• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.08.2016

20:34

'GENIJALAN PLAN', ŽUTI HOĆE ĐOKU! Pajtićevci tajno naručili istraživanje kako bi Đorđe Balašević prošao na predsedničkim izborima!

Politika

'GENIJALAN PLAN', ŽUTI HOĆE ĐOKU! Pajtićevci tajno naručili istraživanje kako bi Đorđe Balašević prošao na predsedničkim izborima!

Podeli vest

Pajtićevci tajno naručili istraživanje o tome kako bi pevač Đorđe Balašević prošao u drugom izbornom krugu sa Tomislavom Nikolićem, Vojislavom Šešeljem i Ivicom Dačićem!

Demokratska stranka najozbiljnije razmatra mogućnost da na izborima za predsednika Srbije 2017. godine kandiduje poznatog pevača Đorđa Balaševića, saznaje Informer!

Neki od Balaševićevih skandala

* Pevao u Puli 4. avgusta ove godine, na 21. godišnjicu zločinačke akcije "Oluja"
* Na jednom koncertu u Hrvatskoj rekao: 'Govorim iskvarenu verziju hrvatskog, tzv. srpski jezik'
* 2004. od pokrajinske vlade Bojana Pajtića dobio osam miliona dinara za propali film "Kao rani mraz"

Pajtićevci su, tvrde obavešteni, ubeđeni da bi Balašević bez problema ušao u drugi izborni krug i zato su već sada tajno naručili istraživanje javnog mnenja o tome kako bi popularni pevač prošao eventualnim izbornom duelima sa Tomislavom Nikolićem, Vojislavom Šešeljem i Ivicom Dačićem!

Glatko u drugi krug

Prema rečima naših sagovornika, Pajtić je ubeđen da je Đoka idealno rešenje za "prvu veliku pobedu" nad Vučićevim naprednjacima.

TOP LISTA NADREALISTA! MNOŽE SE KAO AMEBE, posle Jankovića i Teodorovića, i Šabić bi u fotelju Tome Nikolića!

- Bojan veruje da je Balašević pravo rešenje za zajedničkog kandidata opozicije. Tu ubeđenost on temelji na činjenici da je pevač omiljen u narodu, ali i zato što se jako dobro kotira u takozvanom građanskom sektoru i među strancima. Koliko znam, Pajtić o ovome još nije ozbiljno pričao sa Đoletom, ali računa da bi on rado prihvatio da bude kandidat opozicije, naročito kad se zna da je njegova ćerka Jovana Balašević vrlo aktivna u DS... - prenosi Informerov izvor iz samog vrha Pajtićeve stranke.

Demokrate mere i Jankovića, Šabića...

Beta

U naručenom istraživanju javnog mnenja kojim istražuju izborne šanse Đorđa Balaševića, pajtićevci su postavili i pitanja o rejtingu zaštitnika građana Saše Jankovića, poverenika za informacije Rodoljuba Šabića, ali i funkcionera DS Dragoljuba Mićunovića!?!
- Pored Balaševića, njih trojica su označeni kao "potencijalni kandidati za predsednika". Niko ne zna otkud Mićun među njima, ali verovatno im on treba kao reper o tome koliko DS zaista sama vredi na izborima... - prenosi izvor Informera.

On napominje da "ideja o Đoki" ipak nije baš najbolje prihvaćena među partijskim funkcionerima:

- Šutanovac je, na primer, odlučno protiv toga, jer misli da Balašević u centralnoj Srbiji nema nikakve šanse za pobedu..

Da se o Balaševiću kao kandidatu zaista ozbiljno razmišlja indirektno potvrđuje i Nebojša Krstić, član DS i marketinški stručnjak, koji je na Tviteru doslovce napisao: Imam osećaj da DS sprema opasnog kandidata za predsednika Srbije, tipa Đorđe Balašević!

Krstić za Informer kaže da je od brojnih javnih ličnosti čuo da ih DS opseda ponudama da se kandiduju za predsednika, pa je logično da je takva ponuda stigla i Balaševiću:

- Istrošenim i besperspektivnim opozicionim liderima potreban je "trojanski konj" koji bi na svoje ime osvojio glasove u njihovu korist, jer svi ti političari sami jedva da dopiru do cenzusa... To jeste obmanjivanje birača, ali je, na žalost, legalan čin. Kadrovski očaj opozicije sličan je onom na početku višestranačja u Srbiji, kad je opozicija, da vas podsetim, za predsednika htela da predloži princa Tomislava Karađorđevića!

Sam Bojan Pajtić nam je juče samo kratko poručio da ostavimo "velikog Balaševića" na miru i da Nebojša Krstić "stvarno ne zaslužuje komentar".

Oproban recept

Na drugoj strani, marketinški stručnjak Cvijetin Milivojević ocenjuje da je kandidatura ugledne javne ličnosti oproban recept opozicije još od devedesetih godina.

ZAŠTITNIK GRAĐANA ZAJEBAVA GRAĐANE: Pale maske, Janković priznao da se sprema za predsedničke izbore!

- Opozicija se trudila da nađe kandidata koji bi mogao da se suprotstavi prejakom Miloševiću. Ista stvar je sada s Vučićem. Treba im neko ko je prihvatljiv različitim strankama, a Balašević bi verovatno mogao da pomiri razne opcije. Ako mu u drugom krugu protivkandidat bude Nikolić, njega bi mogao da pobedi. Međutim, ako na izbore izađe Vučić, niko od licitiranih kandidata nema nikakve šanse - zaključuje Milivojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Feniks69

pre 7 godina

Znajući da se on izražava, citiram ga, "iskvarenom verzijom hrvatskog jezika" i da mu je hrvatski, maternji jezik, smatram da bi se kod nas na izborima, baš lepo proveo. Sada samo očejumo da nam saopšti da je i njemu deda bio ustaša...

qwerty

pre 7 godina

Da AV ima ista za Pajtica, on bi ga do sada uhapsio...

limi

pre 7 godina

djoku su oni davno dobili, ovo sa smlatom od umetnika je zamajavanje njih samih, sirokih-blesavih masa nema vise,dace bog za veki vekova\n

Ljubo

pre 7 godina

....pa dobro ,da Srbi nestanu kao i Panonsko more....

ja

pre 7 godina

Ovaj prvi izgleda kao dagaje upravo primio , a ovaj drugi upravo izgubio

boco

pre 7 godina

da se kandidovao u doba milosevica imao bi nekakve sanse, a danas ama bas nikakve izblamirao se previse od 2000-te do danas ja koji sam ga u to doba doslovce u stopu pratio, prvi ne bi glasao za njega ne glasam ni za vucica, tomu, dacica i ove seljake, ali ne bi ni za njega

Deda Zvonce

pre 7 godina

Ово је за рубрику ,,Вицеви"!

Zeljko

pre 7 godina

Iako sam veliki ljubitelj Djordja Balasevica mislim da ne treba da ulazi u politiku na ovaj nacin.... A verujem da on takvu ponudu ne bi ni prihvatio... Djole samo napred nastavi sa sirenjem pozitivne energije...neobaziri se na komentare onih koji te svakako ne mogu razumeti...

doktor

pre 7 godina

Soroseve pare pokusavaju da nadju novu marionetu Klicka za ukrajinski scenario u Vojvodini . A Balasevic je u godinama , kao umetnik voli da provocira a mozda i ne shvata sta mu politicke zveri spremaju i u sta ga uvlace .

asid

pre 7 godina

E moj Tomo, nemoj da se opuštaš jer dobitnici patke na nedavnim izborima angažuju djoku, koji bi mnogo bolje proš’o na izborima u jednoj susednoj državi kojima se uvlačio u svakoj prilici pa je zbog toga i požutio, za tvog protivkandidata tako da ti ne preostaje ništa drugo nego da se još jedan mandat žrtvuješ za Srbiju!

david

pre 7 godina

Đoko je za dom spreman....Čeka ove iz susjedstva da mu pošalju putovnicu... Šteta ,baš sam ga volio slušati.Bio je dio moje mladosti....ostaje mi da mu sliku celivam i pošaljem u večiti zaborav...e jbg..

vlada

pre 7 godina

Bilo je to u vreme "salajčana", kada se igralo "duraka" i ostalih "trulih kobila"! Bilo je to vreme, kada je jedan vispreni i nadahnut, tekstopisac snivao Tita i Jugoslaviju, kada nije lagao, kada je verovao u to što komponuje, dok ga "žuta politika" nije kupila! I onda je "prodao" SVE - bez kinte, ili za siću! Još uvek.je radila Vojvodjanerrski

jovan

pre 7 godina

pa i dobice djoku a debil djoka ce dobit ono drugo sto mu ostaje

Stevan

pre 7 godina

Ako bi Balašević bio izabran za predsednika Srbije bio bi to zaista značajan pomak. Tada bi na proslavu Oluje išao kao državnik a ne kao običan pevač.

branko1

pre 7 godina

Kažu,:Žuti hoće đoku".U ime 50%naroda Srbije dajem im ,punog srca ĐOKU,jer to apsolutno zaslužuju

Srbin

pre 7 godina

Đorđe moze da osnuje "za dom" partiju i da pokupi ostale prodane duše i odpelja za hrvatsku da zivi sretno kao do sada u "njihovoj lepoj" Sta ovde traži - kad za njega ovde sreće nema Idi i sretan ti put IDI BRE

aeksa

pre 7 godina

žuti cvetovi isplivali na vrh vode ali voda teče tako daće ih odneti u zaborav za ni nisam u životu čuo nešto pozitivno bolje bi im bilo da su tu gdesu i dase pokriju po glavi i ćute

gago

pre 7 godina

Uz Ðoku dobiće "đoku" ili "patku" ali ne zutu nego pravu krutu.

baradja

pre 7 godina

DS je totalno prsao...pa znaju li oni zašta je ĐOKA,a posebno ovaj njihov đokica...

Barbara Liry

pre 7 godina

Blago receno: izlizao si se i ti tvoja cerka i svi Balasevici koji maglu proadaju, a s davolom tikve sade. Drambuljaj, ogrni se sahovnicom za proslavu "olije" u Kninu i dalje od Srba olosu. Potrosio si se na rasprodajama patriotskim.

HotelRomulus

pre 7 godina

Da li vi zaista verujete u ovu spinovanu vest? IQ naroda je zaista nizi od onog sto sam mislila.

aeksa

pre 7 godina

jadna di bila država da je vode pajtićevi pulini

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17