• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.09.2016

22:05

(FOTO/VIDEO) LICE NATO ZLA! Jelena Milić izgubila kontrolu: PSOVALA, VREĐALA pravdajući zločinačku agresiju na Srbiju!

Politika

(FOTO/VIDEO) LICE NATO ZLA! Jelena Milić izgubila kontrolu: PSOVALA, VREĐALA pravdajući zločinačku agresiju na Srbiju!

Podeli vest

Direktorka CEAS Jelena Milić tvrdi da je NATO bombardovanje bilo opravdano! NATO zločin u Srbiji objašnjava čak i atomskom bombom Severne Koreje i genocidom u Ruandi!?!

Direktorka Centra za evroatlantske studije i glavni NATO lobista u Srbiji Jelena Milić drsko tvrdi

Marić: Osećao sam se ko 1999!

Milomir Marić, urednik i voditelj "Ćirilice", kaže za Informer da je tokom Milićkinog gostovanja i rasprave u jednom trenutku "bukvalno zanemeo":
- Očekivao sam momentalnu intervenciju NATO ili bar neku artiljeriju. Osećao sam se kao za vreme bombardovanja! Imao sam mnogo svađa u studiju, ali sad se, bogme, pokazalo da je vaš urednik Dragan J. Vučićević gospodin čovek za ove belosvetske agitatore!

da je NATO agresija na Srbiju 1999. bila opravdana i da su Srbi zaslužili bombardovanje u kome je poginulo više od 2.500 ljudi!

(VIDEO) U "ĆIRILICI" PRŠTALO NA SVE STRANE! Evo kako su Vedrana Rudan i Jelena Milić "zaratile" zbog NATO pakta!

Gostujući u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi, Milićeva je svađajući se sa ostalim gostima - hrvatskom književnicom Vedranom Rudan i srpskim piscima Markom Vidojkovićem i Vladimirom Kecmanovićem - opravdanje za NATO zločine pokušala da nađe čak i u atomskoj bombi Severne Koreje i genocidu u Ruandi!?!

Otvorila nam oči!?

U žestokoj raspravi sa Rudanovom Milićeva je po svaku cenu branila NATO agresore i tražila opravdanje za njihove zločine nad srpskim narodom.

Public

- Treba pričati o "Oluji", ali takođe desilo se još jedno etničko čišćenje u vrlo sličnom istorijskom periodu o kojem je bitno da javnost u Srbiji zna... A to je proterivanje albanskih civila sa Kosova tokom bombardovanja, neki tu akciju zovu "Potkovica". O tome ništa niste čuli, a stotine hiljada Albanaca su tada proterane preko granice u Albaniju i Makedoniju - galamila je Milićeva i onda objasnila kako NATO bombardovanje Srbije nije bilo ni izbliza strašno kao "srpsko bombardovanje Sarajeva"!?!

- Ja sam živela u Beogradu i svima je bilo teško, ali to je trajalo 78 dana, povremeno... A zamislite kako je bilo u Sarajevu, koje je bilo u opsadi tri i po godine non-stop. Ne mogu, doduše, da osporim tu prokletu dužinu od 78 dana, ali smo strašne zločine nad Albancima najviše činili upravo dok je trajalo bombardovanje - rekla je Milićeva, koja je u "trenutku inspiracije" strašni NATO zločin pravdala pominjući Severnu Koreju i Ruandu!?!

Public

Psovala Boga, napala sve u studiju

Jelena Milić se tokom "Ćirilice", koja je trajala dva sata i četrnaest minuta, posvađala bukvalno sa svima u studiju, pa čak i sa publikom! Ovo su neki od njenih "crnih bisera":
Milić: Račak je kao povod za bombardovanje Srbije možda diskutabilan, ali kad to stavite u kontekst Srebrenice, Ruande, strašnih zločina, liberalni svet je tražio mehanizme kako da odgovori.
Rudan: Pazi ovo, u Ruandi se desila sranja, pa odlučili da demokratski bombarduju Srbiju. Ma, kud ćeš bolje! A zašto Amerikanci ne mogu da odgovaraju pred Haškim sudom?
Milić: Je*ote Bog, pa da li je moguće da ne možete da pročitate Statut suda, to je jedan ad hok regionalni sud za određeni vremenski period koji je formirao UN. Aman, ljudi!
Rudan: Pa, ženo, ne bi ni bilo NATO žrtava da nije NATO na čelu sa SAD, koji je pobio pola Srbije, i doveka ćete trpeti posledice. Vi ste najgora reklama za NATO, koji će u Srbiji naje*at' samo zbog vas.

- Ne zaboravite da se nekoliko godina pre NATO intervencije desio strašan genocid nad 800.000 ljudi u Ruandi i da je međunarodna zajednica bila jako osetljiva... I kad govorite o Amerikancima kao o najvećim zločincima, a što onda ne spomenete Severnu Koreju, koja je pre neki dan testirala atomsku bombu i izazvala zemljotres koji se osetio čak i ovde u Beogradu?! - "objasnila" je direktorka CEAS.

Jelena Milić nije juče htela da komentariše i dodatno pojasni svoje u najmanju ruku skandalozne stavove izrečene u "Ćirilici".

Na drugoj strani, šef skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun ističe da Milićeva masno laže kako bi svoje poslodavce, zločince i NATO agresore, predstavila kao spasioce.

NATO PODRŽAO ŽUTU PATKU! Lobisti zapadne vojne alijanse na protestima 'Ne davimo Beograd'!

- Famozna operacija "Potkovica", o kojoj Milićeva govori, potpuna je izmišljotina, koju su međunarodna zajednica i Albanci iskoristili da bi nas optužili za etničko čišćenje. A istina je potpuno suprotna, šiptarski teroristi i OVK sprovodili su etničko čišćenje nad Srbima, koje su ubijali i proterivali. Milićeva prećutkuje istinu i ponavlja propagandne laži, u nadi da će joj bar neko posle 17 godina poverovati - zaključuje Drecun.

Antipropaganda za NATO

Analitičar Dragomir Anđelković smatra da se Milićeva ponaša kao pravi kolaboracionista, ali da mu je, ipak, drago što je ona glavni lobista NATO u Srbiji.

Public

- Ovo podseća na norveškog političara Kvislinga, koji je posle nacističke agresije tvrdio da je Norveška kriva što ju je napao Hitler. A to što je nama NATO uradio može jedino da se poredi sa nacistima... - napominje Anđelković i dodaje da je Milićeva ovakvim istupima u javnosti najviše doprinela da Srbija nikad ne uđe u NATO.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

НАТО лобиста, или ПАРАНОИДНИ ШИЗОФРЕНИК...?

tschugo

pre 5 godina

za jelenu kilic--https://www.youtube.com/watch?v=22mFeOo3G-s&t=131S

čola

pre 7 godina

da mi je neko pričo da to postoji ne bih povjerovo,ali sam tu emisiju gledo i nisam verovao šta sam doživljavao. Da ta osoba ili organizacija iz državnog budžeta dobija subvencije, to je sramota i zbog toga treba da se stidimo da to dozvoljavamo. Osjećam se jednostavno ponižen da jedna Hrvatica brani Srbe, a jedna srpkinja da nas kalja. ovde lud jebe pametnog a zbunjeni posmatraju...n

Lala iz Banata

pre 7 godina

НАТО је у Србији, доживео фијаско - ако га пропагира ШИЗОФРЕНИЧАРКА...!? Па ко ће паметан сада уопште гласати ( после излагања Милићке) да Србија уђе у НАТО... Гора реклама за НАТО-ПАКТ није могла да се - осмисли.. Зато честитам Марићу...!... Пун погодак...! После ове, - ни НАТО ПАКТ не би хтео више да уђе у - НАТО савез!!

igor

pre 7 godina

ona pothitno mora da nadje nekog baju! nedostatak redovnog (ili barem povremenog) ....sporta pretvorio je u cangrizavu babu koja suvise vremena ima da brani neodbranjivo

ana

pre 7 godina

da nije ona bila bi neka druga kako li joj je kad se pogleda u ogledalo ili kad s eprobiuudi. Jel hrvatica ?

miiki

pre 7 godina

pored ovakvih lobista NATO nema sta da trazi u Srbiji,nemoze covek toliko da mrzi sopstveni narod koliko moze da bude placen da to radi!Sizofrenija

Aleks_au

pre 7 godina

Bolje je ovako makar covek moze da kaze sta misli ,i ako meni licno se ne svidja,a probaj da kazes nesto u milosevicovo vreme ili titovo .

Bambi

pre 7 godina

Tita ostavi na miru! U njegovo vreme ovakve stvari nisu postojale!

petar

pre 7 godina

Ti samo kaži , apojma nemaš .Ko je Slobodan Miloševic.

u magnovenju

pre 7 godina

Da li je ova emisija dovoljna da se ona hospitalizuje u nekoj psihijatriskoj ustanovi?

Lazni bot

pre 7 godina

Ovo sve spada u sludjivanje naroda sve sa Farmom i Parovima jedino vlast profitira od ovakvih ludaka jer narod zakljuci ajde sto nemamo sta da jedemo ali eto ima i vecih ludaka od ovih na vlasti

roditelj

pre 7 godina

Moja supruga je bila u porodilistu te 1999godine ,lezala je u podrumu u visegradskoj da bi se porodila,dok su bombe padale,da li je to normalno za tu gospodju/zalim istu/..? treba da se stidis svojih rechi..... da li je mala Milica iz batajnice kriva sto su je ubili geleri nato bombi?

istina boli

pre 7 godina

Dok je tvoja zena lezala u bolnici rezim Slobin je cekao da padne bomba na bolnicu pa da dodjle i slika stradanje naroda. A on je tada bio duboko pod zemljom u bunkeru u Dobanovcima sa porodicom. Posle tog bomabardovanja Srbi su promenili misljenje i glasali za Kostunicu. Da nije bilo bombardovanja narod bi i dalje glasao za Slobu. Ja sam se krio u sklonistu sa porodicom nisam hteo da poginemo ni krivi ni duzani. A sada vidis da nismo ni bili u ratu.

Ne znam šta da naslovim

pre 7 godina

A dok si se ti KRIO u podrumu, mene su mobilisali i borio sam se za svoju zemlju !!! Šta ti misliš, šta je ispravnije za muškarca??? Ako si muškarac...

šunter

pre 7 godina

nisam išla u sklonište i bila sam protiv kumanovskog sporazuma. nato je pokazao svoje lepo i plemenito lice kao i današnje njegovi službenici u srbiji. nisam bila za miloševića sve do bombi, tada je postalo jasno sve unazad. i unapred.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Време погано - баш као и људи !...Не повратило се...Жене и деца треба да су у склоништу ....А зашто српски мушкарци и ратници...? Шта они траже - у склоништу за време рата...?

mige

pre 7 godina

После свих недаћа такви као ти избауљају из склоништа и почну да кевћу о људским правима и осталим срањима. .... издајничка.

vojo

pre 7 godina

Hvala Jeleni Micic! nNjena "pena" je naterala da razmisle cak i one koji su se premisljali oko NATO-a,  Srbije, evroatlantskih integracija.nVedrana Rudan je bila pravi "penicilin" za ovu boljku.n

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Ми не подржавамо ову Шормаз Јелену ни у једном делу. Не подржавамо ни Ведрану, ни Марића. Подржавамо Србе и Србију.

duke

pre 7 godina

Zahvaljujem se Jeleni Milic sto je svojim primerom i svojim agresivnim ponasanjem postigla kontraefekat onoga sto je nameravala a to je da pokaze da je Nato u stvari dobar za nas. Postigla je svojim ponasanjem suprotno od onog sto je htela i pokazala svojim primerom koga i sta ona zastupa!Hvala ti placeniku zapadni sto si pokazala pravo lice NVO organizacija i koga one zastupaju.Ona je tipicni zapadni agent! Samo je treba kulirati i ne napadati je kao sto je Bosko Obradovic uradio i doveo je do ludila!

NATO NIKAD

pre 7 godina

Glasao bih za NATO ali zbog ove spodobe Milicke zgadio mi se i NATO i ta bolesna alapaca i zivot .Maric je jedan mrtvak novinar bez zivota i stava koji ni jednog momenta nije reagovao na te sablasne,morbidne,lazne ili kako ih vec nazvati,izjave te specene kostur monstruma zene.\n

duke

pre 7 godina

Nemoj zaboraviti da je bas zbog takvog Maricevog stava ona radila sta je htela i time sebe kompromitovala tako da je i Maric zasluzan za to!

Maxmen

pre 7 godina

Ja sam mislio da je moja zena luda 100%,posle ove emisije kad sam video ovu Milicku,sad tvrdim moja zena je sasvim normalna osoba.Stvarno narode.........

Ljubo

pre 7 godina

Odgledao sam emisiju ,nije vazno kako sam se osjecao ....i ovo dok citam sada ,o nasim mrtvim i o nasim precima samo razmisljam,da se smirim i da smjenu odradim ...mozda i nismo bolje zasluzili kad nam ovakvi kao ta zena javno nastupaju ....

VERA

pre 7 godina

slusala i gledala emisiju, pitam se, koliko se dobije novca da bi tako govorio o svojoj zemlji, svom narodu

Dilema

pre 7 godina

sve ok plaćena da ispada smešna da reklamira nato al Srbe nemoš zeznuti nije ovo amerika...ALI KAD JE OPSOVALA BOGA!!!!

Dana

pre 7 godina

Takvim likovima ne treba davati toliko medijskog prostora. Njih treba ignorisati. Maric je cesto zove u goste. Mozda ce i ona da udje u Parove ili neki drugi rijaliti, pa da agituje za NATO.

dragan

pre 7 godina

ovu treba proterati iz zemlje ....dodji putine da sredis stvari posto ovi nasi nemaju pojma

snoop dog

pre 7 godina

Gospodjo ??? Milic ne keze se HOLIKAUST, vec Holikost. To ti je tako kad imas posla sa neobrazovanim ! Ako je ova koje se odaziva na ime Jelena Milic, sinonim intelecta i predstavnica "NECEG", u tom slucaju ja se vracam na livadu uz krave i ovce da potrazim malo humanosti i kulture !!!!!!!!!

MIKI

pre 7 godina

Nista strasno ova gospodja je pravi predstavnik nato pakta. kakav pakt takav i predstavnik. DNO DNA

MrX

pre 7 godina

Ne znam ni zašto uopšte komentarišem... Od četrnaest komentara, svi su poluNEPISMENI...staršno! Ja se ne bih usudio uopšte da komentarišem na mestu pojedinaca... Naravno, temu ste promašili, a o pravoPASU da ne govorim... Suština je da su u emisiju dovedene dve dijametralno suprotne osobe po svojim stavovima, inteligenciji i obrazovanju i da se onaj pacovčić od voditelja naslađuje, kao i sa debilima u Parovima i Maldivima! A vi, Srbi, se primate kao smrt na babu, samo zato što pominje NATO...i podržavate RudaRku jer se ponaša i govori na vašem nivou, a od zaglupljenosti i mržnje ne razumete borbu gđe Milić protiv primitivizma i banalizma ove cirkus mediokritet Krojačice... CCCC...Camo Cloga Crbiju Cpasava...

Lana Schwartz

pre 7 godina

NATO NIKAD@ Maric je nju namjerno pustio da \"laje\"...evo,vidi se po gledanosti da je emisija bila pun pogodak.A i ogadila je NATO i kome se jos nije ogadio!

Aleks_au

pre 7 godina

Zasto svaka osoba sto se zove jelena prica i uskace u rec.od danas ukijdamo ime jelena.

999

pre 7 godina

Znate šta ja mislim "Informer"-u ta MILIĆ NIJE MOGUĆE DA JE NORMALNA. Ta žena je toliko nebuloza izgovorila de je to po mome nevorovatno.

DUSAN

pre 7 godina

Ovo zlo od zene treba protjerat iz Srbije.Ja neznam dali ona ima neko potomstvo i da li razmislja da to potomstvo ako ga ima treba da zivi u Srbiji I da se stidi od nje. Ili joj je vazna samo ta saka dolara koje dobija od najviseg agresora na svetu.

Petar

pre 7 godina

Priča da je Marić zanemeo i nije ništa mogao da preduzme je naravno laž. On je ovo i te kako želeo i odobravao.

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Zajednicke vrline Milicke, Kandicke, Biserko i zena u crnom su mrznja prema svemu Srpskom . One cak lice jedna na drugu, nema niceg zenstvenog u njima, da su poslednje zene na svetu nebih sa njima ni u istoj sobi sedeo 1 minut, toliko su odbojne i zle.

GAGI PARTIZAN

pre 7 godina

Sve je prolazno samo je glupost Jelena Milic vecna!

aleks

pre 7 godina

ja bih ovu ludacu strpao u ludnicu i ne bi vise videla belog dana.\n

Deda Steva Banztski

pre 7 godina

Pa kad neko u glavi ima mitesere umesto mozga , onda to izgleda tako kako frao Milika radi.

Dado

pre 7 godina

Koliko god da je drska i bezobrazna ipak zivi u Srbiji. Nevjerovatno je koliko im je dobro u Srbiji.

CIRINELA

pre 7 godina

Vidim ja da ova postaje Curuvija broj 2. Samo da ne zavrsi ko on.

Dragoljub

pre 7 godina

Posto je Marić organizovao susret Jelene i Zmaja pre od prilike mesec dana moj jedini zaključak je da Zmaj nije odradio posao kako valja i da to treba ponoviti !!! Poruka za Iliju odrati to bolje i onako kako treba !!! Slabo si se pokazao Ilija,,,,

Mikas

pre 7 godina

Kakav paranoik,sizofrenik,ova zena kao da je pobegla iz Laze.U Srbiji ovakve MNOGO lepo zive,na nasoj nesreci,i nista im ne hvali.Nemaju ni stida ni obraza.A nadlezni cute.

lala

pre 7 godina

Trba joj uterati jako dobro da bi se iseralo zlo koje ju je okupiralo.

Mikula

pre 7 godina

Ako se ispostavi da je ova ipak ruski spijun i da je radila na rasturanju podrske NATO u Srbiji, treba joj dati nacionalnu penziju.

dijagnoza

pre 7 godina

Ovoj zeni fali seks,i treba je poslati u Ruandu po isti.Zao mi je muskarca koji je pored nje.

Panto Peric

pre 7 godina

Zao mi je samo njene dece,koja ce nositi ljagu do kraja zivota ma gdje bil.Nije majcinstvo za svakoga.

Milutin Vranjski

pre 7 godina

Ова спечена је још само један доказ да бити крват није бесвесно стање него психијатријска дијагноза. Узгред, не би било наодмет проверити њене родбинске везе са Гораном Милићем - бившим новинаром и саветником Алије Изетбеговића за време рата у Босни. Ивер не пада далеко од кладе. Ја то онако у пролазу... сасвим случајно!

radaše

pre 7 godina

I Goran Milić  je bio srbin dok se nije pojavio Tuđman a onda se odmetnuo u ustase.nije on kriv što ima srpsko ime i prezime.n

Gvozden

pre 7 godina

Ono sto je Monika Levinski uradila Klintonu,Milicka bi svakom onom koji obuce nato uniformu.Bravo za modernu i nakaradnu Orleanku.

be real

pre 7 godina

reklamirajući nato jelena je osiromašeni uranium prikazala korisnim i zdravim za srbe skoro kao banjsko lečilište,zato predlažem da joj se velikodušno sav taj "OSIROMAŠENI¨¨uranijum istovari u njen krevet,frižider,kadu itd,tako da i ona uživa u toj" NATO" uranium banji..

Momcilo

pre 7 godina

koliko treba da mrzis svij narod da bi bio ko ova krava. Uzas na sta smo spali pa ja bi joj zabranio da se javno pojavljuje jer je to od nacionalnog znacaja i interesa. \n

slobo

pre 7 godina

Pod hitno da se izvinis kravi,jer uporedjivati jednu plemenitu domacu zivotinju sa ovom primitivkom je uvreda za ceo zuvotinjski rod

MIKI

pre 7 godina

Ruzna babetina, pokazala je celoj Srbiji ko je , cija je I sta misli izrod narodu iz kog je potekla. Ima li ona zive roditelje? Dali je se stide, sta su rodili?

Steve G

pre 7 godina

Hahahahaha! Medjunarodna zajednica bila osetljiva zbog genocida u Ruandi! Jeste, sigurno su se ameri jako potresli zbog par stotina hiljada pobijenih afrikanaca. Koliko ova zena nema pojma o zivotu... Najbolje je ih je ignorisati, ne objavljivati sta lupetaju, ne zvati u emisije... Pa, neka ih placaju koliko hoce, zabole me. Ali, ne vredi... Malo, malo milicka ovo, milicka ono... Ignore. pa da vidite kako ce da presuse nato fondovi koji je placaju. A, neka drzi konferencije za novinare, kad joj dodju dva novinara cesace se po glavi!

Marija

pre 7 godina

Joj Milicka, po prvi put sam bila odusevljena tvojom agitacijom za NATO jer sve sta si izgovorila i jos k tome pokazala svoje zlo lice ne ide u korist onih koji te placaju.Da sam na n jihovom mestu ne bi ti dala niti jedan dolar! Da si zlo, jesi,taman koliko i taj tvoj zlocinacki NATO.Idi iz Srbije sa kojom te povezuje samo jezi9k i nista vise,rece ti.Ostavi nas kojima je Srbija majka i jedina domovina, sa kojom nas veze sta nam je blisko i drago.I duboka veza sa nasom bracom Rusima.

011

pre 7 godina

Pitam se samo da li po nasem zakonu ovaj strani agent ili bolje reci spijuncina treba da odgovara pred sudom ove zemlje? Da li je moguce da joj neko daje medijski prostor gde ce ona da pljuje po nasim zrtvama i svima nama i otvoreno opravdava zlocin NATO pakta. Ili mozda i ovog Marica placa neko da dovodi ovakve psihijatrjske slucajeve u studio?: Lepo rece onaj Kecmanovic da je danas sramota biti patriota u Srbiji.

Senka

pre 7 godina

Ne znam šta ova zla radi u Srbiji, zemlji, koju toliko olajava i ocrnjuje. Neka ide u Albaniju,u Sarajevo, bilo kuda - neka je đavo nosi i daleko joj lepa kuća. Da li bi kod Putina mogle da opstanu ovakvi monstrumi, plaćenici NATO? U normalnim zemljama ovakvi slučajevi se prisilno leče.

neša

pre 7 godina

nije ona kriva nego oni koji je zovu.Ona je obično govno od osobe(namerno ne kažem ČOVEKA JER TAKO NEŠTO NE ZASLUŽUJE DA SE ZOVE ČOVEK!!!) Traba da je istraže ko je plaća i da se to obelodani,tako će se sve razjasniti.Dakle,treba je ignorisati svuda i na svakom mestu.Ona je dokaz da Darvinova teorija nije tačna jer je ona evidentno evoluirala od buba švabe a ne od majmuna,neka mi oproste buba švabe!!!

nada

pre 7 godina

Umobolno opsednutoj donacijama I lako zaradjenom novcu, a samo treba lajati I lajati biti kucka zasto ne, njen mozak to moze jer ga nema zamrznula ga je da bi prezivela. Rudanka joj lepo dala dijagnozu nedostaje Milicki dobar seks. Kada smo u nekoj nedoumici obavezno pogledati ovu emisiju I izobliceno lice Milicke ukojem je izrazena mrznja, nedovrsenost I svirepost, gore ce u paklu

ćudoredan

pre 7 godina

bombarduranje Srbije je jedina dobra stvar koju je nato napravio od svog osnivanja

Janko

pre 7 godina

Do sada nisam vidio i nisam znao kako izgledaju vestice!

drina

pre 7 godina

ona to govori i vredja u beogradu logicno tamo ima najvecu podrsku,cudno nam sto je milanovic govorio pred izbore.znao je maric njen nastup zato je i pozvao u emisiju.

Psihijatar

pre 7 godina

Na prvi pogled se vidi da je g-dja Milic histericna, sa 0% socijalne inteligencije, jer cak nije shvatila ni ironiju, tj. da su joj se do kraja emisije svi smejali i sprdali se sa njom. Osoba sa malo vise inteligencije i dostojanstva na vreme bi napustila emisiju. Jadnica, najgora je za sebe samu.

mileta

pre 7 godina

Smanjila je dozu paracetamola a dodala ono i eto belaja.

SasaNS

pre 7 godina

Citirao bih Radosava iz serije Đekna: "Sine Mišo, ja neviđeh veću budalu od tebe, koja radi više protiv sebe, do tebe". Gospoju treba pustiti da laje, bolja antireklama joj ne treba.

zimzelen

pre 7 godina

Takav je bijo I djindjic kao ta milicka pa mu Srbi digli spomenik I daju imena ulica,svi Srbomrzitelji se proslavise.Sto vlast ne lovi te spijune nego hvataju one koji imaju u kolima 20 paklica cigara ili drzi u listu ne isjeceni duvan sto je sadijo u njivi

alex

pre 7 godina

Koja je sad pa ova?!? Nikad ni cuo ni video... Danas svaka budala moze da se pojavi na TV ekranima u nekoj levoj emisiji i da prica sta hoce... mada i ne cudi me ovo sto je rekla, ko zna koliko je para dobila da bi sve ovo iznela javno.

kiza

pre 7 godina

U normalnim drzavama ovakve spodobe posle ovakvih izjava idu direktno u zatvor

Dragoslav

pre 7 godina

Jelena zena idiot ,zna li za Bikini ostrva i sta su tamo radili americki kreteni ,prica o Koreji. Ovako nesto zivi u Srbiji ,uzas .

DS

pre 7 godina

Kod nas se kaze da je gori onaj ko ovakvom olosu poklanja paznju i poziva ih na TV od njih samih. Muka mi je bila i od one frustrirane Milicke koja hvali NATO i opravdava ubijanje Srba,a i od Vedrane Rudan koja kaze da su se Tudjma,Milosevic i SAD dogovorili da Srbe protjeraju iz Rvacke.Dakle,to je ono sto pisem o Vedrani da je to samo jedna velika Rvatica koja zali sto joj je "lijepa njena" u haosu i zato napada tamo njihove lopove koji jos unistavaju Rvacku a samo naivni Srbi vide u njenom budalesanju i vulgarnosti nesto dobro. Ova Mariceva emisija "Cirilica" niti je imala ikakav plan i nikakvu ideju a on sam se pogubio u vodjenju emisije. Cak su i Miolosevica prozvali za krivca za sve ratove i agresiju NATO-a kao da ti bilmezi u emisiji ne znaju ko je poceo razbijati SFRJ dok Milosevica nije ni bilo na politickoj sceni i sta je bio ultimatum iz Rambijea?Bio je isto kao i ultimatum Austrougarske 1914 koji se morao odbiti jer je znacio okupaciju cijele Srbije.Ma ko da je bio na vlast to je morao odbiti,uostalom,to je odbila i Narodna Slupstina.. Sve u svemu ova emisija je bila ispod svakog nivoa i vise je licila na jednu kafansku svadju pijanih ljudi.

pavlos

pre 7 godina

zalosno ........ sta su sve ljudi spremni da u javnosti iznesu zarad sopstvenih interesa ......svaka cast momcima iz emisije vedrana hvala, ipak za karadzica i mladica svakako ne bih podrzao da su zlocinci nego i vise od muskarca ...obicnog ...Rat kao rat je uzasan splet dogadjaja ubijanje gde je sve dozvoljeno na zalost ......vi imate svoje junake a mi se svojih na zalost odricemo jer nemamo snage da ih zastitimo! hvala vama srbski junaci! i jedno veliko izvini zato sto smo vas prodali. ne opravdavam prodaju ali priznajem nemoc jer sve nam je nametnuto globalna politika ne resava se lokalno bice kako drugi kazu radi se na pripremi za nove demokratske intervencije treba biti mudar i traziti saveznike koji ce moci hteti i zeleti da nam pomognu naravno iz nekih svojih interesa jer na zalost svi gledaju svoje interese

Stevan

pre 7 godina

Katedre svih zemalja vraćajte svoje licence. Po direktivi ona menja zakone fizike.

Jass

pre 7 godina

Лобирање је посебан облик придобијања утицајних појединаца или група. Подразумева процес развијања ефикасних и ефективних комуникација са онима који имају формалну и неформалну моћ. Процес је успео уколико утицајни појединци или групе успевају да у будућности подржавају одређене иницијативе и интензивирају своје активности у правцу реализације планираних циљева. Nek mi neko objasni kako se podudara objasnjenje ovog zvanja i posla sa Jelenom Milic ...za ovu zenu cobani su profesori..zanima me dal joj se majka postidi ...

Subotica

pre 7 godina

Vedrana je Legenda,svaka joj cast,kako je popljuvala na mozak ovu nervoznu jadnu Amerikanku

Alex

pre 7 godina

Ovo je samo dokaz da je NATO puko u svojoj nameri da uvuce Srbiju u taj zlocinacki pakt, pa su izgubili sve konce u rukama i dali ovakvim kao ova Milicka da vode njihovu propagandnu kampanju u Srbiji. Ta zena ima klasicne znake narcisisticke sizofrene osobe, sa ogromnom dozom histericnosti. Nekoliko puta u emisiji je bila u histericnoj fazi upravo kada joj neko sa argumentima unisti tezu koju pokusava da propagira. Ona ustvari je toliko glupa i primitivna da sa svojim nastupima ugrozava svoju misiju a to je promocija NATO pakta u Srbiji. Pa ko normalan ce da nju slusa i da se slaze sa njenim idiotiskim argumentima? niko normalan u Srbiji. Ne znam ko je placa ali ona je definitivno los izbor, i samo govori koliko su nesposobni ti na zapadu kada daju ovakvima kao sto je ona u ruke organizaciju koja treba da ostvari nesto konkretno za NATO u Srbiji. Trulez i smejurija, a postoji i ona druga teorija da je ona namerni provokator i da je tu da iznudi napad na samu sebe, nebili je neko pokupio autom na parkingu, neko ko je izgubio dete u NATO bombardovanju, ili da joj neki lupi sljagu pa da moze da se krevelji na TV-u kako nema u Srbiji prava govora itd.... u svakom slucaju tesko njoj.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija