• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.09.2016

16:24

BAKIR OPET IZAZIVA: Bosanski Srbi su Srbiji kao nasilan mlađi brat koji stalno pravi probleme!

Politika

BAKIR OPET IZAZIVA: Bosanski Srbi su Srbiji kao nasilan mlađi brat koji stalno pravi probleme!

Podeli vest

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović izjavio je da je stav Aleksandra Vučića o referendumu u Republici Srpskoj na tragu konstantne politike Beograda prema bosanskim Srbima, koji se ponašaju, kao nasilan mlađi brat

- To je kao kada nestašan i nasilan mlađi brat uvuče starijeg u probleme… - rekao je Izetbegović u intervjuu za regionalnu N1 TV.

Vučiću nije lako sve to da nosi, kaže Izetbegović I dodaje:

- Mislim da je Srbija sita već toga. Bilo je nervoze i na ovom poslednjem sastanku. Jer se oni (Srbija) stavljaju pred svršen čin. Vučić nije za takve stvari. On je počeo da oporavlja Srbiju… ekonomski rast… Srbija velike probleme ima sa nezaposlenošću - rekao je Bakir.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Trifun

pre 7 godina

Radi islamista punom parom. Ali tesko da ce proci. Sve je on dugmice pritisnuo kao i njegov babo ne bi li istjerao Srbe sa svojih ognjista. Beograd je uz svog mladeg brata. I u dobru i u zlu.

Ali Šele

pre 7 godina

napokona da i ovaj riđobradi nešto pametno kaže, čovek upravu 100% nije samo Vučić već je i narod u celini sit ovi prekodrinaca i njihove politike, samo nam štetu nanose

lavica

pre 7 godina

Ali Sele,hajde ti si musliman znam te,zamotaj se nece tebe Turska pomagati uskoro pa cu te pitati gde ces otici.Bolje razmisljaj o tome.

Nesa

pre 7 godina

Sram te bilo za konstataciju i jednih i drugih. Nema potrebe da vredjas ni jedne nidruge iako se sa njima ne slazes. Sta ti znaci "prekodrinci". Ako pricas o mom srpskom narodu to su Srbi a ne prekodrinci a ako pricas o muslimanima jednostavno ih tako i na zovi. Sta znaci sintagma "prekodrinci". Mozda nesto lose (sto se iz tvog konteksta izvlaci).

u magnovenju

pre 7 godina

Brate Srbine gledaj ti da resavas probleme medju tvojima. mani se ti Srba i Srbije.

sasa

pre 7 godina

Ma dajIzmetbegovicu gledaj svoja posla i ne brini za Srbiju i srbe vec daj vrati one vrece zlata i pare bosanskom narodu sto ti ih je pokojna majka isprosila u Turskoj i arapskim zemljama,pa tek onda pocni pricati o postenju,ali ti me ne cudis jer ti je i otac Alija bio isti ,a iver ne pada daleko od klade.

sasa

pre 7 godina

Bakire Izmetbegovicu referendum ce se odrzati pa crkni kosto ti je i Alija crkao.

zucko

pre 7 godina

Kao mali, od roditelja koji su 1945g dosli u Vojvodinu iz tadasnje BiH, znate i zasto i kako,sam cuo,sa Balijom sedi za sto jedi i pij a drugoga Baliju vezi u dzak i stavi ga ispod stola obojica ti isto misle.

Valođa

pre 7 godina

Бакире Изетбеговићу и Срби имају тату, нема више како ви хоћете има да се чује и српска страна.

Vladimir

pre 7 godina

Moj Bakire, da si pametan kao sto nisi ne bi toliko leprsao...Nije ovo vise 90 i neka kada je NATO drzao Srbiju prikovanu za zemlju da ne uleti u Bosnu i resi problem jednom za svagda. Vremena se menjaju, sada u Beogradu sede Srbi a ne Jugosloveni, islam na zapadu i nije nesto popularan zadnjih godina, jos ako Tramp postane predsednik USA moglo bi se vrlo lako desiti da ostanete i bez toga sto vam je ostalo iza babe Alije....

jela

pre 7 godina

kao naprimer ti poturceni brate Bakire jer ti babo Alija nije pricao nikad o poreklu , shvati da si ti srbin sa malo s i mozes da nas mrzis koliko hoces a to ti je isto kao da mrzis sebe i svoj narod .

Dragan

pre 7 godina

Nemoćan "čovjek" tako izgleda gos. K...etbegović.

Ljubo

pre 7 godina

Da li ce mo pasti na ispitu zajednistva ,istih ciljeva ,strpljenju, ...ili ce nas ,mozda opet uspjeti zavaditi ,sto i ova providna prica najveceg balije u Evropi,sugerise ....SRBIJA

srboljub

pre 7 godina

baker. nema kod srba nedele se na bosanske i hrvatske i crno gorske nego je to nacija starija od tvoje srbi su jedni

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Српски Турци су злоћудно семе, које су оставили Турци након бежаније преко Босфора и Дарданела. Постоје само Срби. А овај исламски пубуњеник, сепаратиста, завереник, сецесиониста, терориста, покушава да завади Србе. Неће успети. Срби не мисле исто што и власт у Србији. Власт је мањина, Срби су већина. Срби сви у свугде. За крст часни и слободу златну.

DS

pre 7 godina

Nasilan je zapravo Bakir i isto kao i njegov babo Aljo zeli da unisti R.Srpsku i Srbe. Medjutim,babu su mu prevarili Ameri i sprcali ga na "Frtalj dzamahiriju",koju bi on sada da prosiri ali ne ide,Zapad ga sve manje podrzava pa ga sve vise hvata panika. Ta panika u kojoj se nalazi se najbolje ogleda u tome sto on trazi pomoc od Vucica,a lani ga umalo ne ubise u Potocarima,a Bakir licno zaustavi istragu po tom pitanju.. Dakle,traziti od Vucica da mu pomogne da unisti R.Srpsku je najbolji znak za jedno ozbiljno psihijatrijsko posmatranje doticnog.

mladen

pre 7 godina

De , Bakire odvadi malo , pa znamo se ,ko smo i šta smo

Milutin Vranjski

pre 7 godina

Када мало боље простудирамо ову слику, не чини ли вам се да и он не може да затвори уста до краја исто као шиптар тачи... генетска фалинкка, нешто заразно или опет хватају муве?

Dejan

pre 7 godina

BAKIR OPET IZAZIVA: Bosanski Srbi su Srbiji kao nasilan mlađi brat koji stalno pravi probleme! Samo nije rekao da to mlađi brat koji je napunio 24, i da treba se osamostali ! hahahaha :D

Svedok

pre 7 godina

Mnogo mi ti mislis, al sve pogresno. Nisu oni niciji mladji Brat, vec svoj na svome. Da su cekali pomoc od brata prosli bi kao Srbi u Hrvatskoj. To sto ti hoces da im budes kadija na teritoriji na kojoj su apsolutna vecina vise govori o tvom nego o njihovim nasilnistvu. Bili su konstitutivni narod u BIH za vreme SFRJ, a onda kad ste vi umislili da mozete o svemu da odlucujete bez da ih pitate zadrzali su svoja konstutivna prava na drugaciji i jedini moguci nacin. Svoja su prava krvavo izbori li da bi ih sad ludo prokockali.

Ljubo

pre 7 godina

Da se primjetiti ,da ustase i balije ,ne silaze sa ovog sajta ,...ako ,ako ,za dzabe Vam je ,...

nati

pre 7 godina

Da je bilo pameti kod svih bivsih republika Ex Jugoslavije sad bi mirno ziveli zajedno ili odvojeno,svak za sebe,ali posto nije bilo pameti i dan danas se prepiremo kao mala deca.Ja kao odrasla formirana licnost ne mogu da poverujem nekim ljudima iz vlasti na logici koju koriste i kako nasedaju na zapadnu politiku koja nam zeli samo haos i nevolju.Mi srbi i bosanci smo bili jako bliski i slicni po mentalitetu i dobro smo funkcionisali kao dva naroda sto nije bio slucaj sa hrvatima koji su i danas mrzitelji svega sto je srpsko.Dozovite se pameti i resite sve mirnim putem kao dva naroda vredna zajednickog suzivota.\n

soja

pre 7 godina

Budalakir je kao isisovac koji se odrekao roda i familije pa sad bracu svojata po turskoj, kataru i saudijskoj arabiji. A i sam je ridj kao da ga je pravio arapin a ne lokalni balija.

Pavlović Dušan

pre 7 godina

Kakav otac takav sin. Taj Srbin muslimanske vere je preterao. Sva sreća, najveći broj naše braće Srba muslimanske vere ne veruje njemu.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija