• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.09.2016

17:47

POKRET SOCIJALISTA: Saša Janković nije zaštitnik građana, on je političar!

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Saša Janković nije zaštitnik građana, on je političar!

Podeli vest

Saša Janković nije zaštitnik građana, saopštio je danas Pokret socijalista i ocenio da je on političar koji svoju funkciju koristi da bi se obračunavao sa Vladom i premijerom

- Zaštićen svojom pozicijom, Zaštitnik građana deli lekcije ali nikada ne izlazi na duel onima koje napada. Aleksandar Vučić, koga Saša Janković toliko napada, izlazi u Skupštinu i sam se danima nosi sa svim poslaničkim grupama dok Janković ne dozvoljava ni pitanja koja mu ne prijaju - navodi se u saopštenju.

PS dodaje da je u Srbiji zakon isti za sve, "osim za Sašu Jankovića, jedinog koji nije smanjio broj zaposlenih u svojoj službi i energično se odupirao smanjenju svoje plate tri puta veće od premijerske".

ZAŠTITNIK GRAĐANA U KAMPANJI! HIT - Pavićević postao Jankovićev portparol!

Janković, navodi se u saopšenju, kritiku shvata kao pritisak i pretnju, ali zato koristi svaku priliku da zemlju koja ga plaća predstavi kao lošu.

- Janković posećuje i podržava proteste kada proceni da su dovoljno oštri prema Vladi, ali zato nikada ne osuđuje napade opozicionih poslanika na ''nepodobne'' novinare ili uvrede i pretnje izrečene političarima koji nisu u savezu sa Jankovićem - ističe PS.

- Građani Srbije zaslužuju da imaju zaštitnika građana, ali ne zaslužuju da imaju Sašu Jankovića. Ko će građane Srbije da zaštiti od političkog delovanja Zaštitnika građana - dodaje se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
branko1

pre 7 godina

Je*eš zemlju koja nesme da dirne bitangu koja je j*be, da se sluajno ne zameri opoziciji.Pitam ovu državu šta je sa onim sumnjivim ubistvom u njegovom stanu.Bitanga ne radi svoj posao,dobija ogromnu platu,a ima I druge beneficije,pa ipak nije zadovoljan.A kandidaturom za predsednika pokušava da napravi circus od države,kojoj bi se svi smejali.Na toj funkciji moraš biti ist kao suza a ne bitanga kao što je on

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо овог заштитара Сашу ни у једном делу.

022

pre 7 godina

Političari na, žalost, nepoštuju (ne rešavaju probleme ljudskih prava). Mnoga ljudska prava građana od državnih službenika. Stvorili su "ZAŠTITNIKA" građana, pa im taj "ZAŠTITNIK" građana Saša Janković "vrlo uspešno vraća milo za drago". Niti valja Saša kao političar, niti političari kao ustavni zaštitnice građana koi masovno krše ljudska prava. SVI SU ČORBA BEZ UKUSA...

nati

pre 7 godina

Sava Prokopovic iz Ritopeka-Aman covece,umes li ti da skrpis u svom recniku jos jednu prosto prosirenu recenicu,ako ne umes nemoj nervirati ovaj narod tim ponavljanjem kao pokvarena ploca.Zavrsi bar neki kurs i opismeni se, pa onda pisi po portalima.\n

trtica

pre 7 godina

Ako vam smeta to što čovek piše, a ima pravo da piše i usput nikoga ne vređa, zašto uopšte čitate komentare....ili mislite da samo vi nešto znate i vredite i da ste pismeni....Ovo je vaša pismenost----(.Nije mi jasno ko ga jos uvek drzi i zasto se taj olos ne uhapsi)???---- Mogli bi i vi na neki tečaj srpskog jezika?

nati

pre 7 godina

Jankovic je jedna bezobrazna,nevaspitana, nemoralna,potkupljiva zapadna prostitutka i bitanga, koji misli da je nedodirljiv samo zato sto ima zastitu od istih takvih olosa kao sto je on.Nije mi jasno ko ga jos uvek drzi i zasto se taj olos ne uhapsi kao strani spijun koji radi protiv ovog rezima.Vucicu aman,hoces li da ga narod istera ili uhapsi umesto policije i pravosudja.Ovo vec postaje komicno da jedan djilkos zaje.ava sve redom a da mu svi cute,pa neka ima i licno Soresevu podrsku i platu,ne treba da ga trpimo.Jankovicu, mars iz Srbije, djubre prodano.\n

Amater

pre 7 godina

TO JE VAS PROMASAJ KAO I ZA RADULOVICA,GURATE TUDJE KADROVE A NE NEKOG POSTENOG COVEKA KOJI STVARNO ZASTUPA SVE LJUDE A NE SAMO SVOJE INTERESE.

roland

pre 7 godina

Ti zastitaru nas, pitaj Vladu kako se smsnjio broj nezaposlenih, pa otisli u inostranstvo. Uskoro ce u Srbiji ostati samo Vlada i poslanici jer njima je dobro, ostali trbuhom za kruhom\n To pitaj ako imas muda, a da ti to nemas.\n

siniša

pre 7 godina

sorosev placenik.neka kaže koliko je para dobio od njega,,,,,,,,,

Izbori 2024

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija