• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.09.2016

20:01

BOGATSTVO ZA PLJUVANJE SRBA: Kandić, Biserko i Milić dobile 454.135.000 za lobiranje protiv naše države!

Politika

BOGATSTVO ZA PLJUVANJE SRBA: Kandić, Biserko i Milić dobile 454.135.000 za lobiranje protiv naše države!

Podeli vest

Nevladine organizacije Nataše Kandić, Jelene Milić i Sonje Biserko, koje se gotovo isključivo bave optuživanjem Srba za ratne zločine i lobiranjem za ulazak naše države u zločinački NATO pakt, u poslednje tri godine od stranih fondacija i donatora dobile su ukupno 454.135.000 dinara!

Prema finansijskim izveštajima koje su ove tri organizacije predale Agenciji za privredne registre, Fond za humanitarno pravo Nataše Kandić prihodovao je od stranih donacija čak 325.293.000 dinara.

Umesto da pare budu umerene na nešto korisno, dodeljene su onima koji žele zlo ovoj zemlji
Vladimir Đukanović, Odbor za medije

Helsinški odbor Sonje Biserko dobio je 72.304.000 dinara, dok je Centru za evroatlantske studije Jelene Milić uplaćeno tačno 56.538.000 dinara!

TOTALNI RAT! KANDIĆ: Vojo Šešelju, ja sam te špijunirala i oterala u Hag! ŠEŠELJ: Nataša, dao bih ti da popušiš, al si mnogo ružna!

Među glavnim donatorima sve tri organizacije pojavljuju se zloglasni američki tajkuni Džordž Soroš i Dejvid Rokfeler, koji su izazvali krvave sukobe širom sveta, od Egipta i Libije do Sirije i Ukrajine.

I dok se Kandićeva, Milićeva i Biserko nisu juče oglašavale, poslanik SNS Vladimir Đukanović kaže da nije iznenađen time što su baš ove tri organizacije dobile toliko novca.

print

- Umesto da pare iz sveta budu umerene na nešto korisno za sve građane Srbije, one se dodeljuju onima koji žele zlo ovoj zemlji. Drago mi je, s druge strane, zbog toga što su osobe kojima je novac dat, u najmanju ruku, promašena investicija, dok će porez ipak biti plaćen u Srbiji - podvlači Đukanović.

ŠEŠELJ U INTERVJUU ZA INFORMER ŽESTOKO OPTUŽUJE: Nataša Kandić, Sonja Biserko i Jelena Milić su HRVATSKI špijuni!

Analitičar Dragomir Anđelković kaže da su ove organizacije deo zapadnog ideološko-marketinškog aparata.

- Fond za humanitarno pravo, Helsinški odbor i Centar za evroatlantske studije predstavljaju jurišne odrede stranih vlada na teritoriji Srbije. Sve tri organizacije direktno rade protiv interesa Srbije i srpskog naroda, pa je i logično što su na platnom spisku Soroša, Rokfelera i drugih istaknutih srbomrzaca - zaključuje Anđelković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми тражимо да се донесе закон, по коме појединци и групе не смеје да делују против народа и државе и не смеју да примају паре из иностранства ради деловања против државе и народа.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Има их три...Јел* то та - "Трећа Србија"...?

KoleM

pre 7 godina

One rade u interesu Srbije a protiv Srbije rade oni koji ne poštuju zakone, kao na primer u Savamali. Tu je jedna privatna firma preuzela vlast, imovinu i suverenitet.

Djordje

pre 7 godina

Zakon postoji, čak i Ustav definiše izdaju, samo ti što provode zakon sede za istim stolom...

livia

pre 7 godina

Ovim babarogama dodeliti spijume 24 h dnevno, i objavljivati mesecno sa kim su kontaktirala i koga ocinkarile. Narod jedva ceka da objavite njihov \"svesrdni napor za dobrobit\" Srbije.

DS

pre 7 godina

Kao sto rekoh u prethodnom tekstu Tamara Djuric je postena zena u odnosu na ove vjestice,Tamara ne laje na Srbiju,Tamara,,u odnosu na ove gadove posteno zaradjuje za zivot,za auto i za sve sto ima,a ove dame zaradjuju silni novac blateci Srbiju i nanoseci joj ogromnu moralnu i materijanu stetu. Lako je udariti na Tamaru Djuric i zapaliti joj auto,nju ne brane ambasade.SAD i EU..

DJovan

pre 7 godina

Kontinuitet zla zagarantovan : MAJKA, CERKA i UNUKA, u sistemu zla, kojega treba iscupati iz korena, a zasto to ne ucini VLADA SRBIJE, pitam PREMIJERA, a odgovor ocekuje 75% SRBA.

lavica

pre 7 godina

One to rade godinama a vi tek sada pisete o tome,to narod zna ali vlasti nista ne preduzimaju.Sve to treba isterati pa nek idu kod onih koji ih placaju.Bagra belosvetska.

englezii

pre 7 godina

Ma nista od toga ! treba samo jedna od njih nadam se Jelena Milic (domaca ustaskinja) sto rece G Seselj stati nezgodno na Bananu i pasti pod autobus BUS plusa i prestati ili ti zaboraviti da dise i tu je kraj a zatim cekati dok ova Biserko ne ucini isto kao i oni glumci spustanaja na "mesec" u SAD i tako dati priliku da ona ku_ka Kandicka ne uradi isto u pokusaju panicnog bega ! Nakon toga treba iste radnje poceti i sa ovim "kupcima nase zemlje" jedan po jedan ali mozda je najvaznije poceti od Canka pa Narkomana a zatim Francetica i tako redom Todorica i ovih sa Krivaje i t d ! Za manje od godinu dana bi se Srbija ocistila od ustasa i narocito Antisrba sto mu dodje apsolutno ista stvar !

Anarhista

pre 7 godina

Ja to govorim zadnjih dvesta godina. Da bi se pricalo o progresu, zemlja mora da bude "cista". One su svoj posao odradile, i jos ga rade, a kad prirodno pomru, ostace ekipa iza njih. Masa srpska ne shvata sta znaci imati cistu drzavu. Ajde sto masa ne zna, ali "elita" srpska je najveci srpski grobar.

Dragan

pre 7 godina

Ne samo da vlast ništa ne preduzima već im se i iz budžeta ove zemlje plaća da pljuju po njoj. Ako Informer zaista želi dobro ovoj zemlji i da pošteno informiše čitaoce zašto ne istražite i objavite koliko su pomenute dobile para u Srbiji i od koga.

Teodor

pre 7 godina

Odgovor premijera bi mogao biti sasvim jednostavan: sve tri pomenute organizacije plaćaju porez Srbiji na sredstva koja unose. One mu dodju nešto kao "strane investicije" u Srbiji. A za to se i borimo, zar ne? Da ih goniš ne možeš, zakon ti to ne omogućava. Možeš samo da ih mrziš.

Miloica

pre 7 godina

Sada mi je jasno zašto se deo Beograda zove Rospi ćuprija.

RINGISPIL

pre 7 godina

Svi mi mozemo da im pljunemo pod prozor. Zene su HEROJI ja bih im dao i NACIONALNU PENZIJU. One cuvaju ledja mnogim vlastima bivsim i sadasnjim. Pitate se kako? pa pitajte PUTINA sta on radi sa neprijateljima drzave bez obzira kakao se zovu i odakle poticu. Valjade je jesno da je strah najevce oruzje. da li pojedinca na vlasti l ili celog naroda to je pitanje.

jova

pre 7 godina

Demon-kratija je zlo za čovečanstvo,a ne dobro,Tako Bibliski nepismeni Političari i narod,veličaju Demon-kratiju kao nešto dobro,a neznaju da je to zlo.(Anđeo.kratija je dobro,to Politićari i narod neznaju)( Demon-kratija dolazi od Sotone,)a (Anđeo-kratija od Boga) vladavine se po svojim delim poznaju.Anglo-Amerika je u Bibliji označena kao 7.divlja zver,i ona valda svetom već duže vreme,proliva krv nevinih ljudi, u svakoj Zemlji Sveta ima svoj ogranak Demon-kratije,koji izvršavaju njihovu volju,pa su tu vjerovatno i ove 3 Biblijski nepismene žene,one primaju Krvav novac,i njime hrane sebe i svoju djecu.a primaju ga iz krvavih ruku, koji je svojim novcem pobio mnogo dece i naroda,i zaradio na njima.Te tri žene neznaju da dolazi 8.Kralj a da 7.Anglo-Amerika propada,i one sa njima,one će to prepoznati tako,(kada se uskoro svi svetski mediji,usijaju od udarnih vesti) njihov kraj tih žena je blizu, a to što su radile Srbiji Pakao im ne gine,Otkrivenje 14:9-11.Bog je pravedan,svakom da po svojim delima.pozdrav.

Veselin

pre 7 godina

Pitajte Sorosa i Rokfelera dali bi ih primili za najblize saradnike u svojim kabinetima.........Svi vole da cuju smrad ....ali ne zele smrad blizu sebe...U partizanima se za ovakva djela islo uza ZID....Neznam sta se jos ceka,,,,Objesiti ih na Terazijama.....

Marcco

pre 7 godina

U partizanima su pismeni organizovali opimenjivanje nepismenih, pa su tako naučili da se "da li" i "na znam" piše odvojeno...

marko

pre 7 godina

Ako se finansiraju iz inostranstva ovakve organizacije treba da budu oznacene kao Agenti stranog uticaja. Ne izmisljam toplu vodu, ovakvi zakoni postoje na zapadu i istoku. Nama je potreban zakon koji ce da regulise ovakve NVO. Po zakonu NVO moraju da podnose finansijski izvestaj i da naznace u svakoj komunikaciji svog sponzora. Pa onda ko voli nek izvoli i veruje ovakvima. Vlada Srbije je neozbiljna po pitanju svoje suverenosti. Nekako smo stavljeni i podredjeni polozaj sa koga ne smemo da branimo svoj nacionalni interes, a vecim delom zahvaljijuci ovakvim NVO i njihovim lazima. Cim se borimo za prava srba mi smo oznaceni kao nacionalisti, zar ne vidite da su nas saterali u cosak. Biti patriota ne znaci biti nacionalista, a UPRVO TO ONI IZJEDNACAVAJU. Van pameti. Ne smemo da cutimo i pustimo da nas ucutkuju, ako nista bravo za Seselja. Pozdravljam. Patriota voli svoj narod i postuje druge, nacionalista vec ima pretenzije da naudi drugim narodima. Razlika zar ne? Nacionalista kupio kola da mu zavidi komsija ili da mu zgazi kera a patriota samo da se ugodno vozi i poveze komsiju kad mu zatreba. Ljudi ne dajte da brkaju pojmove.

Dera

pre 7 godina

Tako ti je to kad ih zivot izda , sve poskupi , pojeftini P.ZDA !!!

Mirko

pre 7 godina

Treba ih kazniti i poslati na robiju ali u muski zatvor bice im 100posto zabavno.

Dragan

pre 7 godina

Ha ha jel ovo izbor za vjestice godine zezam se nemogu da dam glas sve 3 su mi drage nek pitaju onog jarana jel Colovica il kako se zove on je u ziriju ha ha

Ali Šele

pre 7 godina

podrška za ove tri gospođe kao i za sve NVO dosta je bilo više jednoumlja na ovim prostorima

ljubisa

pre 7 godina

jednoumlje je za tebe balvančino bezumna širok pojam...a sto se tice podrske,docekat će one istu sudbinu kao i one u Rusiji sto ih je Volodja "nagradio" zatvaranjem kako im i dolikuje...ali ti svako jutro opevaj Očenaš i tamjanom se okadi,i garantujem ti da će demoni da napuste to tvoje psihički skrhano i umobolno tijelo i duh!!

ljubisa

pre 7 godina

ti redovno potvrdjuješ facts da si maloumni balvan..

Sale

pre 7 godina

Stara koka, dobra juha! Gospodin Putin zna sta treba da se radi sa tim nevladinim genijalcima.

Vily

pre 7 godina

Detaljnije i svakodnevno pisati o ovim odronima!!! Sve na videlo, pa kazna po zasluzi za svaku im izrecenu laz!

Karlos

pre 7 godina

Ove tri odvratne vestice su najomrzenije osobe u Srbiji. Jos bi im pridodao onog odvratnog Cedu Jovanovica da bi drustvo omrzenih i odvratnih bilo kompletno. Jedino ne vidim u ovim prihodima za pljuvanje Srbije koliko su para dobile iz budzeta vlade Srbije.

vlada

pre 7 godina

Pošto "metla" u Srbiji nije u funkciji, predlažem da makar dobije status odlikovanja, i to po zasluzi - metla bez drške, metla sa kratkom drškom, metla sa dugom drškom i najveća "ukrštene metle" sa vertikalnom lopatom, u trajno vlasništvo! Ove tri su prevazišle odavno i to "najveće", ali nikada nije kasno! Valjda se neće uvrediti, samo nam još to fali!?

miki delija

pre 7 godina

a zasto se ne pohapse ako je ovo istina sta se ceka sa spijunima americkim???

xxxxx

pre 7 godina

....odakle je i cijii je, ovaj tim , za sta navija.....i ko ga placa..

Lala

pre 7 godina

Jahaci apokalipse. Tako i izgledaju,sta rade njihove familije,sta rade njihovi poznanici jer ne verujem da imaju prijatelje,sta radi Srpski narod i na kraju zasto i nasa Vlada ne uradi isto sto i Putin,proterati te kucke tamo gde im je bolje.

Lala

pre 7 godina

Ovako organizacije netreba zabraniti a te tri proglasiti nepozeljnim u Srbiji,oduzeti im Drzavljanstvo i mrs u pm.

Aleksandar Mihailović

pre 7 godina

Samo ljudi bez časti, ponosa i ljudskog dostojanstva mogu za pare da rade protiv države domaćina i da pljuju po njoj. Oni bez morala koji su zatrovani mržnjom, a egoisti, sujetni i ostrašćeni, mogu da rade ovako kako rade njih tri, ali, nisu usamljene, ima tu i muških prodanih duša, taman da se udruže i provesele na grobovima onih koje su njihove gazde otrovale, ubile ili zatrpale u ruševinama fabrika, stambenih zgrada, bolnica, škola,... To što ih vlast trpi nije demokratija, to je strah. Šta ga izaziva?

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija