• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.09.2016

22:50

JEŠIĆ KONAČNO PRIZNAO: DS partijski zapošljavala!

Politika

JEŠIĆ KONAČNO PRIZNAO: DS partijski zapošljavala!

Podeli vest

Potpredsednik DS Goran Ješić bez imalo blama priznao je da je Demokratska stranka u vreme dok je bila na vlasti partijski zapošljavala!

Naime, Ješić je, kako bi pokazao svoju saglasnost, na društvenoj mreži Tviter 'retvitovao' objavu u kojoj se konstatuje sledeće:

- Ti što je zaposlio DS u međuvremenu svi do jednog prešli u SNS i čekaju sledeću vla' da vide gde će - indirektno priznajući da su građani u vreme DS zapošljavani preko partijske knjižice.

printscreen

Ovo je, inače, samo poslednji u nizu ekscesa na Tviteru čiji je glavni akter Ješić. Podsetimo, Informer je već pisao o njegovim skandaloznim pretnjama upućenim građanima Srbije i novinarima, kojima je, u maniru bahatihih prostaka pretio "zavrtanjem ušiju".

BESRAMNE PRETNJE GORANA JEŠIĆA: I tako jednog dana koji je sve bliže KREĆEMO PO KUĆAMA I ZAVRĆEMO UŠI!

Takođe, već smo pisali i o njegovim zamerkama aktuelnom šefu DS Bojanu Pajtiću, koga je Ješić optužio da vodi prljavu kampanju pred unutarstranačke izbore.

ŽUTO LUDILO PRED STRANAČKE IZBORE: Ješić optužio Pajtića za prljavu kampanju!
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija