• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.09.2016

21:07

OTKRIVAMO ZLOČINAČKI PLAN TRIBUNALA U HAGU: Šešelju pakuju čak 25 godina robije!

Politika

OTKRIVAMO ZLOČINAČKI PLAN TRIBUNALA U HAGU: Šešelju pakuju čak 25 godina robije!

Podeli vest

Žalbeno veće Haškog tribunala, po političkom nalogu SAD i EU, preinačiće oslobađajuću presudu lideru SRS Vojislavu Šešelju i osuditi ga na 25 godina zatvora! Ovo tvrde diplomatski izvori Informera, isti oni koji su nam krajem marta ove godine, dan pre presude, javili da će Šešelj biti oslobođen

Tužilaštvo Haškog tribunala podnelo je, podsetimo, u utorak žalbu na oslobađajuću presudu Šešelju. Tužilac Serž Bramerc je opet zatražio da lider SRS zbog verbalnog delikta bude osuđen na čak 28 godina zatvora.

Guraju nas u novi haos
Plan je da do Nove godine Šešelj bude osuđen. Odmah posle toga krenuće žestoki pritisci da on bude uhapšen i isporučen!

Izvor Informera

- Plan je da Šešelj do Nove godine bude osuđen. Odmah posle toga krenuće žestoki pritisci na vlast u Beogradu da šef SRS bude uhapšen i isporučen. Zapad će tako pokušati da Srbiju uvuče u novi krug političke nestabilnosti, a premijer Vučić biće doveden u nemoguću situaciju, iz koje u svakoj varijanti izlazi kao gubitnik - objašnjava naš sagovornik.

Na primedbu da je nemoguće tako brzo preinačiti presudu, naš izvor odgovara:

- Samo gledajte. U slučaju "Šešelj" sve će biti završeno ekspresno. Politička odluka je doneta i Žalbeno veće Haškog tribunala tu odluku mora da sprovede!

Šešelj, na drugoj strani, ističe da se ne obazire ove tvrdnje i ponavlja da se dobrovoljno živ u Hag ne vraća.

ŠEŠELJ O ŽALBI HAŠKOG TUŽILAŠTVA: Baš me briga, neka rade šta hoće, ja sam s njima odavno završio!

- Ne znam šta će biti odluka suda i baš me briga! A Bramerc može samo da mi po*uši! - poručuje Šešelj.

Advokat Branislav Tapušković smatra da će odluka Žalbenog veća sigurno biti politički motivisana.

- Jedino je sigurno da se sudije pri odlučivanju neće preterano držati činjenica i dokaza, već sve zavisi od političkih procena i interesa. Svi znaju pod čijim uticajem je rad Tribunala - zaključuje Tapušković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jela

pre 7 godina

znamo mi koje su njihove igre , mislili su da ce pustanjem Seselja na slobodu dovesti do nemira u Srbiji i da ce on biti taj koji ce praviti scene i dovesti nas do velikih nemira unutar Srbije , ali sad kad su vidjeli da su se z......i povlace datu rec i hoce da ga strpaju u zatvor , nama je odmah bilo jasno o cemu se radi , nismo mi s....i vesla samo smo suvise blag i tolerantan narod sto uvek ide na nasu stetu , a bezdusni , praznoglavi to koriste.

Djoka

pre 7 godina

Pa kako cemo samo bez lepog Voje toliko godina, on jest da je hrvat - ali je veca srbenda od sviju, tuga je to pregolema!

Svojta

pre 7 godina

Sve je to dogovoreno vec odavno, ostalo je samo da se odigra predstava... Videcete.

PROPHET

pre 7 godina

A da taj vas "poznavalac prilika" nije Seseljeva teta?

Zeljko delija

pre 7 godina

nedaj se vojvodo,resili da nas uniste definitivno,a mi trcimo krupnim koracima u eu.Evo Hrvati su usli pa sta se desi, gore im je nego dok nisu bili u eu!Pola zemlje se iselilo u Irsku i Nemacku,svaki dan puni busevi kao sibice.a njih i onako saka jada xaxaxaxa

naroG

pre 7 godina

E bas neka mu ga Bramerc i svi ostali i sve ostale duduckaju.Koliko je to zlo u svetu zavladalo boze.Nedaj se Vojo !!!!!\n

CVEJA

pre 7 godina

ŠELE se izgleda sekira puno oslabio sad kad bi ga videli istražari bi uhvatili maglu.

mijo

pre 7 godina

E bas je ono stp treba da bude.Ziveo Vojislav i SRS.zivjela Srbija!!!!!

david

pre 7 godina

Šteta što čovek ovolikog znanja,pameti, hrabrosti,snage u svakom pogledu nije ljevičar......

To su nasi prijatelji koji

pre 7 godina

....su nas bombardovali za nase - "dobro"!

zrenjaninka

pre 7 godina

Otvorili ste nam oči Vašim dolaskom iz Haga. U zadnjih nekoliko godina živimo u mraku, bez imalo nade da nam neko može više i pomoći. E, više ni u zdravstvenu ustanovu ne možeš ući bez partijske knjižice. Sramno. Jadnici! od Haških sluga! i trabanata Boje Vas se!!! VAS BOG ČUVA! A od njih je odavno "digo" ruke!!!,

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija