• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.08.2016

12:08

PS: Radulović da se navikne na bol istine!

Politika

PS: Radulović da se navikne na bol istine!

Podeli vest

Pokret socijalista (PS) saopštio je danas da će lider Pokreta dosta je bilo Saša Radulović morati da se navikne "na bol istine", pošto Srbija ne može i ne želi više da živi u moru njegovih laži i obmana

PS navodi da Radulović zna sve što se dešava ili se dešavalo u SAD, samo ne zna da plati porez koji duguje, a da je svojim poslednjim saopštenjem potvrdio da konstantno iznosi neistine na račun premijera Aleksandra Vučića i Vlade Srbije.

"Ne smeta Saši Raduloviću da lažno optuži vladu i premijera kako su plaćali lobističke firme u inostranstvu čak i kada zna da to nije istina, ali mu izuzetno smeta kada se u javnosti govori o njegovom poreskom dugu koji iznosi više od milion dolara, kao što mu smeta i kada se spomene da je u firmama u kojim je bio stečajni upravnik nezakonito dodeljivao poslove firmi svoje supruge", navodi PS.

Iz tog pokreta kažu i da Raduloviću ne smeta da iznosi brojne neistine na račun premijera i vlade, ali mu smeta kada se u javnosti priča o njemu kao nekrunisanom kralju stečaja u Srbiji i kada javnost pita na osnovu čega je kao stečajni upravnik naplatio preko dvadeset miliona dinara.

"Ne boli Sašu Radulovića kada iznosi laži o svojim političkim protivnicima, ali ga izuzetno boli svaka istina o njemu. Moraće Radulović da se navikne na bol istine, pošto Srbija ne može i ne želi više da živi u moru Radulovićevih laži i obmana" zaključuju iz PS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
magda

pre 7 godina

I sta ste preduzeli povodom toga-NISTA!On ce i dalje da laprda i nervira citaoce.\n

vlada

pre 7 godina

A kog to /normalnog/ Srbina interesuje šta laprda Radulović?

Snežana

pre 7 godina

Ne znam da li Radulovi kada govori o Vučiću ili svom porezu laže ili govori istinu, ali provereno, iz ličnog iskusta znam da je od pre neki dan na sajtu Pokreta DJB uvedena CENZURA. Nema više slobode mišljenja kada je u pitanju DJB, ali zato ako želite da pišete protiv vlasti i Vučića sve najgore, slobodno, dobro ste došli. Tako Radulović, dok se s jedne strane žestoko bori za slobodu izražavanja u medijima i optužuje Vučića da sprovodi cenzuru, s druge strane i sam je sprovodi. Čovek koji pljuje po drugima da rade isto ono što i sam je radio ili radi naziva se samo jednim imenom, LICEMER. Maske polako padaju!

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija