• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.09.2016

12:35

OVO JE MILJENIK EU! Slobodan Georgiev napisao na Tviteru: SRBIJA JE FAŠISTIČKA TVOREVINA!

Politika

OVO JE MILJENIK EU! Slobodan Georgiev napisao na Tviteru: SRBIJA JE FAŠISTIČKA TVOREVINA!

Podeli vest

Slobodan Georgiev, miljenik Evropske unije i urednik Balkanske istraživačke novinarske mreže BIRN, koja je nedavno od Evropske komisije dobila 36.500 evra za plate zaposlenima, na Tviteru je napisao da je Srbija FAŠISTIČKA TVOREVINA!

Georgiev je na Tviteru, reagujući na naslovnu stranu dašanjeg broja Večernjih novosti, na kojoj je glavna najava "Vučić od EU traži da osudi ustaštvo", doslovce napisao:

- Šta ako ne osudi? Kakve gluposti mladog Dmitrovića! Pa EU je za razliku od SRB antifašistička tvorevina!

Ova u najmanju ruku sramna poruka miljenika i plaćenika EU,  izazvala je lavinu negativnih komentara na Tviteru.

SKANDAL! Devenportov miljenik na Tviteru Aleksandra Vučića uporedio sa Džihadi Džonom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dunja

pre 7 godina

Dokle god se izdaja zemlje ne bude dosledno sankcionisala bice ovakvih izjava (koje su ,za nase uslove,lepo placene),a petokolonasa je bilo i bice uvek.Zamislite koliko ce se njihovi potomci njih stideti.\n

Lala iz Banata

pre 7 godina

Па шта сте очекивали од "Туте - Бугарина"....? Племенит дух - предака...? Који су у 3 рата клали Србе по Србији... ФАШИСТИЧКИМ МЕТОДАМА...И сада, парадокс: Унук и СИН фашиста...назива Србе - Фашистима...!!

nenad

pre 7 godina

Kakav ludacki pogled...i nije za ocekivati nista pametno.

Barbara Liry

pre 7 godina

Koliko god da je beznacajan i mizeran, dobro je pisati i o ovakvima. Treba obeleziti prodanu stoku. GMO meso!!!!!!!!!!!! "Bitno je ko ti kaze, a ne sta ti kaze".

zozonbg

pre 7 godina

Sta reci,a ne upotrbiti izraz koji njemu prilici.Ali,to ne bi objavili. Onda jednostavno: ljudski smrad!

milena

pre 7 godina

Sramota ne vidjena ,da tako govori o svojoj drzavi.Svako normalan cuva,postuje svoju zemlju,ali eto mi smo narod koji joj od Kosovskog boja nemamo slogu i zajednistvo.A ovome je lako da pljuje Srbiju jer dobija novac za to ,ja da sam vlast protetala bih ga iz zemlji.

badza

pre 7 godina

Treba se malo ugledati i na Putina.On je zabranio 100 kojekakvih nevladinih organizacija.Nasi da zabrane 10% od toga Pa bi bilo vise nego super.

cica draza

pre 7 godina

proklet bio izdajico imas li ti porodicu u srbji, dali te nije strah I sram ovakonesto pisati PROKLETA IZDAJICO

haralampije

pre 7 godina

Svi oni koji su od nas svojevremeno tražili da apriori osudimo Miloševića morali bi sada sami, samoinicjativno, da osude ustašluk kao politički izraz hrvatskog klerofažizma. A europski antifažizam je problematičan već stoga što u EU više nema nijedne zemlje u kojoj je postojao kakav-takav antifašistički pokret. Pogledaj BBC seriju „Alo, Alo“

Voja

pre 7 godina

pa zašto živi u takvoj Srbiji. Možda mu treba malo buvare da razbistri glavu i odrdi ko je gde ili su puste pare potpuno isprale mozak.

Mija

pre 7 godina

Kad bi samo mogao da vidis koliko si mali i jadan. A koliko tek smrdis oseti se cak do Frankfurta gde trenutno radim jer zbog takvih koji stalno podmecu klipove u tockove nasa Srbija tesko moze napred. Da obraza imas radio bi neki posten posao a ne da lajes na Srbiju kao ker na vetar....\n

KAKAV MILJENIK BRE BABA JEDNA

pre 7 godina

Dosla mu Meri Vorlik u goste pa je dunuo malo vise. Ponistili smo ga twitteru kao taksenu marku.

gradimir

pre 7 godina

KO DAJE ZA PRAVO OVOM BUGARINU DA KOMENTARISE STANJE U SRBIJI

Senka

pre 7 godina

Pa naš premijer upravo se svim silama upinje da se dodvori takvoj EU, bez obzira na sva pljuvanja i poniženja na račun njegove zemlje i naroda.

Mile

pre 7 godina

Поред оваквих грађана Србије, нама нико други не треба да нас блати, вређа и омаловажава. Пошто је мој прадеда био солунац, деду убили нацисти, а ја био мобилисан током "милосрдног анђела" и провео сво време у рову, размишљам да поднесем приватну тужбу за клевету и увреду части, против овог господина. Пошто смо и ја и моји преци држављани Србије, дакле самим тим смо фашисти. Вероватно и остали грађани Србије.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Ponavlja se stara istina..."Ko o čemu, KURVA o poštenju..." Pa tako i ovaj - potomak fašiste...!

DJovan

pre 7 godina

Miljenik EUstasko- NACISTICKE Unije, ajmo jednom da se opredelimo ko je miljenik PREMIJER V. ili ovaj; jedan radi za SRBIJU, a drugi protiv, a obojica miljenici EUN-Unije, zar to ne zvuci SIZOFRENO.

Dragan

pre 7 godina

postoji jedna jedina definicija za ovakve 'Novinare' a to je . Funkcionalni Idiot u sluzbi stranih Institucija. Zanimljivo ce biti cuti reakciju Gdina Davenporta !!! Mada vec slutim da ce se vaditi na 'slobodu izrazavanja' Ljudska prava' idt. imam jedno pitanje za njega , ovako Apriori a ono glasi . U Auatriji zemlji koja pripada EU , gde ja zivim i radim, postoji i pored sloboda i OBAVEZE kao i kodeks kulture Novinara gde se izvesne stvari postuju kao npr. Premijer Predsednik Drzave kao i Integritet svakog pa cak i Premijer ( u njihovom slucaju Kancelara) Drzave . ovo samo pokazuje na kojem nivou se nalazi nase Drustvi u celini . Jadno Tuzno i Bedno !

Marcco

pre 7 godina

Svako govedo ima publicitet kad laje na Srbiju. Čemu polulisanje ove budaletine? Ko je on? Zar jer vredan teksta u novinma. Apsolutno nebitan lik koji će i pare da primi zbog polulizacije od srane medija

Ljubica

pre 7 godina

Sta reci o placeniku? Napisao bi on i da mu je rodjena baba fasista.

zucko

pre 7 godina

Ako oni ne osude,mi hocemo.Ovo ti necemo nikada zaboraviti.

nezaboravak

pre 7 godina

Biće toga još. USA kao globalni zakupac ljuskih prava, i EU kao podzakupac, mogu još i Hrvate i Nemce da proglase atifašistima a Ruse fašistima.

vukodav

pre 7 godina

Ovaj gospodin ima sreće što je Srbija zemlja političke korektnosti. U Hrvatskoj bi mu se inače bez pardona najebali majke ne samo za nešto slično nego i za obratno.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Њима је српски државни суд доделио пола зграде Дома новинара.

Tamara

pre 7 godina

Prosto je neverovatno da su svi ''PREMIJERI djindjici'' i ''PREMIJERKE slavke curuvije'' protiv NE SAMO MILOSEVICA vec protiv Srbina Srbije i svega srpskog u kompletnom smislu te reci . Genijalana racenica iz ''Mein kampfa'' - I SVI DO JEDNOG SU BILI JEVREJI - prevod 100 godina kasnije I SVI DO JEDNOG SU BILI HRVATI . Tacka . Novi red . Nece vecno noc da traje ... osvanuce zora ... posle duge hladne zime ... leto doci mora ...

slobodan georgijev

pre 7 godina

Gospode, kako Georgijev moze biti Slobodan, ma to je muka Svih prekrstenih Srba, Georgijevic, ali Jadan sta ce, da Pljuje, kao i Milanovic i Taci, iiii

DUSAN

pre 7 godina

ŠTASU BUGARI RADILI SRBIJI KROZ ISTORIJU NIJE ČUDO I OD OVOG NOVINARA SLIKA I PRILIKA BUGARSKE MRŽNJE PREMA SRBIJI

Manga93

pre 7 godina

mi smo nebeski narod u celom svetu priznat kao najveće lopine! i da bude frapantno niko to ne demamtuje - svi ćute , a koliko ja znam ćutanje je odobravanje !!!

Ana

pre 7 godina

Neznam gde ovaj zivi,jel on u Srbiji,cudno ako je ovde da je ziv.

Slavko

pre 6 godina

O Srbiji možeš lagati što god hoćeš i živjeti u njoj !Zagreb i Sarajevo protjeraju ako ne lažeš za BiH i HR !

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija