 godina

Ma samo napred za Dodika, nije Vucic a ni Srbija ta koja ce odluciti o referendumu. Dokle god Dodik bude imao ozbiljnu podrsku Putina, niko u regionu mu nije bitan, a najmanje Vucic.\n

zoran miljkovic

pre 7 godina

Читам коментаре, да ли су сви писани истом руком или нису, више није битно, али је очигледно да ЛУДАКА има колико хоћеш.КАКО МОЖЕ ВУЧИЋ ДА УХАПСИ ДОДИКА, ето лудака који то тврди да тражи запад, он је и највећи, само нико неће да му то саопшти.Боже мили у чије руке неће доспети све новине.

miki_miki nost ti ovoliki

pre 7 godina

Jeste li normalni pa samo sinu je dao 3mil. kredita koje ovaj nikad nije vratio i to nije tajna. U svakoj zemlji bi davno bio politički pokopan, ali Srbima trebaju bundžije da prkose svima, svi ih mrze i niko od njih nije u pravu. Laž je naša istina, oružije hrana .... Probudite se budale do juče ste Miloševiću cipele ljubili a sad oept tražite nekog da vas u rat vodi. Kad će vam deca živeti.

djole

pre 7 godina

najbolje bi bilo da je sve poklonio zapadu,onda bi bio dobar,a ovi sto ga napadaju su neradnici, bagra,najgore vrste sto postoji u Srbiji,samo se nadaju da ce im neko dati nesto,slepci zapnite radit pa ce te imat,a ne samo od jutra do mraka napadate svaku vlast,

duška

pre 7 godina

Mnogi su zbog dvojice bez duše ostajali i još uvek ostaju bez glave! Nadam se da Vučić nije toliko "dužan" tom zapadu pa da i to mora za njih uraditi!

Zdravko

pre 7 godina

Dobro pametnjakovici koji razlog da se hapsi. Navedite jedan ali valjan.

sinisa

pre 7 godina

Ma ljudi nije sada upitanju novac u pitanju je referendum koji je raspisao čovek u REPUBLICI SRPSKOJ,e to njima sa zapada bode oči i ajde sad povika da ga Vučic uhapsi.Providni su kao staklo.....

ana

pre 7 godina

super znaci i R Srpska je Srbija i pod jurisdikcijom Srbije

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija