• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.09.2016

22:48

HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI REPUBLIKU SRPSKU! Klintonova ima strategiju za 'FINALNO REŠENJE BALKANA'!

Politika

HILARI NAM ZA KOSOVO NUDI REPUBLIKU SRPSKU! Klintonova ima strategiju za 'FINALNO REŠENJE BALKANA'!

Podeli vest

Klintonova naložila svojim saradnicima da joj izrade strategiju za 'finalno rešenje sukoba na Balkanu'... U centru te strategije konačno rešenje nacionalnih pitanja Srba, Hrvata i Albanaca

Kandidatkinja za predsednika SAD Hilari Klinton naložila je svojim saradnicima da joj izrade strategiju za "finalno rešenje sukoba na Balkanu", saznaje Informer u odlično obaveštenim diplomatskim krugovima.

Ova spoljnopolitička strategija u čijoj izradi su, između ostalih, učestvovali i analitičari "Stratfora" i "Rend korporacije" mogla bi u slučaju izborne pobede Klintonove bitno da utiče na sudbinu svakoga od nas u Srbiji i okolnim zemljama.

UN PODRŽALE HILARI KLINTON? Visoki komesar optužio Trampa da širi rasne i verske predrasude!

Prema rečima naših izvora, Hilarini savetnici kao ključnu tačku novog programa za Balkan predlažu konačno rešenje nacionalnih pitanja Srba, Hrvata i Albanaca.

"Pravedna podela"

Sagovornik Informera koji je i sam posredno, kao konsultant, učestvovao u izradi ove strategije prepričava šta se sve u njoj navodi.

Proroković: Ne može to bez rata

Dušan Proroković iz Centra za strateške alternative smatra da je ovaj scenario nemoguć na Balkanu.
- Promena većine državnih granica ne može da se desi bez rata, a pitanje je ko je ovde spreman ponovo da ratuje. SAD su mogle tu ideju da nametnu 1995, sad više ne mogu. O stanju na Balkanu pitaju se i Rusija, EU, kao i islamske zemlje, kojima se sigurno ne bi svidelo da BiH ostane samo na nivou Federacije. Pritom, ovi planovi više liče na Trampa, koji se zalaže za "prirodne granice" - ukazuje Proroković.

- Kao prvo, kaže se da je uslov svih uslova "izlazak Srba, Hrvata i Albanaca na prirodne granice", a kao te prirodne granice definiše se prostor koji ti narodi kontrolišu i kojim faktički vladaju na terenu. U analizi stanja na terenu naglašava se da na prostoru bivše Jugoslavije neće i ne može biti dugoročnog mira sve dok tri najveća naroda definitivno ne odustanu od rata i sukoba kao rešenja za nacionalne probleme. A preduslov za to jeste pravedno rešenje... - kaže naš izvor, koji dalje precizira šta su sve i kako Amerikanci zamislili:

- Konkretno za Srbiju predlaže se "simetričan model" koji podrazumeva da Beogradu treba dati pravo na ujedinjenje sa Republikom Srpskom, ali pod uslovom da prizna Kosovo, koje opet treba da se pripoji Albaniji! Predlaže se i davanje specijalnog statusa severu Kosova, koje bi dobilo pravo na široku autonomiju i pravo na specijalne veze sa Srbijom. Konačno, predviđaju se i mehanizmi za zaštitu "srpske manjine", kao i srpskih manastira na Kosovu...

Takođe, kako prenosi sagovornik Informera, predlog Hilarinog plana za Balkan podrazumeva i "opstanak BiH u skladu sa dogovorom Bošnjaka i Hrvata".

- U strategiji se kaže da Bošnjaci kao najveće žrtve rata u bivšoj Jugoslaviji i "tradicionalni američki saveznici" imaju pravo na svoju državu, ali se naglašava da je Bosna u sadašnjem obliku vrlo teško održiva. Procenjuje se da bi Hrvati imali interes da se sa Bošnjacima dogovore o opstanku države BiH, u čijem sastavu više ne bi bila Republika Srpska...

Klintonova naručila izradu plana za "finalno rešenje Balkana". Ovo su saveti njenih stratega:

1. Uslov za dugoročni mir jeste da Srbi, Hrvati i Albanci izađu na "prirodne granice"
2. Srbiji treba dati pravo na ujedinjenje sa RS ako se odrekne Kosova koje treba pripojiti Albaniji!?!
3. Bosna bez RS može da opstane u skladu sa dogovorom Bošnjaka i Hrvata
4. Makedonija neodrživa kao samostalna država
5. Crna Gora se uopšte ne spominje

Sasvim je, dalje, interesantno da stručnjaci koje je angažovala Hilari Klinton u svojoj strategiji navode da je Makedonija u današnjem obliku "neodrživa država"!

- Navodi se da je bivša jugoslovenska republika Makedonija dugoročno nemoguća u obliku u kome sada postoji. Kao razlozi navode se nepremostive razlike između Makedonaca i Albanaca koji čine trećinu stanovništva, a takođe, spominje se i "nerešiv statusni sukob" sa Grčkom. Kao jedino rešenje za Makedoniju predlaže se "ubrzani, uslovni ulazak u EU i NATO"... - prenosi izvor Informera.

HILARI OPELA PO PUTINU: Niko se nije mešao u naše izbore kao Rusija

Na naše pitanje šta je "Hilarino rešenje" za Crnu Goru, on odgovara:

- Verovali ili ne, ali Crna Gora se uopšte ne spominje! Zašto i kako je to moguće stvarno ne znam...

I dok zvaničnici juče nisu hteli da komentarišu naša saznanja, analitičar Boško Jakšić kaže da u ovom trenutku Balkan i bivša Jugoslavija nisu glavna briga Hilari Klinton, ali...

Beta

- Ako Hilari postane predsednica, verovatno će i to biti važna tema. Ovo "konačno rešenje" o kojem vi pričate deluje nelogično jer odstupa od dosadašnje politike Vašingtona. Amerika je, da vas podsetim, tvrdila da je Kosovo poslednja izmena granica na Balkanu, a u Vašingtonu se zvanično kunu u Dejtonski sporazum, koji podrazumeva celovitu BiH. U svakom slučaju, ako bi RS izašla iz BiH, nemoguć je dogovor Bošnjaka i Hrvata, jer Hrvati tamo već sada žive kao zasebni entitet... - kaže Jakšić.

Pandorina kutija

Karijerni diplomata Zoran Milivojević tvrdi da bi realizovanje "konačnog rešenja" po predlogu Klintonovih saradnika morao da podrazumeva rat, ali i novi odnos snaga na svetskoj političkoj sceni.

PREOKRET! Tramp - 45, Hilari 43 odsto podrške birača!

- Ove ideje predstavljaju veliki zaokret od dosadašnje američke politike. Prelaz na "prirodne granice" otvara Pandorinu kutiju međunacionalnih sukoba, jer ako bi Srbi dobili svoju državu u BiH, moglo bi se pokrenuti albansko pitanje u Makedoniji, kao i pitanje Sandžaka... Ne verujem, takođe, ni da bi Bošnjaci mirno pristali da im se država svede na sarajevski pašaluk - zaključuje Milivojević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mikelandjelo

pre 7 godina

bravo Valjevac,,, ako bi to ikad doslo kao ponuda,,odmah uzeti bez razmisljanja,,,

djuro

pre 7 godina

sta jebre vama dvojci gore potpisanih sta oni nude moje za moje ???nek ponude i ono sto mi je hrvatska otela sa njima i srpski deo Makedonije pa da razgovaramo o tome

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ви се не одликујете великомпамећу...Па зар не видите да је то још једна подвала САД само да нам изнуде ПОТПИС признања Косова...!! А после ће нас поново ПРЕВАРИТИ у вези Републике Српске као и у ВЕЗИ КРАЈИНЕ која је била ко бакаги заштићена зона од НАТО ( Међ.Заједнице !) Па је пала за 3 дана...Не наседајте више ! Латини су старе ВАРАЛИЦЕ...!! Само ако ПУТИН ИЛИ СКУПШТИНА УН ИЛИ САВЕТ БЕЗБЕДНОСТИ ПОНУДЕ ТАКО НЕШТО МОЖЕМО ПРЕГОВАРАТИ, ТО ЈЕ ПО МЕЂУНАРОДНОМ ПРАВУ..! Остало....подла ПРЕВАРА српског народа...!!

MIKI

pre 7 godina

Stvarno? A sta mi sa Kosmeta i na Kosmetu da radimo? Bravo vam ga trgovci! RS. je u Bosni rodjaci a Kosovo i Metohija u Srbiji. Mucnite glavom. Ja volim RS i srpski narod ali ne menja se to bas tako.

Alex

pre 7 godina

Ma nemoj vidi se da si pametan ko lonac... Kako to neko moze da trguje sa necim st je tvoje.... Ja dodjem u tvoju kucu uzmem ti televizor i onda ti kazem "ajde dam ti ovaj tv za ves masinu"..... To ista politika.....

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ви се "одушевљавате" - падавичарком...?! Бедни сте...

Lala iz Banata

pre 7 godina

У Ваљеву има паметних људи...Али, Ви нисте један од тих... Зар не видите америчку игру да нам "изнуде" признање Косова на преваран и покварен начин...Само да потпишемо НЕЗАВИСНО КОСОВО...а онда би нам "Муслиманским" Референдумом - одузели и Републику Српску...и крај... То је једна покварена и прљава игра Клинтонових, на коју треба "навући" као и увек наивне Србијанце...Размислите.. У питању је само - политички ТРИК, за наивне као Ви...!!!

deda Raša

pre 7 godina

Pa kako to moze? Ne vidite da nam daju NAŠE za NAŠE.

Milos

pre 7 godina

Nikako!!!I Kosmet i RS du nasi i tu nema menjanja.Ako ponude Kaliforniju da razmislimo.

baba roga

pre 7 godina

Daju nam naše da nam uzmu naš.Raspala se dabogda kalaštura nedo.ebana.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Кад већ тако "воли" Шиптарију, нек нам за Косово да Тексас, а не "наше" за - наше...!? **Бем је у трговину...!? А и Вас који сте наивно поверовали...да то тако може...

Tanja

pre 7 godina

Ma da damo Valjevo za pripajanje Užičkoj Republici, pa da se Nemcima vrati ona zemlja u Vojvodini koju su partizani nacionalizovali u korist komunista. Kako vi lako tuđe delite,

Lala iz Banata

pre 7 godina

наивни сте пријатељу мој...Онда ГУБИМО и ЈЕДНО и ДРУГО

DEJAN

pre 7 godina

daj svoju dedovinu mentolu... nude nam nasu rs za nase kosovo e srbi...

mile

pre 7 godina

Trguju celom svetom kao da je njihov.Putin je jedina nada covecanstva.\n

Srb

pre 7 godina

Да је њима до мира, не би правили "Косово" у Европи са америчком заставом у фифиној листи, нека они деле Тексас са Мексиком, а не српске земље, што рече Путин не тргујемо територијама.

pastir jova

pre 7 godina

finalno i pravedno resenje za Balkan je bila Jugoslavija .

mire

pre 7 godina

To u srbiji niko nesme potpisati KIM nemozemo menjati za RS , mozemo uraditi nesto drugo dati siptarima pravo da izvrse samoubistvo.\n

beograd

pre 7 godina

Ma nemoj hocemo li malo da se kockamo. A mozda da biramo koju ruku da nam odseku levu ili desnu.Hilari je mentalno obolela zeljna krvi i ratova.\n

citalac informera

pre 7 godina

Ko je bre ta Hilari... Pa nismo mi pilicari pa da se kusuramo sa jednom osobom koja je dokumentovani psihijatrijski slucaj i to za ono sto je ionako nase ... ma koliko se trudili da se odreknemo nekih stvari one ce zauvek biti nase jer je Nebo tako reklo i nikakva ludaca pa ni mi sami tu nista ne mozemo da promenimo

DS

pre 7 godina

Ovako su svi osvajaci srpskih zemalja crtali karte,pravili kule i vojna utvrdjenja misleci da ce tu zauvijek ostati ali su svi redom jednog lijepog dana izgubili ratove i napustili srpske zemlj,pa c etako i ova Amerika..Nudi nam nase za nase,,ha,ha,ha,ah,ah,Boze sacuvaj,ova zena ima probolem sa istorijom i geografijom,,jer KosMet je srpski,R.Srpska je srpska,dakle,neka g-dja Klinton uzme malo istoriju pa nauci nesto.. U medjuvremenu,Hilarki nudim Aljasku i Havaje za R.Srpsku Krajinu.

blagoje supic

pre 7 godina

Da je kosmet i bodanski entitet a srpski u stvarnosti srpsko u tom slucaju nebi postojale fudbalske reprez. BiH i Kosovo.Obje igraju kfalifikacije za SP u Rusiji 2018.Ali nokad se ne zna ako Hilari pobedi oboje odose na pazar.

ljubisa

pre 7 godina

greska u pravopisu ..Blagoje Supcic....nikad nece biti drzave od Bosne a da ne spominjem Kosovo... Najgore bi za siptare bilo kad bi Kosovo stvarno bilo nezavisno,jer ti paraziti ne umiju da zive a da nije na teret nekog drugog a kamoli da sami vode drzavu

Buta

pre 7 godina

Fenomenalna ponuda!Kako je samo sroci onako mudra! Imam i ja za nju ponudu. U Belom Polju kod Peći imam smeštaj za četiri osobe.Dva mesta su zauzeta. Moji otac i brat tamo počivaju. Nudim joj besplatno ležaj plus jedno gratis. Pa koga odabere,ima kandidata tamo koliko hoće.n

marinko loncar

pre 7 godina

to je sve cepanje srbske teretorije i hrvatska stvorena na srbskoj zemljialbanija se stvara na sbskom kosovu bosnjaci su se odvojili iz jugoslavije i prisli su hrvatima i eto im hrvati srbi i muslimani nemogu biti u savezu i nece bakir u federaciji nema muslimana nego -20 posto oni su ostali dosiljaci iz muslimanski drzava u bosni naseljeni na silu oni nisu rodeni u bosni samo mogu hrvaska i srbija da dele balkan da bi bijo mir

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Ova zena je totalno bolesna, senilna ima paranoju kad smo Srbi u pitanju. Kad ce se amerima suditi za najveci genocid u istoriji covecanstva koji su pocinili nad Americkim autohtonim narodom ,,INDIJANCIMA,,?

Ljubo

pre 7 godina

Odlomak iz crtanog romana " Mirko i Slavko " , za desetogodisnjake,...Mirko ce Slavku : Pazi ,metak ...u svakom slucaju ,jedno je sigurno ,bice prirodne granice ,kada nas od svih grupacija nestane vise od pola ,...

danijel

pre 7 godina

Pa gde je tu republika Srpska krajina sta je sa tim genocid se isplati pa se legalizira pa nece moci dajte nam specijalni status...

Boogeyman

pre 7 godina

Evo rešenja... Republiku Srpsku pripojiti Srbiji, potisnuti sve šiptare sa Kosova u Albaniju i Kosovo uzeti nazad, a sve kosovare koji se (šiptarskim parama od prodatih kuća i imanja) kur.e i šire po Beogradu i Srbiji vratiti na Kosovo, Makedoniju očistiti od šiptara (takođe sve u Albaniju) i ponovo je pripojiti Srbiji, separatiste u Vojvodini "mirnim" (putinovskim) putem "ubediti" da greše i izvesti ih na "pravi put zajedništva" i naravno rešiti problem crnogoraca u Srbiji tj vratiti ih u Crnu goru ili gde god već hoće da idu!!! Eeee...

terminator

pre 7 godina

Prvo, nisu kosovari vec Kosovci... Drugo, ti "kosovari" nisu tebi oteli imanje pa se k...e po Srbiji vec si im ti prodao kucu ili plac za sitne pare da bi se ti k....o po Beogradu i Srbiji sa bmw-om kupljenim od tih para. Da si isao u skolu znao bi da je Srbija slobodna zemlja i dozvoljena je migracija stanovnistva tamo gde ljudi smatraju da im je bolje. Da si isao u skolu znao bi da je Kosovo kolevka Srba i da Srbstvo pocinje na Kosovu. Da nije bilo ustanka na Kosovu jos bi tvoje rodjake isle kod murata na dnevnu dozu. Zbog takvih kao sto si ti mi Srbi polako idemo u istoriju i zaborav, a za primer trebao bi da pogledas albance koji ne razdvajaju svoje na siptare i albance. Jos malo kad se odvoje Beogradske opstine od krpelja zvanog Beograd, ti ces moci u tvom Beogradu da jedes samo asvalt.

Cincilator

pre 7 godina

Prvo, nisu kosovari vec Kosovci... Drugo, ti "kosovari" nisu tebi oteli imanje pa se k...e po Srbiji vec si im ti prodao kucu ili plac za sitne pare da bi se ti k....o po Beogradu i Srbiji sa bmw-om kupljenim od tih para. Da si isao u skolu znao bi da je Srbija slobodna zemlja i dozvoljena je migracija stanovnistva tamo gde ljudi smatraju da im je bolje. Da si isao u skolu znao bi da je Kosovo kolevka Srba i da Srbstvo pocinje na Kosovu. Da nije bilo ustanka na Kosovu jos bi tvoje rodjake isle kod murata na dnevnu dozu. Zbog takvih kao sto si ti mi Srbi polako idemo u istoriju i zaborav, a za primer trebao bi da pogledas albance koji ne razdvajaju svoje na siptare i albance. Jos malo kad se odvoje Beogradske opstine od krpelja zvanog Beograd, ti ces moci u tvom Beogradu da jedes samo asvalt. ...kad neko kaže: Ala si se nalupetao ko Maksim po diviziji? Kakve veze ima to što si napisao da je Kosovo kolevka Srbstva i gde je počeo ustanak sa onim što je čovek napisao? Pa nije on ništa loše rekao za Kosovo, već za "kosovce". Prvo... Prodali su kuće od 60 kvadrata sa 10 ari placa za po 400-500 hiljada evra i sa tim parama došli u Beograd pootvarali kafiće, restorane, butike i voze BMW i mercedese dok su drugi išli na Kosovo da ratuju za njih. Drugo... Ti pojma s pojmom nemaš o albancima i šiptarima, jer da imaš znao bi da albanci ne mogu da smisle šiptare s Kosova i da pre posluju sa Srbima nego sa šiptarima s Kosova!!!

SALE

pre 7 godina

Nemaš ti pojma druže,spominješ reč" kosovari"nije ti palo na pamet da kažeš "srbi sa kosova i metohije". Sa druge strane non-stop ti u ustima reč "kur.enje"- trebalo je ostaviti šiptarima ličnu imovinu besplatno kao što je država to uradila da bi ti bio zadovoljan i da ih gledaš u redu za hleb i odeću koje bi opet ta država morala obezbedi iz budžeta. UOSTALOM ODAKLE SI TI DOŠAO...ILI TVOJI PRECI...SAMO NEMOJ DA KAŽEŠ DA SI stari BEOGRAĐANIN JER SU TAKVI ODAVNO IZUMRLI. Uostalom idi ti sa svojom porodicom (ako je imaš) malo za promenu ili se vrati odakle si došao i ti i svi koji tako razmišljaju.

kapor momir

pre 7 godina

Jgb kasnis drugar 26g.Sve napisano moglo je biti stvarnost ali danas malo morgen.Pametan si nisi glup pa da ne vidis danasnju kartu bivse SFRJ.je..s ti nas mi samo znamo razgraditi a nikako sacuvati i od malih jada mladost ne bezi iz Srbije i okruzenja.Znas ti nas je... ti nas glupe da nije teska rec tj.praznogavce ma koje veroispovesti bili.Jer uvek ce biti neka tajna veza izmedju nas bivsij jugoslovena.

Miki123456

pre 7 godina

I sta bi kada si se probudio Jesi li se ukakio u gace.

dijaspora

pre 7 godina

Boogeyman. katastrofalno si izvrsio podelu evo ti predlog. Vojvodina nezavisna sangjak i presefska dolina u kosovski vilajet ,podeliti makedoniju zapad pripojiti kosovu deo ispot brqkog pripojiti crnoj gori .stvoriti veliku Albaniju i to je mir na balkanu.

Slatko me nasmeja

pre 7 godina

Hahahahahaha... "dijasporo" s ozirom na tvoj pravopis nisam mogao da izdržim, a da ti ne napišem nešto. Prvo da te pitam jel su ti Džole Džogani i Sladža nešto u rodu? Sidži do reke i shfatićeš da prešefska dolina, Brčqo i Sandjak nisu isto majke mi, evo Redjep će da potvrdi... hahahahahahahahaha.... Ti mora da imaš bar jedno "LJ" u prezimenu i "I" na kraju prezimena dijasporo moja... hahahahahaha

Boogeyman

pre 7 godina

Hteo sam svakom od vas ponaosob da odgovorim zašto imam takav stav, ali vidim odnos pluseva i minusa i shvatim da sam u velikoj većini pa neću da zamaram prste! Moram samo da pozdravim "dijasporu" i da mu poručim da su mu rođaci Krasnići, Kurteši i Bekljulji poručili da im ostavi ovce na miru... ne znam šta im to znači?

Marcco

pre 7 godina

A da finalno rešenje ne bude rasparčivostatkom Srbije iznad 42. paralele do ušća Save i Dunava... kao što je odavno zamišljeno.

Anarhista

pre 7 godina

Crne sile se igraju tudjim granicama. Tri najveca naroda? Ajde? Samo je jedan veliki narod, sve izvan Tog naroda je greska Kosmosa. Neka im neko dojavi da granice vec postoje: od Triglava do Crnog Mora.

Narasa

pre 7 godina

Po tvojoj logici\"vracanja svih\"predlazem onda da i Srbe iz cijelog svijeta vrate u Srbiju.\n

rade

pre 7 godina

Da se ja pitam,ali nepitam se.Nebih uzeo ni celu bosnu za milimetar kosova i metohije.\n

samir

pre 7 godina

Duhovit text,dok je Bosni sinova njenih ona ce biti mirna i cjelovita.

Neko iz mase

pre 7 godina

Znači sprema se Rambuje 2 - uzmi ili ostavi. Ako ovi naši ne prihvate biće opet bombardovanja i opet će da bude kako su oni zamislili.

milija suzović

pre 7 godina

Za sve se pita Predsednik Putim,jel jasno umiruća Bakuto

Pravi Srbin

pre 7 godina

Odlican i realan plan, ovim Seseljevcima i Slobotomicarima, internet patriJotama, umesto sto svaki dan mlate praznu slamu i pricaju prazne price i bajke, pametnije bi bilo da nesto urade u svojim ispraznim i jadnim zivotima...Za pocetak, puske u ruke i da ''oslobode'' Kosovo i Srpsku Krajinu...hahaha

juka

pre 7 godina

da nije babuskara i nesto mladja ja bi je dobro ....to jedino zenama treba dati....a za drugo nosite prste neizivljenja stvorenja.....mozes mislit bahatosti....ali vecina zena su zmije!!!!izvinite retki izuzetci postenih i karakternih zena.hvala na objavi mog slobodnog demokratskog uverenja i poz naboljem direktoru vučicevicu. p.s zoran marijanovic zna tko mu je ubio suprugu...živeli

arsa

pre 7 godina

Hilari bi htela nase za nase.Medjutim i ovo je veliki preokret za amere.Menjaju crno belu sliku.Nekako svi zaboravili RSK gde su proterani srbi sa vekovnih ognjista a srbi bili drzavotvoran narod u Hrvatskoj pa po medjunarodnom i svakom drugom pravu imaju pravo da odvoje svoj deo teritorije RSK.

Primus

pre 7 godina

paaaa..Klintonova, imaš moje simpatije za ovakvo-konačno- rešenje

hok

pre 7 godina

Ustvari iza svega je zelja za jos ratova, ustvari.A i koji dogovor Srbije sa zapadom su zapadnjaci ispostovali,ni jedan,ne bi ni ovaj.

miki delija

pre 7 godina

neces nam davati lekcije ti koja si nam podelila demokratske bombe olosu jedna samo polako putin ce to spojiti jer je i jedno i drugo nase zauvek umri skote jedna

SKLEROTICNA BABA

pre 7 godina

Sta ova babuskara ima da nam nudi Kosovo kad je Kosovo nase,

Zivko

pre 7 godina

Hillary Clinton nemozete nikada verovati jer ceo svet zna da je APKiM bila a i ostace sastavni deo Srbije a to sto ona predlaze je oduzimanje na nekoliko stotina milijardi rudnog bogatstva na KiM jer zbog toga je Srbija i bombardovana izmedju ostaloga.Donald J Trump (R) ce ubedljivo pobediti Novembra 8-og na Predsednickim izborima US,a to su pokazala i najnovija istrazivanja.

Zarko

pre 7 godina

Ma to je psiholoski trik, pokusavaju da kazu da oni odlucuju o nasim zivotima i drzavama. A ne mi. Niti je to ozbiljno niti ima dobre namere. Trik.

dejan

pre 7 godina

dobit se sutra republik u srpsku otisla bih cela srbija kad bi priznali kosoovo koje jei onako drzava priznal ili ne od strane ovih bandita njima verovati moze ludak ova stanka je 1999 napravila zlocin nad srbijom

Zlatan

pre 7 godina

Ako ovo nije tačna vest, onda novinari lupetaju po običaju. Ako je ovo tačna vest, onda Klintonova lupeta po običaju. Kreni, obrni, na snazi je lupetanje.

Eddie Johnson

pre 7 godina

Informer has 'forgotten' to report that it's 'diplomatski krug / source' talked also about: 1. Presevo Valley joining Kosovo-Albania confederation; 2. Vojvodina becoming independent and join Hungary before Serbia joins the EU; 3. Sandzak in Serbia to get Special Autonomous Status and later Join the second half of Sandzak in Montenegro; 4. Krajina to join Serbia; 5. Albanians in Macedonia (north-west-south) to join Kosovo-Albania confederation.

genije

pre 7 godina

E ona to nudi moje pilice i moje patke , a sta ona daje ?

Dejan Norway

pre 7 godina

Ideja je odlična, dati Kosovo za Republiku Srpsku. Kosovo je i onako prodato, a prodali su ga oni što sad imaju vile i stanove na Dedinju i što su se uvukli u državne fotelje.

Zivko

pre 7 godina

Ovo je samo Marketing za Hillary Clinton kako bi srbi u US glasali za nju Novembra 8-og,2016 jer je u pitanju od nekoliko milijardi dolara rudnog bogatstva koje treba da se oduzme od Srbije a i da se napravi prsten oko Srbije a zna se i ko to radi i zasto to radi.

jela

pre 7 godina

ona ovo misli ozbiljno i ako bude glavna u beloj kuci eto nama nove karte na balkanu, kao pred rat karta BiH i RS koja je setala po vojnoj firmi od ruke do ruke i kojoj smo se mi smejali jer je bilo 90% mesanih brakova u BiH i nismo verovali da ce se zaratiti i podeliti Bosna , a eto ipak tako bi , po volji velikih sila.

Deki

pre 7 godina

Neka daju pola Kosova i republiku Srbsku i moze!

Zoka

pre 7 godina

Ljudii, ništa ne uzimati što nam dajuu, Srbija je uvijek, bila i bice, Još koja godina dok se veiki Medved probudi i razbjesni (Rusija) bice nam sve vraceno...Samom strpljenja, jer ako potpisemo priznanje kosova zahebali smo se onda, necemo da trgujemo srpskim teritorijama, svejedno su nasee i samo treba cekati pravi trenutak. Dace Bog da Srpska, Crna Gora, Srpska Krajina, Srbija i Kosovo opet budu jednoo...Mozda i ratom nedaj Boze, al bicee...ja vjerujem u too..Pod Turcima 500 godina pa evo nas..

Lana Schwartz

pre 7 godina

Ne palite se...nema nista od ovoga.Niti ce ona ovo nuditi a ni Srbi nece prihvatiti.

Opel

pre 7 godina

Kao prvo,vidim ovi sto palamude o kosovu a nikad nisu krocili na njega,99te jedno selo je imalo 12 000 srba a danas ih tamo ima 12,neki povratnici su ubijeni od strane albanaca,bukvalno oni nase ubijaju a mi nista ,,, kosovo je nekad bila SRB ,a sada samo ratom moze biti .nikako drugacije.70%nasih zbog cestih upada i otimacina od strane ALB traze da se sklone odatle, prosli mesec kad sam bio u Urosevcu i Prizrenu ,nisam mogao cuti S od srpskog jezika, dok su me bez razloga izbacili iz kola pripadnici specijalne jedinice kosovske policije,i malo ubedjivali s pitanjima o kosovu i pripadnost, niko nije kriv sto u vreme dusana silnog nije postojao popis stanovnista da se vidi ko je sve ziveo na kosovu,tako da ti albanci koji su tamo ziveli uvek ce da traze pravo na zemlju i da uci decu o tome da je kosovo Albanija,najbolje resenje je bilo djindjicevo ,podeliti kosovo ,al jbg ubise ga pripadnici Spec.J. Mi16 ,a pitanje srbstva i o tome da je MKD srbija ,ne mesajte babe i zabe, jugoslavija i srbija nisu isto. makedonija pripada malim delom SRB ,i malo vecim delom Bugarskoj i Grckoj ,Makedonci kao narod ne postoje, to ti je kao s Bosancima....

Trscanin

pre 7 godina

Raspad Jugoslavije je započet na Kosovu. Tamo je i dokrajčen '99. Bio sam u vojsci '81 u Ondašnjoj Titovoj Mitrovici. Vec onda Srbi su malte ne zivjeli odvojeno. Iznad Mitrovice u selu Zvecan gdje smo i mi vojska isli kada smo imali izlaz. Užas. Imao sam prijatelje sa kojima sam svirao u mješovitom orkestru, vojnici/ civili, atmosfera je bila irealna, meni uvjerenom i nepopravljivom Jugoslovenu nezamisliva i paradoksalna. Žalio sam moje drugove Srbe. Sve dok oni to nisu učinili nama u Bosni isto. Oformili nekakvu RS, nasilno. Ubijanjem, protjerivanjem, silovanjem, pretnjama. Od '92 mrzim svakog Balkanca. SF/SN

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija