• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.09.2016

12:50

(HIT!) HRVATI SE PRIMILI K'O MAJMUNI! Šaljivi tekst srpskog tabloida objavili kao glavnu vest!

Politika

(HIT!) HRVATI SE PRIMILI K'O MAJMUNI! Šaljivi tekst srpskog tabloida objavili kao glavnu vest!

Podeli vest

Antisrpska histerija u Hrvatskoj upravo je dobila jasnu kliničku sliku! Bolesna mržnja prema svemu što je srpsko zahvatila je i tamošnje medije, koji su danas, bez blama, kao glavnu vest preneli šaljivi tekst iz jednog beogradskog tabloida...

Vodeći hrvatski internet portali na naslovnim stranama prenose "saopštenje" Vlade Srbije u kome se oštro odgovara na izjavu bivšeg hrvatskog premijera Zorana Milanovića da je Čedo Čolović, kojeg je BIA uhapsila zbog špijuniranja u korist Hrvatske, eventualno iz Srbije mogao da ukrade recept za leskovačke pljeskavice.

Uprkos tome što se na srpskom portalu jasno navodi da je reč o "IZMIŠLJENOJ VESTI KOJA SLUŽI SAMO ZA ZABAVU", očigledno zaslepljeni mržnjom, Hrvati to objavljuju kao zvanično saopštenje vlasti u Beogradu.

"Moramo za početak da objasnimo gospodinu Milanoviću da recept za leskovačke pljeskavice jeste državna tajna, pošto su bolje od bilo kog hrvatskog pandana te vrste. Takođe, ni recept za šljivovicu, koji ste ukrali, niste uspeli da maznete u celosti, pa umesto one originalne od 50 gradi pravite neku smešnu brlju. Ako tome dodamo Severinin video, način na koji igraju vaše reprezentacije u raznim sportovima u kojima vas redovno dobijamo i slično, nije ni čudno što ne možete da podnesete tolike poraze" - navodi se u šaljivom "saopštenju" Vlade Srbije, koje su hrvatski mediji sa velikom "pozornošću" preneli.

printscreen

A možda je razlog za ovakvu ispalu upravo "smešna brlja" od šljivovice za koju nisu uspeli da ukradu recept!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ana

pre 7 godina

oni inace tvrde da je sljiva njihova vocka a sljivovica njihov brend tacno je da je to lipa ispod koje nista ne raste.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Та њихов најбољи БРЕНД је - "Хепо-Коцкица" ?! И победа "женске момчади"...на - Олимпијади...!!

Miroslav Lakic

pre 7 godina

Jadno je da Srbija pridaje uopste paznju na malogradjansku, zbunjenu, frustriranu i dekadentnu Hrvacku. Narod koji je oduvek imao kompleksa Srbije nezasluzuje obzir i mediske clanke u Srbiji. Dok su Srbi gradili carstva i formirali drzave su hrvati podkivali konje Austriji i Madjarima, sluzili na frontu kao topovsko meso i sebe zamisljali civilizovanijima jer im gospodar kadkad u stalu ubaci komad kobasice. Necudi da su Hrvati uvek bili na strani fasista i svoju nepostojecu zastavu crtali na telima mrtvih Srba. Ta perverzija nacije se nece nikada promeniti jer su i oni svesni koliko su beznacajni i sada u EU gde su ponovo ponizne sluge bez prava da nesto kazu, sem !!! ako im gospodar dopusti...Jad i beda. Ako nebi bilo Srbije "vecnog neprijatelja" bi Hrvati potonuli u beznadje shativsi da nisu nikada bili drzava niti ce to ikada biti.

BIMBO

pre 7 godina

NIJE HRVACKA NEGO KAZE SE RVATSKA ILI RVATI TAKO ORESKOVIC PROPALI PRMIJER

Susjed

pre 7 godina

U raznim sportovima u kojima Vas redovno dobijamo!!!Pa Vi se u nogometu i rukometu niste u stanju ni plasirati na veliko takmicenje i kako onda da igramo protiv Vas? Na svakoj olimpijadi Hrvatska osvoji vise medalja nego Srbija!!!O cemu Vi pricate?

Stepa

pre 7 godina

Pricamo o sportovima koji su bitni i koji vas bole i u kojima vas redovno deljemo. A to sto osvajate zlata u raznoraznim pojedinacnim disciplinama, svaka cast ali to nema istu tezinu. Pojedinacni sportovi na Balkanu su rezultat iskljucivo rada pojedinca a kolektivni sportovi su stvar mentaliteta naroda. Vi ste u fudbalu bolji od nas ali ste i dalje nula na svetskom nivou, gde ste na svetskoj mapi, koliko ste medalja uzeli osim Francuske 1998.

asid

pre 7 godina

Zoki, što ne do'š kod nas u Lazu, vidim da ti je baš hitno, primiće te bez knjižice, ipak si ti naš mada sad to ne smeš da ka'š!

asid

pre 7 godina

Angažovaćemo i Borisa koji je specijalista za ćurad i ostalu perad!

nada

pre 7 godina

Hahaha - na sta se loze hrvati ! Nikada nece uspeti ni sljivovicu a ni pljeskavicu napraviti jer za tako nesto moras biti pametan a njima bas pamet i nedostaje. E komsije dozovite se pameti i okrenite se prosperitetu svoje zemlje i izaberite normalne skolovane ljude koji ce vam pomoci da bez mrznje gledate u svoju buducnost!!!!!!!!!!!!!!

magda

pre 7 godina

Moramo se svi zahvaliti gospodinu Milanovicu, gospodinu Kovacu pa i gdjici Kolindi,sto tako autenticno,na jedan originalan nacin prenose ustasku kulturu u EU. Bolju reklamu mislim, da nisu mogli da smisle i da su hteli.\n

yuki

pre 7 godina

Ovi hrvati su tolike paljevine da nemogu poverovati .Samo citaju nase novine i pale se na sve pricice koje izadju u njima.A tek kad Seselj nesto lupi uplase se odmah zovu amerikance da pitaju sta da rade.\n

HRVAT

pre 7 godina

Srbadiji je izgleda draze da pravi sranja u regiji nego da se lati posla i obaveza za pridruzdivanje EU...necete kako ste mislili ...\n

Miloje

pre 7 godina

Da nije smešno bilo bi žalosno! Draga Gospodo političari i ugrožena hrvatsko-srpska rajo! Čovek koji mrzi svoje komšije mrzi prvo sebe! pa dokle će glavna vest biti Ti paćenici koji nisu u stanju ništa da naprave pa beže u politiku jer ih više takve ni njihove žene ne žele trpeti u kući. Okrenimo se ljubavi i pomaganju jednih drugima a ne zavadi! Zar Vam nije već dosta ZLE KRVI !!!!!

Nikola

pre 7 godina

Gospodine Miloje, oni nama nikada komsije nisu bili. Izvini ne sjeca se niko kada su Slavoniju oslobodili od Madjara, Dalmaciju od Italijana i Zagreb od Njemaca. A zasto tih stranih okupatora vise nema? Jesu li to sami otisli i njima teritorije ostavili?...i ako nisu, Ko ih je otjerao? Oni niti su komsije, niti su domacini i sa njima ni orahe ne bi trebali da razmjenjujemo(rijeci Vojvode Misica) a kamo li sto smo drzavu pravili i sto smo ih oslobadjali. Nicim ne zasluzuju komsijsko postovanje a kamo li da ih volimo

doktor

pre 7 godina

hurvati ni na pesmi evrovizije ne smiju da ucestvuju da se vise ne blamiraju .

pero cevka

pre 7 godina

ako ovo zna sta je sljivovoca ja sam papa franjo i to odma

DJovan

pre 7 godina

Mi SRBI u vecini ne mozemo shvatiti da je USTASAMA dobro dosao svaki vic od NAS na njihov racun,tako ONI prihranjuju svoj narod mrznjom, kad vec ne mogu normalnom hranom, prema NAMA i sto vise viceva sa nase strane to vise dusevne - bezdusne hrane za njih i tako njhovi POLITICARI vrlo vesto skrecu i manipulisu narodnim nezadovoljstvom kriveci SRBE, kao i dok smo bili zajedno, da su im krivi za lose stanje. To je recept, koji ce HRVATSKA - USTASKA DRZAVA uvek koristiti, jer ga narod dobro prima.

dukaa

pre 7 godina

Nemogu vjerovati koliko ste vi srbi opsjednjuti s hrvatima ahhh da uvjek ste imali kompleks sto smo puno bolji, iteligentinji i vojnicki hrabriji od vas razumjemo mi vas tesko je ziviti s boljim susjedom...

POMRACENJE UMA

pre 7 godina

Vi hrvati ste najhrabriji narod na svetu. Ne zato sto s nicega ne bojite, nego zato sto se nicega ne stidite - J. Ducic. (kad je ovo Ducic znao i nista se nisu promenili )

Anti Pauk

pre 7 godina

HAhahahah, bas ste junacine. Jos se sjecam nekih "specijalaca", Mambe su se zvali. Kako su oni forsirali Unu...posijali smo ih ko paprike. Ako ne vjerujes pitaj Andriju Matijasa :)

Kolinda

pre 7 godina

Eh bas ste neka sila!? Da nije amera I engleza jos bi krajine bilo! ?

Labud

pre 7 godina

sine pogledaj svoje poriijeklo..ko to je djed , pradjed koju ste slavu slavili...pametnom dosta...zao mi je sto ste se od ponosnih srba pretvorili u njemacke slge i tu vam se gen ukorijenio...steta a mogli ste biti srbi br.3

Mate

pre 7 godina

ustvari, prava je istina da čitamo vaše medije isključivo da se dobro nasmijemo. Imate daleko najveći humor na Balkanu ali i dalje. Kompleksi? Nisam siguran na šta bi mi vama bili zavidni. Oduvijek ste bili za nas istok, kroz čitavu povijest. Možda je ostao samo strah od vaših ideologija pa se osvrnemo na vaš istok ali i to prolazi jer doista niste ravni OSRH a najmanje u budučnosti.U svakom slučaju, želim vam sreću u životu i napredku ulaska u EU. Dakle, primite se posla.

krastavac

pre 7 godina

Драги Мате, па зар ти нису чуо да сунце излази на истоку?

022

pre 7 godina

Poštovani komentatori sami sebe treba da se stidite. Zbog loših istupa pojedinih negativaca, nemožete reći da su (svi) HRVATI, (svi) SRBIi, (svi) MUSLIMANI, totalni negativci - sačuvaj bože neprijatelji.Imenujmo imenom i prezimenom negativce (pojedince) kao građane iz Hrvatske, iz Srbije, iz Bosne, a za ostali narod iskažimo puno poštovanje kroz ljudskost, kroz kulturi i kroz dobra dela...

DRAGISA

pre 7 godina

Posve inteligentan ovaj neuki "lepotan", nisu svi, samo neznalico 85% Hrvata i 10% SRBA su ekstremi, pa ti pametnjakovicu izvoli brojati, glupane.

Ljubo

pre 7 godina

....virus " Serbian " hara i pustosi Hrvatskom ,Hrvate uhvatila panika i kolektivno ludilo ,....

Mate

pre 7 godina

Svakako, ali samo kada to vaši mediji napišu. Doista nam niste niti malo bitni. Kao što sam rekao u bivšem komentaru; kroz povijest je opasnost za hrvatsku dolazila uvijek sa Istoka i zbog toga se osvrnemo prema vama. To je jedini razlog. Oduvijek je naša orijentacija bila zapad kao i danas a ne beogradska čaršija. Primite se posla i ostavite se rakijetine. Ako hočete u EU morate puno raditi na tome.

Nikola

pre 7 godina

Ovo nam nije potrebno. Nekako ti marginalci hrvati uspjevaju da nas srozavaju na svoj nivo konjusara i tu nas tuku na iskustvo konjusarsko. Srbija i Srbi su nacija koja se ne moze staviti u istu recenicu sa hrvatskim marginalcima ni po cemu i sad najednom mi se nesta s njima natezemo

nkola

pre 7 godina

Srbijo !!! Jadna si kad toliko paznje pridajes svemu onome sto dolazi od takvog naroda kao sto su hrvati. Mislio sam da si dostojanstvenija.

Zlokas

pre 7 godina

Trebali ste vest da stavite u rubriku zabave, da bi nas sused Zoran to bllje shvatio. Kaj ne?

Izbori 2024

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!
Planeta

Ipak smrtna kazna za teroriste iz Krokusa?!

Nakon krvavog terorističkog napada na Krocus siti hol u Rusiji, ponovo je počela široka javna rasprava o vraćanju institucije smrtne kazne. Veliki broj Rusa na društvenim mrežama traži njegovu primenu na teroristima nakon sudske istrage.

29.03.2024

13:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija