• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.09.2016

16:46

DODIK: Hvala Vučiću i Nikoliću, mi nastavljamo dalje!

Politika

DODIK: Hvala Vučiću i Nikoliću, mi nastavljamo dalje!

Podeli vest

Predsednik RS Milorad Dodik izjavio je danas da u Srpskoj postoji jedinstvo u nameri da se odbrani Dan RS, te poručio da se u tom pogledu nastavljaju aktivnosti

On je nakon sastanka s državim vrhom Srbije zahvalio predsedniku Tomislavu Nikoliću i premijeru Aleksandru Vučiću na tome što su predstavnici Srba iz BiH bili u prilici da se upoznaju sa stavovima državnog rukovodstva Srbije.

- Stav Republike Srbije je da se neće mešati, ni podržavati, ali ni osporavati odluku koju donosimo u RS, a da je na nama da ocenimo sve opasnosti i sve probleme koje eventualne odluke koje donosimo u RS mogu izazvati - poručio je Dodik.

Vlast RS odgovorna je za sve odluke koje se donose u Srpskoj, ponovio je Dodik, dodajući da RS smatra da je sve što čini u skladu sa zakonima, ali da isto tako smatra da postoji određena spekulacija u vezi s pravom i onim što je Dan RS.

- RS je jedinstvena u nameri da se odbrani Dan RS i u tom pogledu će nastaviti dalje aktivnosti - zaključio je Dodik.

(VIDEO) BEZ PODRŠKE REFERENDUMU U RS! Vučić bez izjave napustio zgradu Predsedništva!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ludi Pera

pre 7 godina

Dodik ce ostvariti svoj san da kupi jos jednu vilu na Dedinju?

Dejan

pre 7 godina

Kukavicka politika Vucica i Nikolica nece spasiti srpski narod u Srbiji! Naprotiv! Vreme je da narod shvati to!

millan

pre 7 godina

u politici nije ništa crno-belo. Bitno je da je Dodik sa sastanka izašao zadovoljan a da izetbegović besni.

Janko

pre 7 godina

Mislim da Vam nije potrebno nicije misljenje povodom referenduma. Vi ste svoji na svome, ako je svet demokratski nastrojen, cemu onda zabrana referenduma? - Sta znaci to mesanje u vase interne zakone i namere? - Pa necete valjda da slavite sve ono sto Vam neko sa strane namece. Imate pravo da zavrsite to sto ste poceli, a svet nek gleda svoja posla. Mi njima ne naredjujemo sta treba oni da rade, pa valjda im je jasno da i Mi imamo pravo i slobodu da sami donosimo svoje odluke. Ili smo kolonija ili slobodna zemlja, treceg nema.

qwerty

pre 7 godina

Sta je Mile? Napustili te ortaci! A kada se sljakalo, kovali te u zvezde.

Dalabu

pre 7 godina

Na cemu im zahvaljuje,na tome sto su ga sutnuli i sto ga nece podrzati,to se kaze hvala ni na cemu.

Ali Šele

pre 7 godina

posle sastanka nema kabadajiskog ponašanja izgleda da te je premijer spustio na zemlju

dragan

pre 7 godina

Ja bih citirao Djuru Jaksica koji nam je pjesmu "Otadzbina" ostavio za sva vremena ali danas malo ko se sjeca Djurinih stihova a ponajmnje politicari. Zato Milorade, Mico, Mile ti ih znas odlicno a napisat cu jedan stih da se drugi sjete ili procitaju ako nisu znali. A kamen ovaj, ko piramida Sto se iz praha dize u nebo, Kostiju krsnih to je gomila. Na tim kostima treba da slobodarski zivi 9. Januar i RS. Narod u RS to zna cijeniti i odbranit ce sve te kosti kroz vjekove sto su ih slagao Srpski rod.

DRAGANešković

pre 7 godina

Samo napred, Vaš interes, Vaše potrebe i Vaš izbor su Vaše Rešenje i to niko, ničim nemože niti sme da dovede u pitanje.

zoran miljkovic

pre 7 godina

ДОДИК ЈЕ РУСКИ ЧОВЕК и њему се диригује из Москве, брига њега за нашег Премијера, он је тај који треба да дестабилизује, све по наговору Руса, да би Србија била опет у великом проблему, мислим да је Вучић довољно мудар, да све то предвиди.

Bojan

pre 7 godina

E pametan si za medalju. Hrvat ga ne bi bolje slozio.

deki

pre 7 godina

Dodik je kamen oko vrata Srbiji i celom srpskom narodu.

David

pre 7 godina

Svi smo mi samo figure na šahovskoj tabli,naši političari ruka,leva ili desna, igrača šaha. Žrtvovanje figure zarad uzimanja značajnije figure ja normalno jer cilj je MAT. A šta ako žrtvuješ a mat dobiješ...? Svi ovi euforični navijači će kada i naslute zlo pobjeći u svoje rupe a ljudi od ljudske vrednosti će te gluposti plaćati svojim životima.I sada ko će voditi ovaj narod? Pa oni iz rupa... Kada se jednog dana budemo borili za sebe a ne za drugog,postoji šansa da ćemo našoj deci stvoriti mesto za siguran život...

nevena

pre 7 godina

Србија је наша мајка ,ко ће подржати Републику Српску ако Србија и Русија неће ,у "бих " се настоји избрисати "национални идентитет " Православног Србског постојања од стране "потомака "ханџар дивизије " и исламиста бошњака" укидањем Србске "Славе" Православним Србима се укида и постојање на Србској земљи на којој Срби живе вијековима ,намеће се "шеријатско право " разни "халал цертификати " све уз помоћ "западних бјелосвјетских освајача" .... Само Православни Срби немају право на Референдум "демократско изјашњавање " на које се толико тај "бајни васколики западни свијет позива " Референдум је право свакога народа на планети земљи ,и биће одржан и у Републици Српској ,јел то је једини доказ да покажемо да постојимо као "Нација и Србски Православни народ " ... Слава Србији и братској Русии !

slobco

pre 7 godina

To su lutke na žici Zapada, jer da se narodi Balkana slože onda Zapad nebi imao šta da traži na njemu. Potrebne su svađe iz dva razloga. prvi je da se narodi Balkana još bolje mrze, a drugi je da narodi shvate da je jedini izlaz EU i Nato.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija