• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.09.2016

22:58

ISTINA JE NAJJAČE SRPSKO ORUŽJE: Otvoren RTV centar u Gračani!ci

Politika

ISTINA JE NAJJAČE SRPSKO ORUŽJE: Otvoren RTV centar u Gračani!ci

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić otvorio je večeras Radio-televizijski centar Gračanica, oformljen na inicijativu Javnog preduzeća “Mreža Most”

Ðurić je tom prilikom izjavio da je istina najsnažnije srpsko oružje, posebno u ovom vremenu kada mnogi neistinama pokušavaju da zatru sećanje na našu slavnu prošlost i suzbijanjem našeg jezika i reči onemoguće opstanak srpskog naroda na KiM.

- Uveren sam da će srpska reč odavde ići u svet i da će se istina o našem narodu bolje čuti zahvaljujući ovom studiju- rekao je Ðurić. 

On je preduzeću “Mreža Most” i njegovom rukovodstvu odao priznanje na višestrukom povećanju produkcije u proteklih godinu dana, istakavši da je važno da se program medija koji deluju u okviru tog preduzeća čuju i vide u čcitavoj Srbiji.

- Naša borba da ostanemo na KiM je stvar čitave Srbije i srpskog naroda i treba da učinimo napor da u sve kablovske operatere probijemo program naših medija sa KiM- kazao je Ðurić. 

- Čestitam pripadnicima sedme sile na KiM na borbi u nezamislivim uslovima, na neustrašivosti i izazovima sa kojima se suočavaju ne odustajući od svog posla pod najtežim pritiscima. Ne govorim samo o pritiscima nemaštine i bede, već i o pritiscima koji su posledica političkog ambijenta- poručio je Ðurić. 

Direktorka JP “Mreža Most” Slađana Ivančević je, otvarajući RTV centar, podsetila na rezultate medija koji deluju u okviru tog preduzeća, vidljive i u programskom i u tehničkom napretku srpskih medija na KiM. 

- Ono što smo uradili se vidi, ali najvažnije je da smo postali jedna velika kuća, radili smo zajedno, radili smo nebrojen broj prenosa i odloženih snimaka, nije bilo znatnijeg događaja na KiM koji naša ekipa nije propratila- rekla je Ivančević. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija