• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.09.2016

15:23

RAZOTKRIVENA FARSA BOJANE MALJEVIĆ: Ovako je pokušala da 'zamaskira' predsedničku kampanju Saše Jankovića!

Politika

RAZOTKRIVENA FARSA BOJANE MALJEVIĆ: Ovako je pokušala da 'zamaskira' predsedničku kampanju Saše Jankovića!

Podeli vest

Takozvani zaštitnik građana i očigledno njegov portparol Bojana Maljević uhvaćeni su u beskrupuloznom pokušaju da sakriju da je ombudsman posle niza političkih izjava i zvanično istakao kandidaturu za predsedničke izbore naredne godine!

Naime, pometi dvojac pokušao je da promotivni spot u kome se pojavljuje Janković, a o čemu je Informer već pisao, predstave kao deo serijala "Moje pravo" u kome se raspreda o pravima građana i nezavisnim institucijama.

Nakon što je Informer objavio da je "zaštitnik građana" započeo kampanju i objavio svoj prvi predizborni spot, Bojana Maljević je brže bolje pokušala to prikrije pričom o tome da je Jankovićeva izjava samo jedna od mnogih, te da u serijalu učestvuju i Poverenik za zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić i Poverenica za ravnopravnost Brankica Janković.

Međutim, samo i letimičan pogled na snimke izjava pomenutih aktera dovoljne su da bi se kristalno jasno videlo u čemu se oni razlikuju od snimka u kojem je glavni akter Saša Janković.

(VIDEO) NEMA VIŠE LAŽI! Zaštitnik građana otvoreno krenuo s kampanjom: JANKOVIĆ SNIMIO PREDIZBORNI SPOT

Na osnovu snimaka koji su objavljeni na Tviteru, jasno se vidi da je jedino Jankovićeva izjava snimljena bez montaže, u formi klasičnog predizbornog spota, kao i da se jedino u videu Saše Jankovića vidi zastava Srbije.

Pokušaj Maljevićke da zamaskira očigledan sukob interesa i javno oglašenu kampanju Saše Jankovića, dakle, doživeo je potpuni fijasko.

Uostalom, pogledajte snimke i procenite sami.

 

#Srbija2016 #Ombudsman #Crno-belo insert iz serijala #MojePravo

Видео запис корисника Bojana Maljevic (@bojanamaljevic) дана 14. Сеп 2016. у 10:51 PDT




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Patriota

pre 7 godina

Napred Sasa, ne obaziri se na ove poltronske medije, samo napred! \n

rolex

pre 7 godina

A gde ce to on?hahahahha,nista smesnije i jadnije na ovom svetu nisam video.I sada se javlja rodbina da ga podrzi.o Srbijo,sta si docekala

patriota poltroncina

pre 7 godina

e'jado jadni...idi bre u misju rupu....

poltroncino

pre 7 godina

a zasto citas "poltronske medije" ako nisi placeni poltron..?

Lala iz Banata

pre 7 godina

Фантастичан "спот" - освојиће округло 01% .... гласова...! Може да га режира и Кустурица - лично...од та посла нема - ништа...! Нек се окане фотеље и дефинитивно помоли Богу..за душу пријатеља којег уби из нехата, играјући се оружјем за време студентских дана... Без искреног покајања нема ни опроста...Без опроста - нема ни мира...Без мира - нема ни среће...!!

branko1

pre 7 godina

Potpredsednik kućnog saveta.To si verovatno moslio.Ni za to dzukac nije sposoban sradu žuti

banat1952

pre 7 godina

On ce biti presednik Srbije, kad` i moja pokojna baba.

nati

pre 7 godina

Ne moze sacica individua pobediti veliku vecinu koja je glasala za jednu opciju.Mozete se sluziti raznim malverzacijama i lukavstvima ali vecina naroda ce odluciti a vi ne mozete nista, ako to nije u skladu sa vasim zeljama.Dzabe trosite energiju i novac na takve gluposti.Jankovic je vec omrazeni lik u narodu i nikakva njegova reklama nece promeniti to misljenje.Ako vam smeta kontrola idite u EU ili Ameriku pa se tamo borite za svoju slobodu.Mi u Srbiji ne zelimo takvu vasu ANARHIJU i BEZVLASCE,narocito nekontrolisanu kradju na koju ste vi izgleda navikli i zbog koje se borite protiv ove vlasti.\n

Djule

pre 7 godina

Neverovatno čime se bavi i koliko zloupotrebljava svoju funkciju Zaštitnik gradjana.

milica

pre 7 godina

@nati Ali \"sacica\".. Taj termin je koristio i Milosevic onomad, potcenjivacki sa krezubim glasacima se podsmevao opoziciji, pun sebe, pa se proveo kako se proveo. Cudo jedno kako prenebregavate cinjenicu da Vucic ima 25% podrske upisanih biraca. To je cetvrtina glasackog tela, mnogo manje nego tada Milosevic. 4 i po godine na vlasti, beda svuda oko nas, sve jos skuplje, manje para, ljudi beze glavom bez obzira, a ovde vesti kao da zivimo u Svajcarskoj. Puci ce narod uskoro od bede, a onda se zapitajte kako to kad zivimo super, kaze Vucic.

sedi 1

pre 7 godina

.... na svakih 10/12 g, novi zastitnik ... a ko da nas zastiti od predhodnih ZASTITNIKA..... PA pozeleo i SALE da zajassiiiiiiiiiii......l.l..

Mare

pre 7 godina

Gde je sada Boni penzionisani inspektor GSUP koji je vrsio uvidjaj navodnog samoubistva na Novom Beogradu i sta je tada radio Sale Prangija i ko mu je pomagao !

Ljube

pre 7 godina

Zašto ne reaguje Narodna skupsština i smeni Jankovića kršrnja zakona i zbog zloupotrebe debelo plaćene funkcije i bavljenja politikom ? Da li bilo ko može da ospori evidentno kršenje zakona? Dosta više pravljenja cirkusa od tako značajne institucije

simon

pre 7 godina

uzasno ste tendeciozni vi iz ovih novina. Ako je ovo kampanja za predsednika onda ste vi gubavci. Ni rwc covek nije rekao o predednikovanju. Uzas ste.

truhiljo

pre 7 godina

jedna stvar je resena: nadjen je kandidat kojeg ce podrzati vecina naroda. jos samo da se narod oslobodi straha od pretnji otkazima i drugim zalima, kao i da se odupru kupovini glasova i Vodja je gotov. bice tesko, znam...\n

DS

pre 7 godina

Jankovic je eksponent zapadne politike koja u Srbiji zeli napraviti haos i sprijeciti njen napredak Sta taj Jankovic trazi na mitingu "Savamala-Ne da(vi)mo Beograd," jasuci zutu patku na celu pete kolone,je li to njegov posao za koji je placen? Jankovic se ni u cemu ne razlikuje od Milicke,Kandicke,Biserko i sada sve aktivnijeg NATO-spijuna Sabica. Kako Srbija sve vise ekonomski napreduje tako se i pokret "Zute patke i ruznih pacica" sve vise pojacava. Medjutim,dzaba krece,narod je takve vec poslao na djubriste istorije.

MILE

pre 7 godina

Kad će narod Srbije izabrati poštenog normalnog domaćinskog čovjeka da vodi državu!? Svi vidimo da na vrhu vlasti vlada korupcija, nemoral, i obmanjivanje naroda radi ličnog bogaćenja, a opet kažu da su izabrani od naroda.Kaže se da riba od glave smrdi a čisti od repa, i tako će biti, skinuti po...dguzne muve na lokalu, pa tako do vertikale.Kako mene može štititi neko ko ima pleću 385000, dinara, a ne radi ništa nego se exponira ili onaj za javnost koji ne zna tri izgovoriti da ga neko razumije prosiplje pamet o ljudskim pravima, da dalje ne nabrajam.Namnožilo se dosta toga lošeg da uskoro mora pući, i bilo bi dobro da što prije pukne.

Sava Prokopović iz Ritopeka

pre 7 godina

Нас негативно изненађује редакција Информера. Због заборавности. Или су дошли млађани момци и девојчице у редакцију, који се не сећају не тако далеке, 2003. године. Из зграде, где Бојанин тата и Бојана имају дирекцију предузећа, према материјалним доказима, пуцано је на Ђинђић др Зорана. У Лозници, у стану где је живео Сале Прангија, нађено је мртво тело мушког лица, које је лишено живота пиштољем у својини заштитара Јанковића. А неком другом приликом можемо писати о овом шоу глупости о тобожњој промоцији права. Право промовишу они који крше право. Србија, земља које нема.

pero cevka

pre 7 godina

sto da nezloupotrebljava kad smo sasavi ,da je drzava kako treba zna se de bi kome bilo mesto ali nazalost bitno je da je njemu lepo plata oko tri soma evradi

Aleks

pre 7 godina

Zasto ga skupstina ne smeni po hitnom postupku? Procedura je vrlo jednostavna.

Nela

pre 7 godina

Ajmo Sasa,ti si nas buduci PREDSEDNIK! Sva podrska za ovog coveka!!! Pusti botove,ne mogu ni oni doveka !

Miso

pre 7 godina

Ko o cemu opozicija o izborima,a rezultati svaki put sve vise porazavajuci.E gospodo tako ce da vam prodje i zastitnik prava.U Srbiji ne moze vise nikad pobediti kandidat koga predlozi neko iz bivseg DOS-a.Sva sreca da je tako,a pobjedice onaj koga predlozi Vucic.

neko običan

pre 7 godina

zbog male plate mora čovek da se kandiduje puka sirotinja.blago nama ko nas štiti

rajko

pre 7 godina

Ако се у РТС скупила жута олош ,како се зове ова олош која на очиглес васколиког народа злоупотребљава државу и државни буџет како би се промовисао за председничког кандидата . Па цела та булумета који се продају за некакве ,, ЗАШТИТНИКЕ ,,

Milann

pre 7 godina

Iz kriminogene porodice samo takav covek da odraste.

igor

pre 7 godina

ukapirao sam da ako ovaj pobedi necemo cekati na salterima. jos ne cuh gluplju kampanju a izbor "glumaca" je tuzan. jadan. secerovski. klovn. sasa

Kampanjon

pre 7 godina

Jesu u kampanju krenuli i Sabic, Brankica poverenica, Borka i Olja? Kako ste ih raskrinkali, svaka vam cast. Dobili su pare da stvaraju haos u Srbiji. Meni je ova Brankica najsumnjivija, ta ce da napravi haos onoliki. Samo se vi smejte...

sinisa

pre 7 godina

Sašu je za predsednika kandidovao Soros,na čijem je platnom spisku.na svu sreću građani ove Srbije prepoznaju ko je SJ......................

Čitateljka

pre 7 godina

Ko je - ili, tačnije: k a k v a je - Bojana Maljević, najbolje je napisao Petar Luković, novinar i glavni i odgovorni urednik nedavno ugaslih ,,E-novina'' čiji sajt i dalje postoji, pa predlažem da pročitate tekst o Bojani Maljević i tvrdim da ćete se zgranuti.

stefan krunić

pre 7 godina

ovaj članak uopšte nema nikakvog smisla.

slobodan

pre 7 godina

Koliko je Zastitnik Gradjana preskocio I precutao gresaka I one I ove vlasti-znaju gradjani. Prema tome,njegova "kandidatura"je PROMASAJ.

milicke

pre 7 godina

Ovo je ocigledno rusenje ustavnog poretka i pozivanje na nasilje!!! Dokle ce se ovo sve pojedincima trpeti samo sto su finansirani sa mocnog zapada?! Pitanje za sve... Drzavo, ima li te? Ovi su zreli za corku, svi do jednog

zucko

pre 7 godina

Ovaj lik"zastitar" me podseca na Iliju Secerovskog.Malo mu drzavnih para za ogromnu platu pa sada hoce nesto da ucari i kao predsednicki kandidat,obavestite ga da se narod po srbiji sprda sa njegovim likom i delom.

Car

pre 7 godina

Od ovoga gori odnosno losiji moze da bude Sasa Radulovic.Znaci i sa ovim bi imali tracak nade.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija