• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.09.2016

21:31

NENAD POPOVIĆ OTVORENO: Pre godinu dana bio sam u pravu, Srbija mora podići zid!

Politika

NENAD POPOVIĆ OTVORENO: Pre godinu dana bio sam u pravu, Srbija mora podići zid!

Podeli vest

Kada pročitam naslove ili gledam vesti poslednjih dana, kao da citiram svoje izjave. Na žalost Srbije i na moju žalost, te izjave su date pre godinu dana i pokazale su se istinitim, rekao je lider SNP Nenad Popović

Govoreći o migrantskoj krizi koja je opasno ugrozila stabilnost ne samo Evropske unije  i Balkana, već direktno same Srbije, Popović je podsetio na reči upozorenja koje je tada uputio najvišim vladinim zvaničnicima.  

- Upozoravao sam da postoji velika opasnost da Srbija postane levak u koji će se nekontrolisano uliti migranti i zapretiti da potpuno uruše nacionalnu bezbednost Srbije. Tek sada, to tvrde i naši najviši vladini zvaničnici.

Apelovao sam da aktiviramo sve bezbednosne službe, jer se među migrantima koji su prošli kroz Srbiju nalazio najmanje jedan terorista džihada, odgovoran za užasan napad na civile u Parizu. Taj krvnik se šetao Beogradom, možda je razgovarao sa našom decom u parku kod Autobuske stanice, možda je izlazio u kafiće...

Tanjug

Danas čitam da se oko Beograda krije jedan od najtraženijih vođa ISIS-a, Sirijac Abdul Baset el Sarout koji Srbiji ili Evropi preti novim, strašnim napadom!

Podizao sam uzbunu, jer su se u Evropi događali brutalni napadi migranata na žene i decu, da su zabeleženi brojni pokušaji silovanja, a da su džihadisti na muškarce nasrtali noževima. Pre nekoliko dana, u mirnom sremskom selu kod Šida, migrant je brutalno nožem masakrirao našeg mladića, a građani Beograda protestuju i samorganizuju se u strahu od potencijalnih napada ili silovanja naše dece i naših žena.

Tanjug

Predlagao sam da se zato hermetički zatvore granice Srbije i podigne zid na granici sa Makedonijom, a čitava armija lažnih moralista, umesto da se mobiliše i zatvori granice, osula je paljbu na mene, proglašavajući me za ekstremnog desničara, ulstranacionalistu i čoveka koji se politički promoviše na račun sirotih i nedužnih migranata.

Danas, naši zvaničnici predlažu ono što sam tražio pre godinu dana, a armija licemernih moralista se povukla u rezervni sastav i pognula glave, ponavljajući pokajnički tiho ono zbog čega sam bio izložen javnom linču!

Ali, od svoje čvrste, beskompromisne migrantske politike ne odustajem, jer se ona pokazala jedinom ispravnom. Govorio sam da učinimo samo ono što čine zemlje EU. Da zaštitimo naše građane, naše granice i naš suverenitet! Ne odustajem od toga, ne odustajem od podizanja zida!

Reuters

Migrantska kriza je kriza epohe i ona traži snažne i odlučne lidere koji se ne libe da, zarad interesa svoje zemlje, sprovedu i nateže moguće odluke.

Trenutno nema važnijeg cilja, od sigurnosti svakog deteta i svake žene koji žive u Srbiji. To mora biti zvanična politika Srbije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Veljko

pre 7 godina

Tako je. Zid za migrante, bezbednost za Srbiju!

Petar

pre 7 godina

Cujem Vulin kaze neki dan da je i zid dobro resenje. Trebao te ranije poslusati

nati

pre 7 godina

EU i Amerika su proizvele migrantsku krizu, ako se oni sad distanciraju od nje ne vidim zasto bi mi cackali mecku i glumeli humaniste na svoju stetu.To ne bi ni lud uradio.EU pokusava da nas podmiti sa 20miliona evra,nadam se da ce Vucic i Orbanom to resiti u korist svog naroda.\n

Branko Jelić

pre 7 godina

Šta čekamo više, mogranti nemaju šta da traže kod nas, ove savete smo davno trebali da sledimo a ne da se pravimo pametni i humani.. Svaka čast..

Ivan Kestović

pre 7 godina

Srbija treba i mora da brine o sebi i o svom narodu a ne o drugim, dokle će mo se praviti da nevidimo ko su migranti i koliko je opasno da budu u našem dvorištu..

Aleksandar D

pre 7 godina

Što ovaj put ne sledimo EU koja je zatvorila svoju granicu za migrante? Nisu blesavi uvideli su posle Francuske, Turske i Nemačke da migranti nisu ono što na prvi pogled vidiš, sa njima dolaze teroristi koji ispunjavaju svoje planove.. Davno smo trebali da sledimo ove savete i da podignemo ogradu ali ni sad nije kasno da se priznaju greške i ta iste greške isprave.

Branko

pre 7 godina

Tada su grenive EU bile otvorene pa su migranti samo prolazili kroz Srbiju. E, a sta cemo sada sa migrantima koji su jos uvek u Srbiji, kada su grenice zatvorene? Ne kaze dzabe ona stara Bolje spreciti nego leciti. Al dzabe kad se uvek upecamo u tu zamku, pa onda samo lecimo!

Sanja

pre 7 godina

To je bila politika EU i Vucica. Koliko vidim, navukli su ga na tanak led i okrenuli ledja. Zato mi ispastamo

Vladimir

pre 7 godina

Da, odavno je to trebalo uraditi, ali nam evropa nije dozvoljavala.

Goran

pre 7 godina

Od prvog dana je trebalo podići zid, kako ozbiljne države rade. Problem je što ovde u Srbiji čekaju da im zapad da odobrenje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija